Şimdi Ara

Bir Üyelik Daha | Pazarama Plus Aylık 45 TL | D-Smart GO | Ücretsiz Kargo | %5 Puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
7
Favori
2.357
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hepsiburada Premium gibi olmuş. Bir de Pazarama Cüzdan var puanlar ona yatıyor galiba tam anlayamadım.

D-Smart GO aboneliği Mega Paketmiş. Tabi diğer yerlere göre fazla bir spor vs içeriği yok.

Plus üyelerin, cüzdana kayıtlı kartlarıyla yapacakları seçili dijital platform ödemelerinde (YouTube Premium, Netflix, Spotify, Disney+) %50 Plus puan kazanımı (aylık maksimum 225 TL) olacaktır. Aynı dijital platform için birden fazla üyelik yapılması durumunda yalnız ilk ödemeye ilişkin Plus Puan kazanılabilir. Kazanılan Plus Puanlar 15 gün geçerlidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Netflix vs. cashback için mantıklı olabilirdi ama "Plus üyelerin kazanacağı Plus puanlar, siparişten sonraki 15. gün üyenin hesabına yüklenir ve 15 gün geçerlidir." diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp olmuş.

• deepthroattoyouall kullanıcısına yanıt
    Anlık olarak verenler var tabi de Hepsipay'le karşılaştırırsak 30 yerine 15 gün sonra yatıyor. Geçerlilik süresi aynı ikisinde.

• D-Smart go isteyenler için iyi gene yıllık 600 yerine 300e gelir

• Yeter artık ya, alışveriş sitelerinin bu saçma salak premium - plus gibi şeyleri aşırı saçma bir hal almaya başladı. Pazaryerisin sen, senin görevin alıcı - satıcıyı korumak bunun yerine saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar.

• Dh premium yetiyor bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Plusa özel ürünler verirler buraya da kayıt olurız gibi geliyor 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ilk ay 1 tl...

sonrasına bakarız ama pek avantaj yok gibi.

• Pazarama da doğru düzgün ürün yok. Maximum kart puan kullanılan tek yer olduğu için mecbur orada harcıyorum. Sattıkları malzemeler de diğer sitelere göre oldukça pahalı. d-smart mı kaldı bu devirde, tamamen çöp bir sistem.

• Pazarama kadar saçma bir site yok kupon veriyor ama indirimsiz fiyattan kullandırıyor indirimsiz fiyat zaten piyasanın çok üstü neredeyse indirimsiz ürün yok verdiği kuponla bile piyasadan pahalıya geliyor hiç bir avantajı yok.

• Fiyatlar pahalı pazarama da çeşit te yok rekabet edemez

En avantajlı premium şuanda hepsiburada da

• sarı kıza bişeyler var mı

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

maalesef yok.

• Pazaramadan altın haricinde bişey almadım 3 senedir. Altınlarıda işbank e ticaret(5000e 750 puan vs gibi) güzel kampanyaları oluyo o sayede alıyorum pazaramadan yoksa girmem bile.

• Pazaramada diğer sitelerden uyguna bişeye denk gelmedim nasıl bi satış bekliyorlar anlamıyorum

• Dark Territory kullanıcısına yanıt

bizene bundan ne yapalım başka türlü girmiyorsun diye yas mı tutalım ağlayalım mı ?

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Aynen öyle yap  

• cok takip etmiyorum ama bildigim kadariyla altin alimlarinda indirim-kupon hicbir firma yapmiyordu. geri satarken en az zarar ettiren hangi altin oluyor? link varsa atabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzip -- 27 Aralık 2024; 3:56:26 >
  • Plus'a üye olurken cüzdan oluşturmamı istiyor, cüzdanı daha önceden oluşturmuştum fakat giriş yapmaya çalışırken hata veriyor. Nasıl düzelir bu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.