Şimdi Ara

BİR YARDIM ELİ UZATIN DEĞERLİ KARDEŞİNİZE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haziranın 1 inde bir telefon alacağım.Ve kesin olarak iki model arasında kaldım.3250 ve 6280...internette,forumlarda bir çok yorum okuyorum açıkçası her kafadan bir ses çıkıyor.Bende sadece burada söylenenleri kaide almayı düşünüyorum.

Öncelikle yaklaşık 1 aydır 3250 alacağım kesindi,,ama ekran kalitesi,video kalitesi,flaş,foto çekimi v.s sanki 6280 in daha ağır basıyor..Doğrumuyum bu düşüncede.Ama içimdeki 3250 aşkı bitsin istemiyorum

Yani kısacası sizden istediğim şudur,, 3250 alırsam ne kaybederim,,terciğim 6280 olursa nelerden fedakarlık etmiş olurum???Bana tüm yönleriyle bir söylerseniz sevinirim,çünkü evde karar verip direkt gidip alacağım,o yüzden iyi bir yönlendirme istiyorum sizden...

+1 soru daha ; 6280 i seçersem hani s40 ya nelerden yoksun kalacağım,,yani kısacası siz 3250 ile neler yapacaksınız da ben yapamayacağım?

HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simply_freedom -- 18 Mayıs 2006; 10:35:34 >

• ya neden [simage][/simage] arasına yazınca resim çıkmıyor anlamadım
  • 6280
  • ben videoları divx kalitesinde izlerken sen izleyemeyeceksin. bence kesinlikle 3250 al
  • 3250
  • 3250 daha agır basıyor
  • özellikse kesınlıkle 3250 carisma 6280
  • bir arkadaş başka bir topikte aynen
    6280 alırsan,

daha net olmayan bir ekrandan,
    daha kötü bataryadan,
    daha kaba dizayndan,
    daha kötü fotodan,
    daha kötü videodan,
    daha yavaş kullanımdan,
    daha iyi sesten,
    symbiandan mahrum kalırsın.

symbianlada sadece bir kaç basit program ekleyebilirsin, 6280 le internette opera ile dolaşıp msn kullanabilirsin symbian olmadan, 3250 basit alarm tekrarı için bile prg. lazım.
    BANA GÖRE.

demişti katılıyormusunuz ???
  • 6280

Çoooookk dikkat çekici çok etkileyici bi alet.
  • n80'i hic duydunmu kardes
  • 6280
  • kardeş bizim topicte de açıkladığım gibi 6280
  • karsılastırmayı bırak ben iki telide kullandım yani sayılır arkadasın 3250 si var am kendiside diyo symbian icin aldım dio ama 6280 icin daha fazla oyun program mevcut ve kendisi su an bana yalvarıyo telleri takas icin ama ben ona baska kapıyı gosterdim
    6280 tabiki
  • bide bunlara bakın dostlar hangisi daha önde

• quote:

Orjinalden alıntı: simply_freedom

bide bunlara bakın dostlar hangisi daha önde

KESİNLİKLE 3250

• Benq-Siemens EF-81 Yeni çıktı ve harika bir telefon bana göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.