bruce willis leonardo di caprio tom hanks - robin williams sam worhtington tom cruise - yanına işaret koyduklarım az biraz sevdiklerim diğerleri nefretlik
quote:Orijinalden alıntı: scylla_des Herkeste bir Okan bayülgen gidiyor ben oyunculuğunu beğeniyorum şahsen. İyi oyuncu olmasaydı Ağır Roman'da en iyi erkek oyuncu ödülünü almazdı Onu geç diğer yorumlara bak, kriz geçirirdim.
quote:Orijinalden alıntı: JDaniels quote:Orijinalden alıntı: scylla_des Herkeste bir Okan bayülgen gidiyor ben oyunculuğunu beğeniyorum şahsen. İyi oyuncu olmasaydı Ağır Roman'da en iyi erkek oyuncu ödülünü almazdı Onu geç diğer yorumlara bak, kriz geçirirdim. herkes bir şeyler diyor da en çok onun adı geçti
quote:Orijinalden alıntı: JDaniels quote:Orijinalden alıntı: scylla_des Herkeste bir Okan bayülgen gidiyor ben oyunculuğunu beğeniyorum şahsen. İyi oyuncu olmasaydı Ağır Roman'da en iyi erkek oyuncu ödülünü almazdı Onu geç diğer yorumlara bak, kriz geçirirdim. Kimse oyunculugu iyi veya kotu demiyorki. Sevmediklerini soyluyorlar
Angelina Jolie Kadının duruşu "ben kötü kadınım" duruşu. Bir türlü ısınamadım. Yanımda olsa iki tane tokat patlatırım. =D
O kadar çok var ki hangisinden başlayayım bilemedim.Genel olarak Türk oyunculardan nefret ediyorum 5-10 tane istisna dışında... Ve bunlar gibi bir sürü saçmalığın dik alası diziler de oynayan oyuncular'dan nefret ediyorum.