Aracı yenimi aldın dediler evet deyince pompa çıkmaz şimdi bundan, abartılı ve tekrarlı HAYIRLI OLSUN lar vs. Şeklinde ama ben üstüne düşmedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Aracı yenimi aldın dediler evet deyince pompa çıkmaz şimdi bundan, abartılı ve tekrarlı HAYIRLI OLSUN lar vs. Şeklinde ama ben üstüne düşmedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıfır araçta neyse de ikinci el alınan araçta bahşiş muhabbeti mi olurmuş? Yüzsüz pompacılara keşke yüz vermeseydiniz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bence şu zamanda sarı siteden araba almak yerine vavacars benzeri yerler daha iyi aracın tüm kusurları paylaşılıyor fiyatları da uygun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 19 Ekim 2021; 12:42:15 > |
inanmıyorum ya dehşete kapıldım vallahi. iyi sabırlıymışsınız bravo. prensip olarak bahşişe karşı birisi olarak düğünümde bile çok az miktarda bahşiş dağıtmıştım. hele o pompacı bana denk gelseydi herhalde tepkim en hafif tabirle arabayı alırken yanımda sen mi vardın şeklinde olurdu. |
Şu 12 ay 25000 kim garanti konusu nedir bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim teşekkür ederim. |