araba tesisat olayından pek çakmam ama böyle bir sistem kurdum araba için sizce uyumlu olurmu teyip ile kolonların siparişini verdim ama anfi ve bufer için kararsızım
NAVITECH CDT-4700MSU USB/SD KART GİRİŞLİ CD MP3 PLAYER
• SD ve USB girişi • I-Pod ve MP3 çalar girişi • 4x50W Mosfet çıkış gücü • CD/CD-R/CD-RW/MP3 uyumlu • Dijital PLL AM/FM Radyo • 30 istasyon hafızası • Gelişmiş elektronik anti-şok (40 saniye) • 4 kanal Amfi çıkışı • MP3 fonksiyonunda şarkı ve grup seçimi • Iso soket ve montaj sasisi • Çoklu ekolayzer seçimi • Full-fonksiyon uzaktan kumanda • Çıkarılabilir ön panel ve USB girişi • Subwoofer çıkışı • RDS UNIVERSAL PW 2585 BRIGHT RED PP 800 W OTO HOPARLÖR (TS-2585 )
Paket özelliği : 2 adet hoparlör içerir. - Coaxial 2 Yollu Hoparlör - 800 Watt Maksimum Güç - 4 Ohm - 97 dB/W/M - 60Hz ? 20000Hz Frekans Aralığı - 126*60*20 mm Mıknatıs Boyutu - 38 mm GSV 180°C Ses Bobi
UNIVERSAL AB-470 2500W 4 KANAL U.S.A ADS OTO ANFİ
- 2500 Watt Max. Çıkış Gücü - 4 * 625 W. Maksimum Güç - Köprüleyebilme - Güç Çıkışı (4 ? (Watt)) : 50 W * 4 Ch - Güç Çıkışı (4 ? (Watt)) : 160 W * 2 Ch Köprülenmiş - Isıya ve Kısa Devreye Karşı Korumalı - Mosfet Güç Kaynağı - Highpass Ayar Aralığı Ayarlanabilir Aktif Crossover - Lowpass Ayar Aralığı Ayarlanabilir Aktif Crossover - Sigorta 2*20 Amper - Duyarlılık : 0.15 ~? 8 V - Frekans Tepkisi (±2 dB) : 10 Hz ~ 25 Khz - Toplam Harmonik Bozulma (Thd) <0,1 % - Boyutlar : 350Mm. * 225 Mm. * 48 Mm.
bütçeni söylersen sana alternatif önerebilirler.Mesela şu marka amfi kullan veya şu marka kolon gibisinden
en fazla harcaya bileceğim miktar 500 550 tl olur
quote:
Orjinalden alıntı: fukuku111
en fazla harcaya bileceğim miktar 500 550 tl olur
500 ytl ile ancak orta düzey bir sistem kurulabilir verdiğin markalar gibi ;osawa,sansui,sunny,kawaii gibi ucuz markalardan bir sistem kurabilirsin eğer ev için kullanacaksan oto ses sistemleriyle uğraşmanı tavsiye etmem zaman ve para kaybıdır ev için 2 kolon ve bir amfi alman daha mantıklı olacaktır çünkü subwoofer teyp akü hoparlör kabin crossover vs.. zahmetli işerdir ve evde verimli kullanamassın nitelikleri farklıdır çünkü araba akustiğine göre üretilmiş altetlerdir ev için değil benim düşüncelerim bu yönde ama zevk meselesi evde oto sistemine meraklı insanlarda var onlara lafım yok... saygılar...
ben olsam 500ytl para ile ikinci el bir teyp bakmaya yönelirim.Mp3 çalan jvc modelleri var bence ideal.Bir çok ün salmış marka, ardı ardına model çıkardığı için diğer kalan modeller ikinci elde fiyatları baya düşük.Dolayısıyla marka mp3 çalar alırsan diğerlerinide kaliteli beslemiş olursun.İleride hop. değiştirirsin veya küçük değişiklikler yaparsın ama görünen hep teypdir ve arabanın görüntüsünüde olumlu etkiler.
yorum ve görüşleriniz için sağolun
arkadaşlar elimde digitechin rp 150 gitar processor ü var muğladanım satmayı düşünüorum. .1ay kullandım.garanti belgesi adaptörü usb kablosu we kutusu herşei mewcutt yani alet sıfır gibidir.we en önemliside piyasasında gezen diğer çin mallarına nazaran bu alet amerikan malıdır.yani made in usa.bunuda göz önünde bulundurarak nakite ihtiyacımdan dolayı 170 ytl istiyorum eltin sıfırı şuan 208 dolar oda çin malı zaten ilgilenenlere duyrulur.. cep numaram :0506 920 85 22 msn adresim sezgintutuncu@hotmail.com.küçük bi pazarlığa açığım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme