Şimdi Ara

Bir Yayıncıda Aradığınız Özellikler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1-2 ay içerisinde yayın işi üzerine yoğunlaşacağım, sizlerden isteğim bir yayıncıda ne gibi özellikler olmasını istediğinizi, nasıl zevk alarak izleyebileceğinizi belirtmeniz. Emin olun bu bana çok yardımcı olacak, hepinize iyi günler.

• Oynadigi rolde iyi olmasi,kendine has bir oyun stiline sahip olmasi ve son olarak flame,hakaret,aglama icermemesi.
  • T Oxi c gibi olmamasi gerisi tamamdir
  • hem eğlenceli hem yararıcı rahat ve öğretici bir yayıncı olması hepsi dört dörtlük olamaz tabiki flame felanda yapmaması lazım
  • OXİ ABİM GİBİ BEYBEG OL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

OXİ ABİM GİBİ BEYBEG OL
    Elosu yüksek değilse bile eğlendirebilmesini, küfür etmemesini, samimi olmasını.
  • Neco abi gibi Vayne oynaması <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujita

Elosu yüksek değilse bile eğlendirebilmesini, küfür etmemesini, samimi olmasını.

Alıntıları Göster
    Küfür etmemesi, samimi olması, yapmacık olmaması ve hoş bir playliste sahip olması
  • Ne kadar istesende istemese de veletler basacak tavsiyem Chat'e ağır kurallar koyman yeni nesil berbat
  • gosu, boxbox gibi o lane ondan sorulur denilen tipler.
  • Yayıncı dediğin Kasım ( holythot ) gibi olacak bu güne kadar gördüğüm en kibar ve her adımını anlatan bir yayıncı ve oyuncu. Keşke ADC rolünde oynasaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pajirzeal

Yayıncı dediğin Kasım ( holythot ) gibi olacak bu güne kadar gördüğüm en kibar ve her adımını anlatan bir yayıncı ve oyuncu. Keşke ADC rolünde oynasaydı
    Küfür ve flame yapmamayı, oynadığım oyunda yaptığım şeyleri özetlemeyi ve ne olursa olsun eğlenmek için oynamayı düşünüyorum. Playlist olarakta genelde Hard Rock ve Soft Metal tarzı dinliyorum [GN'R,3-5 Metallica, Beatles, Led Zeppelin, Deep Purple vs vs] ve enstrüman kullanılmayan müzikleri sevmiyorum, sizin şu olsa da olur dediğiniz müzikler var mı peki? Lütfen Techno veya Dubstep tarzı şeyler söylemeyin.
  • Qt isteklerimi karşılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chekkumeito

Qt isteklerimi karşılıyor
    İlk olarak samimi ol. İkinci olarak da öğretici ol. Mesele nightblue öldüğü zaman neden olduğunu aslında ne yapmak istediğini ama neyi yanlış yaptığını. Orman rotasyonunda nelere dikkat ettiğini falan açıklayarak stream yapıyor . Ayrıca sesi sempatik ve eğlenceli bir tip. Tr de böyle bir oyuncu malesef yok. Theokolesin yayınlarını izliyordum ama sempatikliği dışında bir şey görmedim ve izlemeyi bıraktım. Tr de biraz Tyresse 'nin streamleri öğretici biraz onda da ruh eksik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpe Vita -- 24 Nisan 2015; 21:19:56 >
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Abi bende öyle genel bi bakayım dedim Tyresse çok flame'liyor ya
  • Pajirzeal kullanıcısına yanıt
    saygılı kibar istiyorsan porpor (trentar) tavsiye ederim.
  • Ya oyunda iyi olucaksin yada komik
  • Büyük memeler
  • senbenlekal kullanıcısına yanıt
    Bir göz atarım bazı kendini bilmez yayıncılar gibi takipçilerine/izleyicilerine küfür etmiyorlar.
  • Yapmacık olmaması yeter ha bide feedlememesi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.