Selam arkdaşlar. Şimdi benim yaş 16. Ve 3 sene gibi bir süre sonra bana kişisel bir nedenden dolayı 3500 lira civarı bir para lazım olacak.Sorun kişisel.Aileyle hiç bir ilgisi yok. Malum okuyoruz.Çalışmıyorum. Sizden ricam bana bu parayı toplamak için tavsiyelerde bulunmanız. Tşk...
up
Üniversiteye geçersen, sağlam referansların varsa 1 senede burslardan toplayabilirsin o parayı. (Daha fazlasını da bulursun ama yalan söylemen lazım)
idda oyna
quote:
Orijinalden alıntı: KeepOut
Üniversiteye geçersen, sağlam referansların varsa 1 senede burslardan toplayabilirsin o parayı. (Daha fazlasını da bulursun ama yalan söylemen lazım)
hocam ailemin durumu iyi aylık gelirimiz şu anda 7000 lira falan.Durumu iyi olanlara da burs verirler mi?
Bir de sağlam referanslar derken neyi kastetdin?
Ailenin durumu o kadarsa sana verilen harçlıklarla toplarsın sanırım.
hocam günde 3 lira harçlık alıyorum Oda anca okulda ve dersanede yemek parasına yetiyor
hocam günde 3 lira harçlık alıyorum Oda anca okulda ve dersanede yemek parasına yetiyor
7bin lira kazanç 3lira harçlık
3500 lira ile ne yapıcağını söyle ben sana kolay para kazanma yolunu gösteriyim
quote:
Orijinalden alıntı: Blackankas
quote:
Orijinalden alıntı: malumat12
7bin lira kazanç 3lira harçlık
3500 lira ile ne yapıcağını söyle ben sana kolay para kazanma yolunu gösteriyim
hocam öyle diyorsun da o 7 bin lira kaç kişiyi doyuruyor bizim evde biliyor musun? Allaha şükür de eksik bir şeyim yok. Bir tek harçlık biraz az. Ama onun dışında ne zaman para istesem verirler. Şu ana kadar para isteyip de alamadığım gün yok. Ama ben biraz utangacımdır.İhtiyacım olmadığı zaman istemem genelde
iddaa forever
kafa bulma ergen.
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
kafa bulma ergen.
hocam kafa bulmuyorum. Ciddiyim
Yoksa bir gencin parası, vardır bozdurulacak kumbarası
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
Yoksa bir gencin parası, vardır bozdurulacak kumbarası
konuyu saçma sapan yerlere çekmeyelim
up