limewireden karayip korsanlarını indirdim.ama açamıyorum.bunun üzerine k-lite codec pack indirdm yükledim hala seyredemiyorum.acaba sorun nedir?dosya adı şöyle: Pirates.of.the.Caribbean.dvdrip.xvid-Redeye ne yapmalıyım
hocam izlemeye çalıştığınız programın adı nedir acaba ?
hocam bsplayer la denedim olmadı.sonra wmediaplayer denedim olmadı.classic denedim olmadı.divx player denedim (ne alaka ama can havliyle işte) olmadı.ne yapmalıyım??
indirdiğin dosyada bir sorun olabilir yeniden indirmeyi dene
abi k-lite codec pack avrdı.bunun üstüne k-lite mega codec pack indirdim.2 side yüklüyken açmadı önce lite de denedim olmadı sonra megayı yüklüyp denedim yine olmadı.uzantısını .avi diyor ama açmıyor.gitti canım 704 mb...
yok abi bu da yemedi yaw.ne biçim filmmiş.zaten 3 gb kotamız var.hayret yaw.
bu gidişle filmin boyutu kadar codec indirecen
Mega k-lite codec paketini yükledikden sonra filmmi başlatdın ne uyarı aldın? bu pakette istedigin codec mevcut çünkü K-lite nin media playerı var paket içerisinde görüntü dosyasını birlikte aç yapıp buradan görüntülemeyi dene Buda olmazsa ilk yüklemede bazı codecler iptallenmiş oluyor oraya bak istedigin formatın başında tik işareti yoksa onu seçip kurmalısın...(Topic başlığınada dikkat et!)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme