Şimdi Ara

Karakterkerin belirgin özelliklere sahip olduğu film önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ders için film izleyip karakter analizi yapmam gerek. Karakterleri belirleyip Popüler optimist/ Mükemmeliyetçi melankolik/ Güçlü kolerik/ Barışcıl soğukkanlı olarak tanımlandıracagım.
    Filmin az karakter olması benim için daha iyi olur. Önerebileceğiniz filmler var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: AtticusFinch

Tesekkürler ilgilenecegim
  • bu filmlerdeki karakterler çok işine yarar , sağlam karakterler

özellikle bu 12 angry men filmi salt 12 kişinin karakterleri,kişilikleri üzerine kurulu bir film , sana çok ekmek çıkar bundan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 4 Aralık 2013; 21:06:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

bu filmlerdeki karakterler çok işine yarar , sağlam karakterler

özellikle bu 12 angry men filmi salt 12 kişinin karakterleri,kişilikleri üzerine kurulu bir film , sana çok ekmek çıkar bundan)

Teşekkür ederim bir film içerisinde birbirine zıt/farklı kişilikler yer almış olması gerek. 12 kızgın adamda bu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mell

quote:

bu filmlerdeki karakterler çok işine yarar , sağlam karakterler

Teşekkür ederim bir film içerisinde birbirine zıt/farklı kişilikler yer almış olması gerek. 12 kızgın adamda bu var mı?

Sana soyle aciklayayim , o istedigin tarife 12angry men den daha fazla uyan film oldugunu sanmiyorum piyasada , zaten 1:30 saatlik film , izle ne demek istedigimi anlarsn , sonrada yaz buraya dedigim kadar isine yaradimi diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O filmi çok önceden izlemiştim hatırladıgım kadarıyla orada karakterlerin bir olay karsısında düşünceleri farklıydı ama benim aradıgım biri takıntılı bir insan olsun diğer hayatını eğlence üzerine kursun bu tür bi farklılık olması gerek :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En çok sayfaya sahip ROMANLAR
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O filmi çok önceden izlemiştim hatırladıgım kadarıyla orada karakterlerin bir olay karsısında düşünceleri farklıydı ama benim aradıgım biri takıntılı bir insan olsun diğer hayatını eğlence üzerine kursun bu tür bi farklılık olması gerek :)

Suan oyle bir film gelmedi aklima ama dizi istersen dexter var , gercek kisiligi baska insanlara gosterdigi yuzu baska ilk yorumunda tam ne istedigini yazmamissin o yuzden o filmleri onerdim ki ilk yorumuna gore gayette uygun filmler , bu tarife uyan bir film gelmedi aklima gelirse yazarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 5 Aralık 2013; 12:28:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

O filmi çok önceden izlemiştim hatırladıgım kadarıyla orada karakterlerin bir olay karsısında düşünceleri farklıydı ama benim aradıgım biri takıntılı bir insan olsun diğer hayatını eğlence üzerine kursun bu tür bi farklılık olması gerek :)

Suan oyle bir film gelmedi aklima ama dizi istersen dexter var , gercek kisiligi baska insanlara gosterdigi yuzu baska ilk yorumunda tam ne istedigini yazmamissin o yuzden o filmleri onerdim ki ilk yorumuna gore gayette uygun filmler , bu tarife uyan bir film gelmedi aklima gelirse yazarim

Haklısın doğru ifade edememiş olabilirim, yinede önerilerin için teşekkürler. Zaten fikir değiştirdim yabancı film yerine yerli film seçeceğim hababam sınıfı gibi bir film olabilir içinde bir çok farklı karakter barındırıyor

• kesinlikle 12 angry men
  • Romanlardan yola çıkılarak yapılan filmlerde karakteristik özellikler genellikle çok daha belirgin oluyor.
  • Karayip Korsanları : Siyah İnci'nin Laneti
    Jack Sparrow'u tarif et edebilirsen
  • Cinderella Man
    Warrior
  • http://www.imdb.com/title/tt1924396/

Muhafazakar, sıkı bir karaktere sahip.
  • Teşekkürler arkadaşlar önerdiğiniz filmleri araştırmaya devam ediyorum

• Tabi ki de Norman Bates.
  • quote:

Bitirim ikili

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir anda aklıma tam olarak bu film geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.