Şimdi Ara

Bir vedada söylenebilecek en koyucu,en ağır laflar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
13.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: iyi kötü çirkin

son sözler yeterince konuşmamış ahmaklar içindir

bu ne yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyrano -- 22 Nisan 2005, 21:24:20 >
  • DU BE HOCAM SEN AHMAKMISIN BEA. SEN AŞKIN KARŞISINDA DİLİ TUTULMUŞ YÜZLERCE SAF VE TEMİZ DUYGULAR BESLEMİŞ BİR İNSANSIN. SEN İSTEDİKTEN SONRA DEĞİL BU KIZ BU KIZ GİBİ SOKAKTA GEZEN 1000 LERCESİNİ CEBİNDEN ÇIKARACAK ADAMSIN....
  • Rağbetim yok sendeki alayişe

Gönlümü kerhane sanma pis fahişe

A. Hamit Tarhan

Alayiş : Çekicilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdengeçti -- 22 Nisan 2005, 21:35:21 >
  • ula u rfalı sen ne deysin loo
  • ulan kız bana yapıcak varya valla ona ole bi şey derimkii bırak içinde ukde olmayı felç olur valla kız her zaman dediğim lafı düşünür ve etkisinde kalıor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bozkurt28

DU BE HOCAM SEN AHMAKMISIN BEA. SEN AŞKIN KARŞISINDA DİLİ TUTULMUŞ YÜZLERCE SAF VE TEMİZ DUYGULAR BESLEMİŞ BİR İNSANSIN. SEN İSTEDİKTEN SONRA DEĞİL BU KIZ BU KIZ GİBİ SOKAKTA GEZEN 1000 LERCESİNİ CEBİNDEN ÇIKARACAK ADAMSIN....

Hacı gönlüm ona kaydı işte ne yapayım.Kimseyi gözüm görmüyor başka.
  • .ittir git
  • DU LAA BUNU İNCELAZCA YAPALIM

HAS SİT THERE
    quote:

Orjinalden alıntı: |TuVNeRa|

.ittir git
  • quote:

Orjinalden alıntı: qsecofr

Aynı durum benimde başıma gelmişti. Bence hiç onun seviyesine inme. Yapacağın en güzel şey hiç umrunda değilmiş gibi davranman.

quote:

Orjinalden alıntı: Chas

quote:

HOCAM O ZAMAN DUR BİŞİ SORAYIM SEN BU BAYANLA BİRLİKTEMİYDİN? ( ÇIKIYORMUYDUN ? )
    quote:

Orjinalden alıntı: Chas

Yok yok ben onun içinde daima ukde olmak istiyorum

Evet,elbette aslında çok karışık bir durum,uzun bir hikaye.Bu başkasıyla birlikteydi ayrıldı,sonra benimle beraber oldu şimdi yine ona geri döndü.Lanetler olsun.Ben nasıl sevdim bu insanı kendime kızıyorum.Nasıl laf geçiremedim gönlüme...

Kız milletinden nefret ediyorum yaa

vay be aynı dertten herkesin başına gelmiş

bundan 2-3 yıl önce benimde başıma böyle bi durum gelmişti
    yapılacak tek şey kızı umursamamak bu ona daha çok acı verecektir

• SARILIN BİRBİRİNİZE VE GÜLÜMSEYİN FOTO ÇEKİCEM YAAA
  • Telefon açtı bana birşeyler açıklamaya çalışıyo.Ben lafını kesip şöyle dedim;

"Ne haliniz varsa görün" Sonra da telefonu yüzüne kapattım
  • YÜRÜ BEE İŞTE BÖYLE BIRAK AĞLAMAYI AYNEN DEVAM
  • www.umarım;SeniSendenBaşkasıSevmez.com

ama www yi ve .com u söylemezsen o kadar da koymayabilir...

bu işin şakası da ; takma be dostum,seni sevmeyeni sen hiç sevme...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turqie

www.umarım;SeniSendenBaşkasıSevmez.com

ama www yi ve .com u söylemezsen o kadar da koymayabilir...

bu işin şakası da ; takma be dostum,seni sevmeyeni sen hiç sevme...

Birde mesaj attım ve dedim ki;

Sakın beni bir daha arama.Artık umrumda değilsin.Senden nefret etmemek için kendimi zor tutuyorum.Seni birşey sanmışım.Yazıklar olsun

Rahatladım valla
  • [Deleted by Admins]
  • Kalabalık bi ortamda ''senin ne mal olduğunu anladım.. Al bu geçirdiğimiz gecelerin karşılığı'' diyerek , zarf içinde bi miktar para at önüne...
    Millet dumur olur...Kız ağlar..Esas oğlan amacına ulaşır..Bu film de burda biter..
  • Kıza şöyle de:

"Eskiden bir köpeğim vardı bana sadıktı. Ama sen o köpek kadar olamadın."
  • Baba hll olsun,iyi demişin,rahatladığına göre yeni aşklara yelken açmaya bak,bu kızdan bi b*k olmaz,sana yarın dönse yine sende soru işareti kalır,bir de şöyle bir söz var,''herkes LAYIĞINI bulur'' diye,onun layığı o çocukmuş,ama başka bişey de demene gerek yok iyi laf sokmuşun,insansa dokunur bu laf ona,diilse zaten ayrıldığınıza sevinmen lazım,inşallah yardımcı olmuşumdur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: elinter

Kalabalık bi ortamda ''senin ne mal olduğunu anladım.. Al bu geçirdiğimiz gecelerin karşılığı'' diyerek , zarf içinde bi miktar para at önüne...
    Millet dumur olur...Kız ağlar..Esas oğlan amacına ulaşır..Bu film de burda biter..

baba süpersin ya.bunu bi yer kaydediyim.yalnız para sahte olsun.ne olur ne olmaz kız iyice fahişe olur,paradan da oluruz
  • kesinlikle SUSMAK

quote:

SUSMAK
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.