Şimdi Ara

Bir Üyelik Daha | Pazarama Plus Aylık 45 TL | D-Smart GO | Ücretsiz Kargo | %5 Puan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
7
Favori
2.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amazon prime dışında sürekli abone olduğum bir pazaryeri ücretli üyeliği yok. İhtiyacım olduğunda alıyorum, sonrasında da kapatıyorum. HB premium bile saçma, puan veriyor, kullanım süresi 15 gün, zamanında kullansan bile satıcı ürün göndermediğinde veya iade etmek zorunda kaldığında yine yanıyor.

Amazon prime'da aylar sonra bile ihtiyacım olmadığını anlayıp kapattığımda, kullanmadığım tüm ayların ücretini iade ediyorlar.

• Tırt..çok pahalı herşey..kupon kullanıncada daha pahalıya geliyor ürünler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt

Puan kupon vb şeyler altin hariç olmuyor mu? Altında nasil kullanıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt

Kullanılıyo senelerdir. Sıcak fırsatlarda takılan bi üyenin bunu bilmesi lazım 

• Arkadaşlar merhaba bugün pazarama plus a ilk ay için 1₺ den üye oldum ve D-Smart go için kod verdiler ve kodu d smart a ekledim ve 3 yıl olarak görülüyor
    Süresi hakkında sıkıntı olmasın , daha önce alan ve kullanan var mı acaba ❓

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt
    Onu ben de fark ettim. Yalnız Pazarama'da kodun son geçerlilik tarihi 2026 Haziran yazıyor. 1 yıllık gibi düşününce de 2027 son gün oluyor Go uygulamasındaki gibi. 1 ay sonunda görürüz ancak öyle 3 yıl olacağını zannetmiyorum.

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Kodun geçerliliği 2026 ama madde 2ye bakınca aylık olacaktır ; plus üyeliği devam ettikçe diyor şimdi kontrol ettimde
    D smartin sistemsel sorunu olsa gerek.

• Netflix veya tabii olsaydı ya bi o lazım o da yapılmadı
    Pttavm de tabii versin😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 31 Aralık 2024; 16:44:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar rezil bir uygulama görmedim..pazarama plus aldım.ancak sepette kupon kullanınca kargo ücreti ekliyor..yani Pazarama plus üyeliği alsanız bile ,kupon kullanırsanız eğer kargo ücretli oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum kart sahiplerine ücretsiz üyelik vermesi gerekiyor hbde olduğu gibi. Bu çöpe 45 lira verilmez hiçbir türlü

• Cimri'de Pazarama Plus fiyatı olarak listeleme başlamış.

• Dark Territory kullanıcısına yanıt

Cüzdana yükleme vs gibi farklı metodla mi yoksa doğrudan.sepetle ekle al şeklinde mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.