google' a bile giremiyorum rezalet durumda bağlantı
Aynı zamanlarda bende giremedim google'a yurtdışı koptu sandım. TTnet yine coştu seçim arefesinde...
quote:
Orjinalden alıntı: delicans
bizim buralarda 3-4 gündür sorun var bugün daha da kötü
(yer: Zonguldak)
aynen zonguldaktayım bende rezalet.
son 1 saattir berbat zor girdim foruma
İstanbul serverına 220 ping aldıktan sonra anladım ki kesin yine birşey peşindeler.Böyle çocuk oyuncağı gibi hop hop oynatıyorlar kendilerine göre.
Yer istanbul Fatih internet:Felç
4 mbit sınırsız kullanıyorum torrentten 30k ile indiriyorne bu ya paramızla rezil oluyoruz
şuanda internet resmen sürünüyor
internet çöktü tam bir rezalet.
secımler ınternet aracılıgla yapılcak bılgı aktarımı vs onun duzenlemesı olabılırmı acaba
int de Bırak işini halletmeyi mailime bile bakamıyorum 56k modem dönemi bile bu kadar işkence etmezdi resmen dürünüyor int
Bugün bariz bir yavaşlık var.
4 mb bağlantı var amulet arkadasımızın dediği gibi 56 k standartlarında şu an
Yer : Kartal
2 gündür internette sorun var googlea bile iki saatte giriyor.
Yer:Ankara
4mbit bağlantım var,rapid'den 450'lerde indirme yapabiliyorum fakat çoğu siteye 5 dakikadan önce giremiyorum.
Yer:Tarsus/Mersin
ankara: iki gündür rapid - netload 107 ile downloadda. cryptoload ile full beklemesiz otomatik reset download yapıyorum
lem ???.... yoksa ???.... benim yüzümden mi
yer ankara evde 2 pc iki ayrı hat var birisi son 3 gündür akşamları google bile zor giriyor, diğerinde hiç sorun yok anlamadım bu işi
iyi günler ben kablosuzdan bağlanıyorum 2048 ev arkadaşım kablodan bağlanıyor benim kullandıgğım ve onun kullandığı hız ne kadardır 54 yazıyor bende ama ben anlamadıgım ıcın 2048 in ne kadarını kullanıyorum yanı ayrıca dun bırşey yoktu ama bugun sayfaları acmakta zorlanıyor msnı acarken hata verıyor yardımcı olursanız sevınırım.
ya bende sp3 yaptı bunu sandım :D:D:D şu aralar net rahatlamış sayılır per pendik aydos arası :D 3 gün önce internetin yavaşlığı o kadar delirttiki günde 3 kere format atıyorum son bir haftadır