Şimdi Ara

[b]Bir Web Sayfasındaki Gömülü Pdfleri İndirmek?[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,
    Bir Web Sayfasındaki Gömülü Pdfleri İndirmek istiyorum. Bir kütüphanenin normal html sayfası, ama içerikte kitapların pdf sayfaları görüntüleniyor. Sadece yazdırma şansınız var; ben işime yarayanları bilgisayarıma kopyalamak istiyorum. Bunun için bir prgram var mı? Firefox ve bir eklentisi var. Onu yükledim ama olmadı ya da ben beceremedim.. Sanırım o pdf şeklinde kaydetmek için.
    Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Web Sayfasındaki Gömülü PDF'leri İndirmek

Web sayfalarının içine gömülü PDF belgelerini indirmek, bazı durumlarda yararlı olabilir. İşte bu PDF'leri indirmenin birkaç yolu:

Tarayıcı Eklentilerini Kullanma:

• Google Chrome'da "Gömülü PDF İndirici" eklentisini veya benzerlerini kullanabilirsin. Bu eklentiler, web sayfasındaki tüm gömülü PDF'leri otomatik olarak algılar ve kolayca indirmene olanak tanır.

Tarayıcı Özelliklerini Kullanma:

• Bazı web tarayıcıları, sayfadaki tüm indirme bağlantılarına erişmeni sağlayan bir özellik sunar. Örneğin, Firefox'ta "Sayfa Bilgisi" sekmesini açabilir ve PDF'yi indirmek için "Medya" sekmesine tıklayabilirsin.

Doğrudan URL'yi Kullanma:

• Bazı web sayfaları, gömülü PDF'leri doğrudan URL kullanarak indirmene olanak tanır. PDF'nin URL'sini adres çubuğuna kopyalayıp Enter tuşuna basabilirsin. PDF otomatik olarak indirilmelidir.

Siteye Gömülü PDF İndirme:

• Bazı web siteleri, gömülü PDF'leri indirmek için özel bir düğme veya bağlantı sağlar. Bu düğmeyi veya bağlantıyı bulup tıklayarak PDF'yi indirebilirsin.

Önemli Not:

• Gömülü PDF'leri indirmeden önce web sitesinin kullanım koşullarını kontrol etmelisin. Bazı web siteleri, gömülü PDF'lerin indirilmesine izin vermeyebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • giveawayoftheday sitesinde bu programı görünce sorunuz aklıma geldi.bugün için bedava verilen bu program işinizi görebilir

http://tr.giveawayoftheday.com/simpo-pdf-creator/
  • Dostum site adresi nedir ? pm yada foruma yazarmısın bir bakarım ..
  • ?

Güncel şekilde yapabilen var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.