Şimdi Ara

bir yerlerden para bulmam lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: malumat12

bu forumdan ekmekçıkmaz belli oldu.Neyse
    BYEbYE

konuyu açtığın bölüme bak bide ciddi cevap bekliyosun çokta şeyimizdeydin güle güle
  • iddaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

quote:

Orijinalden alıntı: malumat12

hocam günde 3 lira harçlık alıyorum
    Oda anca okulda ve dersanede yemek parasına yetiyor

7bin lira kazanç 3lira harçlık

3500 lira ile ne yapıcağını söyle ben sana kolay para kazanma yolunu gösteriyim

• Dershaneye , okula evden yemek götür , 3 senede 3285 TL yapar , "götüremem , utanırım , evde yemek yapmaya vaktim yok" diye söylenme , yapacağın iş yarım ekmeğin arasına peynir , domates , salam vb. gıdalardan koymak.

Bir işin olur 3 senede 300 lirasını harcarsın düz hesap 3000 TL kalır.Bayramlarda da 100'er lira toplasan 600 lira yapar.Hayırlı olsun.
  • up
  • upuppu
  • Ya harbiden eksik bi adamsin yada cidden zor durumdasin .. 7000 maaşli aileden 3 tl harçlik alip ses etmyrsan harbiden eksiksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

Ya harbiden eksik bi adamsin yada cidden zor durumdasin .. 7000 maaşli aileden 3 tl harçlik alip ses etmyrsan harbiden eksiksin

hacı güzel konuşuyorsun da o 7000 lira biri bebek tam 10 kişiyi besliyor.Bu 10 kişiden biride liseli diğeri ortaokul.Ve liseli olan da şu anda seneliği 2800 e dersaneye yazıldı.Ayrıca ayda 700 lira elektrik faturası ödüyoz.Evin faturası değil bu yanlış anlaşılmasın.İşyerinin.Daha ne kadar çok gider var saysam 1,5 saatimi alır.
  • up
  • ne upluyon lan forum kirliliği yaratıyosun hani bu forumdan ekmek çıkmazdı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.