Şimdi Ara

Bir Yardımcı olun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Benim Annemin Bir kredi kartı var ama hesap ekstresini hep babam alıyor. Benim Harcama yapmam lazım annemin izni var ama babam ne yazıkki izin vermiyor.
    Bu Yüzden Paypal nakit kart gibi Bir Süper Marketten Yükleme Yapılan Ama Nakit Olarakta Çekile Bilen Bir Ön Ödemeli Kart Varmı?(yaş 15)
    Migros Bizim Buraya Çoooook Uzak o yüzden paypal nakit kartı kullanamıyorum Benzer Bir Kart Varmı!

Özet:Paypal Nakit Kart gibi Süpermarketten yükleme yapılan ve Nakit çekile bilen bir kart varmı?(Migrostan işlem yapamıyorum!)

• evet ininal.com 'dan eve sipariş verebilr ptt bankamatiklerinden veya ing bank atmlerinden para yükleyebilir dilediğin yerde harcayabilrsin.

iyi geceler dileriz.
  • Kusura Bakma Benim İstediğim Süper Maretten yükleme yapılacak !
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Day Game

Kusura Bakma Benim İstediğim Süper Maretten yükleme yapılacak !

ininal kart, Satış ve dolum noktalarınahttp://www.ininal.com/nerelerdenAlinir/ adresinden ulaşabilirsiniz
  • Paypal nakit karta sadece marketlerden değil aynı zamanda atmlerden de yükleme yapabilirsiniz hangi banka olduğu farketmez ancak teb atm den yükleme yaparken 1 tl ücret alıyor diğer atmlerde 5 tl kesiyor, sanırım aynı ücretleri para çekerkende alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dementor17 -- 29 Temmuz 2015; 10:53:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.