Şimdi Ara

Bir vedada söylenebilecek en koyucu,en ağır laflar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
13.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    senin için başkasını bırakan elbet bir gün başkası için seni de bırakırdı..

ama bilirim.. gönül ferman dinlemez...

bence yapacağının en iyisini yapmışsın zaten... daha fazla kurcalama ... nefret etsen bile bi duygudur.. ona karşı hiç bi duygun olmadığına inansın.. yeter ona..
  • Sana da bu yakışırdı.

bu ona beya bi koyar sanırım
    olmadı allahsızzz diye de bi nara atarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeR -- 23 Nisan 2005, 12:12:56 >
  • Kurtulduğuna sevinmişsin gibi rahat olacaksın gülümsemeyi unutmayacaksın.

Eşekten düşmüşe döner.

Ve asla çok konuşmayacaksın.

Hep senin gerçekten ne düşündüğünü merak edecek.

O ufacık kız aklı hep sende kalacak.

(Bunları yaparken senin belki yüreğin kan ağlayacak ama asla belli etmeyeceksin bunu ona, unutma bu sevda denen aşk oyununda kuralları en iyi uygulayan ve duygusal anlamda kendine en hakim olan yani güçlü olan kazanır)

Asla kızdan sana acımasını beklemeyeceksin okadar düşersen senin işin bitmiş demektir.
  • konuyla direkt olmasa da yakindan ilgili olarak sahit oldugum bir diyalog:

- afedersiniz hanimefendi surdaki arkadasim sizden cok hoslanmis rica etsem onunla biraz konusabilir misiniz lutfen?

-- hayir olmaz

- o zaman s..... git

saka bir yana allah kolaylik versin kardes.. cok kotu bir durum..
  • Yok be kardeş bence yanlış yapmışsın.Kendini düşürmüşsün o ne demek senden nefret etmemek için kendimi zor tutuyorum.

Çaresini yukarıda 2 arkadaş söylemiş ama dinlememişsin.

"SUSMAK"

Hiç bir şey demiyecektin ona değer vermeyecektin kız derdinden kudururdu.Ne olur birşeyler söyle derdi sen ise ağzını bile açmayacaktın.

Neyse takma kafanı.Hayat devam ediyor
  • ben bunu başarmıştım sanırım tamamen içinden geldiği gibi konuştum
    4yıl peşinden koştuum kız ben umudu kesttim dönemde beni kabul etti 2hafta çıktı ve ayrıldı
    sonunda arkadaş olalım dedi seviodum kabul ettim göreyim die
    1kaç ay sona artık arkadaşlıımızı da bitirelim dedi
    ona sölediim tek cümle şuydu
    "Sen istedin diye seninle çıktım,ayrılınca sen istedin diye arkadaş kalmaya razı oldum seni sevdiğim halde,şimdi susmamı istiyorsun sen istediğin için susarım ama bundan sonra sen istesende konuşmam"
    bu sözden sonra uzun süre sesi çıkmadı am 1kaç ay sonra çağrılar mesajlar başladı ve roller değişti sanırım artık
    o peimden koşmaya başladı
    önemli olan içinde ukde kalmayacak şekilde konuşman
    içinden geldiği gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: Chas

Yok yok ben onun içinde daima ukde olmak istiyorum

• Bu olay aynen Akmerkez' de gerçekleşti:

Arkadaşla restoran katında oturup etrafı kesiyorduk. Sonra hedefa kilitlendik. Karşı masa da 2 adet kaşar hatun. Kes baba keesss....
    Arkadaş: "Atıl kurt ! " deiyince kalkıp masalarına gittim:

- "Affedersiniz hanfendi, tanışabilir miyiz?"

-"Duyamadım, ne dediniz?"

-"TA - NI - ŞA - Bİ - LİR - Mİ - YİZ?"

Etrafta ki masalardaki insanlar bir anda bana bakmaya başladılar.

-"Teşekkür ederim, ben almıyim..."

-"Eğer bir ara düşünürseniz, arabam aşağıda bekliyor, gezeriz..."

-"Alla, alla..."

• quote:

Orjinalden alıntı: elinter

Kalabalık bi ortamda ''senin ne mal olduğunu anladım.. Al bu geçirdiğimiz gecelerin karşılığı'' diyerek , zarf içinde bi miktar para at önüne...
    Millet dumur olur...Kız ağlar..Esas oğlan amacına ulaşır..Bu film de burda biter..

kızın resmini photoshopla naked yap sonrada bir internet sitesinde FREE SEX PICTURES yaz hatta DH'ye parayı bas o sitenin reklamını yayınlasınlar.

• KIRILAN CAM DEGILDI KALBIMDI BENIM
    KIYMETINI BILMEDIGIN SEVGIMDI BENIM
    ŞİMDİ HANGI YUZLE GERI DONERSIN
    USUL USUL YURU ANCA GIDERSIN...

ŞUNUDA UNUTMAKI :
    SEVMEK VARDIR AMA YALVARMAK ASLA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HardveyrManyaı

Baba hll olsun,iyi demişin,rahatladığına göre yeni aşklara yelken açmaya bak,bu kızdan bi b*k olmaz,sana yarın dönse yine sende soru işareti kalır,bir de şöyle bir söz var,''herkes LAYIĞINI bulur'' diye,onun layığı o çocukmuş,ama başka bişey de demene gerek yok iyi laf sokmuşun,insansa dokunur bu laf ona,diilse zaten ayrıldığınıza sevinmen lazım,inşallah yardımcı olmuşumdur..

