Şimdi Ara

Bir yıllık morpa kampüs üyeliği (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
8
Favori
33.252
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.sınıftaki kardeşim için pmden kod atabilecek olan varsa cok minnettar kalırım saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: benliharun

quote:

Orijinalden alıntı: ALGOS

Burada genelden yazdığınız kodlara maalesef yetişmemiz mümkün olmuyor, kodları alıp kullanan arkadaşlar, bari yazarak bir Teşekkür edin. özelden kod göndermek isteyen olursa çok sevineceğim. Çek satışıyla bir alakam yok yanlızca kızım için bir kod arıyorum onuda bulamadım.

Morpa kampus öğrenci etkinleştirme kodu özel ileti ile gönderildi.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALGOS -- 24 Kasım 2014; 18:18:58 >

• 2.sınıfa giden yeğenim için şifre alabilirmiyim.Şimdiden çok teşşekür ederim
  • Ben de ilköğretim 2. sınıfta okuyan kızım için pmden mesajla kod göndererek yardımcı olabilecek öğretmen forumdaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziraatçi -- 24 Kasım 2014; 22:37:18 >
  • 5 sınıfa giden oğlum için kod gönderen arkadaşa şimdiden teşekkürü borç bilirim .
  • 02411-02013-00005-00502-PX2J9

inşallah ihtiyacı olup aktif kullanacak birine denk gelir. kullanan kullandığını belirtsin lütfen.
  • Eyvallah üstad Allah razı olsun aktive ettim çok teşekkürler...
  • bir kod da ben alabilirmiyim lütfen,şimdiden teşekkürler.
  • Kod alabilirmiyim lutfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kod özelden alabilirmiyim.Burada çıkanları yakalamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar esim ve ben iki kod verebiliriz nasil yapacagimizi belirtin iki kisiye faydamiz olsun

• 3. Sinif lazim.. bende ogremenim ama sinif ogretmeni degilim

• 02411-02013-00013-16088-FJ8FM
    02411-02013-00017-28926-3YZPY

Allah zihin açıklığı versin. Güle güle kullansınlar. Kullanınca belirtirseniz diğer arkadaşlar boşa uğraşmazlar.
  • İlkokul 3. sınıftaki oğlumun üyeliği için özelden mail atabilen olursa sevinirim.

Selamlar...
  • 4. sınıftaki kızım için özelden bir kod yollayabilen olursa çok iyi olur.
    kodu olanlardan yardım istiyorum lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanjugunduz

Arkadaslar esim ve ben iki kod verebiliriz nasil yapacagimizi belirtin iki kisiye faydamiz olsun

Hocam morpa kampus giriş yapın karşınıza çıkan pencerenin altındaki kodu kopyalayıp ilgili arkadaşlara gönderebilirsiniz...
  • Hiç kullanılmamış kodu kullanacakken kayıtlı değildir diyor.sebep ne acaba??

• PM bekliyorum hocalarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayrolex teşekkür ederim.bayadır uğraşıyorum ilk şifreyi kullanabildim,tekrar teşekkürler
  • Bu da benden 2 kod

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.