walking dead duyduğuma göre yapılıyormuş zaten..Supernatural Fps-Korku Türünde Olursa Güzel Olur ,How i met your mother a koptum :D
quote:Orijinalden alıntı: sertaga1 Barney's Revenge hahahhaha :D How i met your mother adventure olurdu heralde :D
quote:Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich quote:Orijinalden alıntı: sertaga1 Barney's Revenge hahahhaha :D How i met your mother adventure olurdu heralde :D Fikir farklı birininmiş görmedim aloneassasin
quote:Orijinalden alıntı: BeyinPremium the big bang theory.Bilim ile ilgili oyunlar v.s olabilir bide dexter
quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: BeyinPremium the big bang theory.Bilim ile ilgili oyunlar v.s olabilir bide dexter var zaten gilberto..
quote:Orijinalden alıntı: alex2017 quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: BeyinPremium the big bang theory.Bilim ile ilgili oyunlar v.s olabilir bide dexter var zaten gilberto.. olsun bidaha yapsınlar işleri ne
quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: alex2017 quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: BeyinPremium the big bang theory.Bilim ile ilgili oyunlar v.s olabilir bide dexter var zaten gilberto.. olsun bidaha yapsınlar işleri ne
quote:Orijinalden alıntı: Sıradan Biri quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: alex2017 quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: BeyinPremium the big bang theory.Bilim ile ilgili oyunlar v.s olabilir bide dexter var zaten gilberto.. olsun bidaha yapsınlar işleri ne rencide oldu arkadaş
quote:Orijinalden alıntı: BeyinPremium quote:Orijinalden alıntı: Sıradan Biri quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: alex2017 quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: BeyinPremium the big bang theory.Bilim ile ilgili oyunlar v.s olabilir bide dexter var zaten gilberto.. olsun bidaha yapsınlar işleri ne rencide oldu arkadaş arada olur öyle
quote:Orijinalden alıntı: BeyinPremium quote:Orijinalden alıntı: Sıradan Biri quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: alex2017 quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: BeyinPremium the big bang theory.Bilim ile ilgili oyunlar v.s olabilir bide dexter var zaten gilberto.. olsun bidaha yapsınlar işleri ne rencide oldu arkadaş .
quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: BeyinPremium quote:Orijinalden alıntı: Sıradan Biri quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: alex2017 quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: BeyinPremium the big bang theory.Bilim ile ilgili oyunlar v.s olabilir bide dexter var zaten gilberto.. olsun bidaha yapsınlar işleri ne rencide oldu arkadaş . nickine saygımdan lafımı geri alıyorum
quote:Orijinalden alıntı: BeyinPremium quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: BeyinPremium quote:Orijinalden alıntı: Sıradan Biri quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: alex2017 quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: BeyinPremium the big bang theory.Bilim ile ilgili oyunlar v.s olabilir bide dexter var zaten gilberto.. olsun bidaha yapsınlar işleri ne rencide oldu arkadaş . nickine saygımdan lafımı geri alıyorum olur öyle vakkalar akasya durağı yakkalar.
quote:Orijinalden alıntı: BeyinPremium quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: BeyinPremium quote:Orijinalden alıntı: Sıradan Biri quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: alex2017 quote:Orijinalden alıntı: Šahin K quote:Orijinalden alıntı: BeyinPremium the big bang theory.Bilim ile ilgili oyunlar v.s olabilir bide dexter var zaten gilberto.. olsun bidaha yapsınlar işleri ne rencide oldu arkadaş . nickine saygımdan lafımı geri alıyorum şu aklıma geldi videoya bak yav sesler falan çok amatör
The Walking Dead'in oyunu yapım aşamasında. Ben oyunu olmasına rağmen Dexter'i seçerdim biraz Hitman biraz LA Noire benzeri bir oyun yapardım köşeyi dönerdim.