Şimdi Ara

Bir VW yalanı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roman İbrahimoviç

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

Noldu hazmedemeyen, VW alacaktın da paran mı yetmedi.

duyan da vw e dubaililer biniyor sanacak sokağa atacak parası olan adam zengin değil hesapsız olarak adlandırılır

Sen atlama oradan. Konunun açılışı art niyetli. Böylelerine böyle cevap müstehak.

ne zaman arabalarınızın, almanyada gözden çıkarılmış SGK memurlarının altına verdikleri arabalar olduğunu fark edeceksiniz meraklar içerisindeyim

1) Almanya'da olsak daha iyisini alacağım için no problem.
    2) Burası Almanya değil.
    3) Senden alıntı yapmadım, niye heyecanlanıyorsun

• Ne Vw mis ya ben 1 haftada dayım ve arkadasım da aynen 1 haftada aracımızı teslim aldık. Konuya gelirsek hiç gelmeyelim bence... Ben kendim kullanırken bile rüzgarın yavaşlattigini hissedebiliyorum 1-2 sn oynaması normal rüzgarla. Daha kısa da surebilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

Bir VW yalanı!

• Para verip 3-5 ay beklemekten zevk alıyor insanlar, 0-100ü ne yapsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

O değilde utanmadan '' Vw sonuçta millet sıraya bile girer '' onun için gibi cümleler yazmışlar.

Bu test'e yolun tam düz olmadığı kesin + Rüzgar ' Şöför - bu olanaklarıda katarak konu açsaydınız keşke boş konu.

İki yönde de test yapılıyor ve ortalama sonucu alınıyor

Tamamda bu adam fabrika test verileri ile bu testi karşılaştırmış. Fabrika testi yollarda yapılmıyor ve rüzgar direncide önemli diyorum.

Megane niye 0.2 eksik çıkıyor o zaman ?

Artık bu adamın testinemi inanırsın yoksa fabrika verileri testinemi önce onu anlamak lazım.
    Megane 0.2 çıkması ilginç.
    Ama böyle teste golfün 1 saniye farklılık göstermesi demekki megane 0-100 testleri bu adamın testlerine benzer. Acaba bu araçların 0-100 deneme fabrika denemeleri bulabilen varmı?

Ne tür bir fanboysun sen? Nickimi değiştireceğim senin yüzünden.

• quote:

quote:

quote:

Noldu hazmedemeyen, VW alacaktın da paran mı yetmedi.

duyan da vw e dubaililer biniyor sanacak sokağa atacak parası olan adam zengin değil hesapsız olarak adlandırılır

Sen atlama oradan. Konunun açılışı art niyetli. Böylelerine böyle cevap müstehak.

Internette olan degerler bunlar. Ben sadece iki modelin karsilastirmasini yaptim bu degerlerle. Art niyet nerede anladim. Sanki testi ben yapmisimda yarim gazla kaldirmisim araci. Benim ne gibi bir etkim olabilir bu veriler uzerinde? Golf surucusunun gozune lazer mi tutmusum

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

0-100 değerine bakacak adam zaten 1.6 TDI Çapulcusunu almaz.

Gider 1.4 160PS TSI falan alır.

Yada olmadı Porsche Turbo S yani.

Olmadı laferrari falan

Olmadı Koenigsegg Agera R

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z for zubizaretta -- 23 Haziran 2013; 19:57:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Das Auto

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

O değilde utanmadan '' Vw sonuçta millet sıraya bile girer '' onun için gibi cümleler yazmışlar.

Bu test'e yolun tam düz olmadığı kesin + Rüzgar ' Şöför - bu olanaklarıda katarak konu açsaydınız keşke boş konu.

İki yönde de test yapılıyor ve ortalama sonucu alınıyor

Tamamda bu adam fabrika test verileri ile bu testi karşılaştırmış. Fabrika testi yollarda yapılmıyor ve rüzgar direncide önemli diyorum.

Megane niye 0.2 eksik çıkıyor o zaman ?

Artık bu adamın testinemi inanırsın yoksa fabrika verileri testinemi önce onu anlamak lazım.
    Megane 0.2 çıkması ilginç.
    Ama böyle teste golfün 1 saniye farklılık göstermesi demekki megane 0-100 testleri bu adamın testlerine benzer. Acaba bu araçların 0-100 deneme fabrika denemeleri bulabilen varmı?

Ne tür bir fanboysun sen? Nickimi değiştireceğim senin yüzünden.

Kardeş burada o kadar çok Vw önermeyen insanlar bile burada bu paylaşımı yanlış olarak nitelendirdi.
    Benim fanboyluk'la alakam yok ki olsa yaşadığımız küçük dsg sorununu konu etmezdim.

İstersen sil kendini forumdan. Ama senin çakma hesap olduğun belli hadi. 2011'den beri çakma olarak kullanılıyorsun sanırım.

• Vw nin sahtekar bir firma oldugunu bilmeyen yok zaten. Asil sahtekarliklari tuketim verilerinde.

• quote:

quote:

ulan insan videoyu izler videoyu aynı yolun tersinden de yapıyorlar sana 23 nisanda bile söz hakkı verilmemesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: muribbi

quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Haydi şimdi çık dışarı bağır vw yalancı diye! Nedense verilen örnekleri görünce hiç şaşırmadım ( ya i30 ya megane bekliyordum )
    Adamlar ölçmüş bu demiş ayrıca o testlerde her zaman değişkenlik olabileceği ifadeleri sıkça kullanılır neden acaba?
    Kaldıki kaçınız 0-100 ü test ettiniz ki? Yada standart kulllanıcı için ne önemi var?
    Bırakın bu işleri artık !

Hocam sen kandirilmayi kabul ediyorsan sorun yok. Zaten firmalar yakit tuketim verileriyle insanlari kandirmakta. Bir bu eksikti.

Tamam da ne önemi var ? Biz faiş vergileri kabul etmişiz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.