Şimdi Ara

Bir yıllık morpa kampüs üyeliği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
8
Favori
33.252
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5. Sınıftaki yeğenim için destek olabilirmisiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben ilkokulda İngilizce öğretmeniyim. Kodun nereden alındığını görmedim. Bilgilendirirseniz kodu alıp paylaşayım.

Edit: Kodu aldım. Üyeliği eski olan ve çek satış takas bölümünde aktif olmayan bir üyeyle paylaşabilirim. Daha önce haberim olsa daha çok kod alabilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 24 Kasım 2014; 19:47:02 >
  • Öğretmenler Gününüz Kutlu olsun...

Kızım için 4. sınıf kod lazım. Elinde Olup Kullanmayacak birinden rica edecektim...

Teşekkürler iyi akşamlar...
  • Arkadaşlar 1 adet kod rica ediyorum 3. sınıf için. elinde olan varsa çok makbule geçecek.
  • Allah razı olsun hocam. Kızım da çok teşekkür etti.
  • 1 saattir çocuk f5 yapıyor yakalayamıyoruz özelden atılan kodlardan 1 tanede bize gönderirimisiniz?
  • Selamlar arkadaşlar 6. sınıfda okuyan kızım için 1 kod gönderebilirseniz çok sevinir dua ederim. Zira burada yayınlanan kodları kullanmak imkansız. Saniyesinde biri tarafından kullanılıyor. İlgilenen arkadaşa şimdiden çok teşekkürler.
  • elimdeki son kod hayrını görün
     Bir yıllık morpa kampüs üyeliği
  • hala bir kod bulamadım kızım için
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

elimdeki son kod hayrını görün
     Bir yıllık morpa kampüs üyeliği
    Teşekkür ederim Allah razı olsun
  • EDIT:

@Kıdemli Yarbay Hocama teşekkür ediyorum, kod gönderdi sağolsun arkadaşlar.

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, atama bekleyenlere de tez zamanda hayırlı haberler diliyorum...

Öğretmen arkadaşlar lütfen ortaya kod atıp insanları yarıştırmayın, bana yakışıksız geliyor... Herkesin kendi takdiri tabi...

Selamlar herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simyaci -- 24 Kasım 2014; 20:38:45 >
  • çek kısmında satılıyor mu? ben mesaideyim sürekli girmeye vaktim olmuyor. çek kısmında göremdim. satan varsa artık ordan alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

çek kısmında satılıyor mu? ben mesaideyim sürekli girmeye vaktim olmuyor. çek kısmında göremdim. satan varsa artık ordan alıcam.

20 liraya satılık yazıyordu bu konu altında ama yeri olmadığı için silinmiş olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Arkadaslar kodu alıp kullanmayan varsa verebilir mi, öğrenmeye aç ve durumu iyi olmayan öğrencilerime hediye edeceğim bugün bi tane aldim hediye ettim öğrenime o yüzündeki mutluluğu görmek bile yetiyor emin olun bu şekilde sizin de katkınız olsun sevgili öğretmenlerim

Elinde kod olan arkadaşlar pm den ulaşırsa memnun olurum şimdiden teşekkürler
  • 02411-02013-00007-58916-93388 iyi günlerde kullanınız
  • 02411-02013-00006-86008-CXD2P

ıhtıyacı olan arkadasımız kullanabılır. Kolay gelsın arkadaslar...
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterMorgan2p0 -- 20 Haziran 2018; 7:3:10 >
  • Yigit arkadaşım oğlum Bartu adına teşekkür ediyorum. Nihayet oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 5.sınıf için kod var mı ?
    veren olursa minnettar olurum teşekkürler
  • Sevgili öğretmenlerim,3. sınıftaki oğlum için sizlerden rica etsem özelime pm kod atabilirmisiniz ilgilenen öğretmenlerime şimdiden teşekkürederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtrax -- 24 Kasım 2014; 20:38:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.