konuyu açtığın bölüme bak bide ciddi cevap bekliyosun çokta şeyimizdeydin güle güle
iddaa
quote:
Orijinalden alıntı: Blackankas
quote:
Orijinalden alıntı: malumat12
hocam günde 3 lira harçlık alıyorum Oda anca okulda ve dersanede yemek parasına yetiyor
7bin lira kazanç 3lira harçlık
3500 lira ile ne yapıcağını söyle ben sana kolay para kazanma yolunu gösteriyim
Dershaneye , okula evden yemek götür , 3 senede 3285 TL yapar , "götüremem , utanırım , evde yemek yapmaya vaktim yok" diye söylenme , yapacağın iş yarım ekmeğin arasına peynir , domates , salam vb. gıdalardan koymak.
Bir işin olur 3 senede 300 lirasını harcarsın düz hesap 3000 TL kalır.Bayramlarda da 100'er lira toplasan 600 lira yapar.Hayırlı olsun.
up
upuppu
Ya harbiden eksik bi adamsin yada cidden zor durumdasin .. 7000 maaşli aileden 3 tl harçlik alip ses etmyrsan harbiden eksiksin
quote:
Orijinalden alıntı: DeadlySecret
Ya harbiden eksik bi adamsin yada cidden zor durumdasin .. 7000 maaşli aileden 3 tl harçlik alip ses etmyrsan harbiden eksiksin
hacı güzel konuşuyorsun da o 7000 lira biri bebek tam 10 kişiyi besliyor.Bu 10 kişiden biride liseli diğeri ortaokul.Ve liseli olan da şu anda seneliği 2800 e dersaneye yazıldı.Ayrıca ayda 700 lira elektrik faturası ödüyoz.Evin faturası değil bu yanlış anlaşılmasın.İşyerinin.Daha ne kadar çok gider var saysam 1,5 saatimi alır.
up
ne upluyon lan forum kirliliği yaratıyosun hani bu forumdan ekmek çıkmazdı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme