Şimdi Ara

BİR ÜRÜN ARIYORUM YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR NETTE DOLAŞIRKEN BİR SİTEDE ARAÇ İÇİNDE ÇAKMAK GİRİŞİNDE KULLANILAN BİR MP3 ÇALAR VARDI.ÜRÜNÜN ADINI BİLMİYORUM HANGİ SİTE OLDUĞUNUDA UNUTTUM.
    ARACIN ÇAKMAK GİRİŞİNE TAKILIP RADYODAN FREKANSLA BAĞLANTI KURUP RADYO ÜZERİNDEN MP3 DİNLEME İMKANI VEREN BİR ÜRÜNDÜ.BU ÜRÜNÜ BİLEN VADA HANGİ SİTEDE BULUNABİLECEĞİNİ BİLEN ARKADAŞLAR VARSA YARDIMLARINI İSTİYORUM.

• ARKADAŞLAR BU ÜRÜNÜ BİLEN VARSA PM ATABİLİR YADA MAİL ADRESİMDEN BANA ULAŞABİLİR.

mbaspinar74@hotmail.com
  • arkadaşlar ürünü buldum sizede tavsiye edebilirim
    http://www.nekadar.com/oto-aksesuar_ses-sistemleri_modacar.html
  • henüz almadım ama bir an önce almayı düşünüyorum.aracının orijinalliğini bozmak istemeyen ama mp3 keyfinden de vazgeçemeyenlerin tercihi olacak bir ürün.inşallah kullanımda ses kalitesi kaybı yaşanmaz iyi bir radyo-mp3 çalara 400-500 ytl vermektense 512 mb lık model yeterli olur sanırım 150 ytl.çok ekonomik ve pratik bir çözüm.
  • bildiğim kadarı ile bu tür ürünler,radyodan dinlenildiği için sesde kayıp oluyormuş,ayrıca istanbul ankara gibi illerde frekanslar dolu olduğu için sıkıntı yaşanıyormuş,birde bunlarda 512- 1 gb gibi değerler söz konusu değil,takacağınız aletin kapasitesi neyse odur hepsini destekler,fiyat olarak da 150 çok,yanılmıyorsam gitti gidiyor,hemal hemsat gibi sitelerde 70-80 hatta 60 civarı diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.