Daha sesi soluğu çıkmadı.Herhalde bütün gece ağlamıştır.Dün gündüz aradığında da ağlıyordu.Yok ben çok iyiymişim de,yok sevgisini haketmeyen birisini seviyormuş da,bir sürü ıvır-zıvır.Sokakta olduğum için ağzının payını verememiştim.Birde ağlayınca onu teselli etmeye bile kalktım.Akşam eve gelip düşündüğümde cinlerim tepeme çıktı.Umarım iyi yapmışımdır.Ooof of bir an önce unutabilsem bari.İnanın ki dünyada ki hiçbir kadın gözüme güzel,çekici gözükmüyor şu an.

• quote:

Orjinalden alıntı: HipNotyC

ben bunu başarmıştım sanırım tamamen içinden geldiği gibi konuştum
    4yıl peşinden koştuum kız ben umudu kesttim dönemde beni kabul etti 2hafta çıktı ve ayrıldı
    sonunda arkadaş olalım dedi seviodum kabul ettim göreyim die
    1kaç ay sona artık arkadaşlıımızı da bitirelim dedi
    ona sölediim tek cümle şuydu
    "Sen istedin diye seninle çıktım,ayrılınca sen istedin diye arkadaş kalmaya razı oldum seni sevdiğim halde,şimdi susmamı istiyorsun sen istediğin için susarım ama bundan sonra sen istesende konuşmam"
    bu sözden sonra uzun süre sesi çıkmadı am 1kaç ay sonra çağrılar mesajlar başladı ve roller değişti sanırım artık
    o peimden koşmaya başladı
    önemli olan içinde ukde kalmayacak şekilde konuşman
    içinden geldiği gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: Chas

Yok yok ben onun içinde daima ukde olmak istiyorum

İnşallah birgün aynısını bende yaşarım.O da benim peşimden koşar,yapmayacağımı bırakmam valla

• Askimizi bukadar basit görüp karalama
    Gecmisteki anilarimizi böyle yaralama
    Düşünmeliydim belkide her askim sonu olacagini
    Sana verdigim degeri birgün anlamiyacagini
    Hernekadar seni cok sevsemde sevgilim
    Dilerim görmem bir zaman kahrolacagini..
    Gerekliyse illede senin icin bu Veda,
    Oldu Askim sana ELVEDA...
  • Sarılmandan bellü
    Kırıcanmı belimü
    Çok canım acıdı çeksene elinü
  • ya şu sözlerden bide bana lazım
    sınıfta bi kızı seviorum ama kız hiç yüz vermio
    gecen rehberlik dersinde hoca dedi herkes tahtaya kalksın bişeyler yazsın içinden geçenleri kimsae yokmuş gibi söylesin
    kalkmak mecburi tabi
    sırayla gidiyodu bu kalktı dediki
    'elde edemeyeceğin şeylerin peşinde koşma'

ben bakıorum banamı dedi fln dumur oldum braz sora sıra bana geldi
    kalkarken böle kafa o kdr karışıkki hiç bişey düşünmüorum
    tahtaya tiyatro yazıp
    'son perde , oyun bitti' deyip oturacaktım dedim kızı seviorum yapamam.
    sonra
    'ben karşılıksız da severim diyecektim'
    onuda beceremedim
    herkes ne dicem die gözümün içine bakıo

ama şu söze bi karşılık vereyimde öle oturayım diyorum.
    yapamadım tabiki
    'yasak' yazdım
    kurallardan bıktım artık,engellerden bıktım
    dedim oturdum

kızla eskiden konusurken cok soguk davranıodu ama artık bana sorular fln soruo konusuo
    off offf böle yaptıkça daha kötü oluo
    ve üzücü olan kızın galiba bi sevgilisi var

he yeri burası deildi ama napalım
    bir derdim var artık tutamam içimde!!

• bana biri demişti içimde hala ukdedir
    ayrılırken
    ben seni çok sevmiştim de
    insanın içine öyle bir oturuyorki aradan 3 sene geçsede bunu yazarken insanı ağlatıyor
  • quote:

Anaconda
    off offf böle yaptıkça daha kötü oluo

dert etme abi (bana eski günlerimi hatırlattın) kurtulmaya çalış (ben başaramamıştım)
  • Neden bana bunu yaptın ?

bi de soğuk su iç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsngz -- 24 Nisan 2005, 23:21:52 >
  • Ben böyle durumları işi bitmiş paslı bir çiviye benzetirim. Sökülmesi zor olsada söküp atacaksın arkadaş. Ee tabi bir boşluk yaratacak o nedenle oraya yeni bir çivi çakacaksın. yani kısacası ÇİVİ ÇİVİYİ SÖKER!
  • bir vedada yada ayrılıkta en çok koyacak şey hiçbişey söölemeden arkanı dönüp gitmektir emin ol...........
  • bu kadar ah aldıktan sonra bu kızın mutlu olabileceğine ben inanmıyorum şahsen senin için sevgilisini terk eden kız yarın aynı muameleyi sana da yapabilir tespitine de katılıyorum aynen doğrudur
    bence büyüklük sende kalsın dicem ama sen yapmışsın yapacağını neyse hayırlısı bu da ona çok acı vermiştir sanırım .ayrıca o kadar ahlanıp vahlanmana da gerek yok sonuçta hormonal bi olay unutursun gider ilerde bu günlerini hatırlayıp lan ben ne salakmışım dersin (ben öle dediim çünkü)

mutluluklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RisinGson -- 25 Nisan 2005, 4:37:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.