Şimdi Ara

Bir türlü karar veremiyorum :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar almak istediğim 3 telefon var ama bir türlü seçim yapamadım.LG Optimus G,Samsung Galaxy S4 Mini ve Google Nexus 4.3ününde farklı özellikleri var,kullanan biri yardımcı olursa çok teşekkür ederim.Veya bunlar yerine fiyatı +100.-100 şeklinde olan başka bir telefonda önerebilirsiniz.Teşekkürler şimdiden.

• Yardım lütfen
  • Bence nxs 4

S3 kullaniyorum nxs serisi guzel bi telefon cikarirsa gecmeyi dusunuyorum yada note 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol cevabın için,aslında Nexus 4 çok iyi bir telefon ama görünüş ve arayüzü çok çok basit.Görsellik birazda önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarteniX

Sağol cevabın için,aslında Nexus 4 çok iyi bir telefon ama görünüş ve arayüzü çok çok basit.Görsellik birazda önemli

S4 Mini yerine Nexus'un modelini tercih edebilirsiniz, bu cihazlar arasında tercih yapmam gerekirse Nexus u tercih ederdim ne kadar Samsungcu olsam da
  • TheMarteniX T kullanıcısına yanıt
    s4 miniyi direk ele, bence optimus g, nexus 4'ün tek avantajı güncelleme onun dışında andoridin saf arayüzü çok sıkıcı oluyor artı hiç birşeyi yok telefonda kamera desen 8mp ile optimusun bariz gerisinde hafıza 16gb optimusun yarısı kadar ekran bile optimusda daha iyi(parlaklık,canlılık vs)
  • Teşekkürler cevap için optimus g almayı düşünüyorum.
  • s4 mini al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.