Şimdi Ara

Bir Yöneticimizin Şifresini Öğrendiniz Ve... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes silah alsın, kadıköyde buluşalım, ofisi basalım, hepsini öldürelim, forum bizim olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

herkes silah alsın, kadıköyde buluşalım, ofisi basalım, hepsini öldürelim, forum bizim olsun

Adamsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viskozite*

@rds'yi banlardım.

banla o zaman
  • Panellerden SS bekliyoruz Admin baba
  • Emineua lardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

DH de, Hükümet DH ofisidir.Herşey orda geçer.Yeni anayasa yani yeni kurallar ordan geçirilir.Kamuoyuna sunulur.

Bu Hükümeti koruyan, Genelkurmay Ve Emniyet vardır.Bir nevi ikisininde birleşimi.

Hükümeti koruyan Genelkurmay'ın Başkanı; Adminlerin ağababası rds dir.

Bir nevi; Aksaçlı dır.Bu işe canla başla saldırmaktadır.

Genel kurmay başkanı altındaki üyeler, kara kuvvetleri komutanı, hava.. , Deniz piyade vardır ya,

Rds nim yardımcıları da, Sylargray, Ömer, imkansız dır..

Daha sonra, sıradan basit adminler gelir.

Genelkurmay'ın başına geçmek isteyen, bu yolda arkasına halkı alan üyemiz ise, Zücvettin dir.Kısa sürede üyelerin desteğini alarak, bir ilke imza atmıştır.Rds; Rejimi devirecek gibi gözüken, zücü yü Kısa sürede infaz etmiştir.

Fakat, sırf ;

13 Eylül 2009 darbesini yaptıkları için, Zücvettin, edwird, jamesx i banladıkları için, Rds ve alt kadrolarındaki bütün adminleri banlatırdım.

Artık anlayın! DH halkı, Bu iktidarı istemiyor.Heryere reklam attınız.Forumu Reklam sahiplerine peşkeş çektiniz.Bazı bölümleri Direk reklam bölümü açtınız.(PlayStation : Sony reklamı)

İlla ki, yaz ayında Buluşma düzenleyip ofisemi çökelim !

• yakalanmamak lazım çatır çutur banlamazdım herkesi yavaş yavaş
  • Üye profilini göstermeyenlerin, o devlet sırrı gibi sakladıkları kişiliklerini ifşa ederdim.
  • Herkesi yarbay yapardım.Bu sayede kimse gereksiz post kasmazdı.
  • çıplak fotoğraflarını çekerdim ve şantaj yapardım
  • citizenin nickini forumu çökerten adam diye değiştirirdim
  • b.ugmenot.com (aradaki noktayı kaldırın) sayesinde bir forumun yöneticisinin şifresini elde etmiştim vbulletin forumdu popüler forumlar arasındaydı vbulletinden biraz anladıgım için panele girip kendilerine uyarı yazmıştım bir teşekkür bile etmeden atmışlardı beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviadam -- 10 Haziran 2013; 22:03:40 >
  • Geçen yaz olanları hatırlayan varmı.Bir admin panelde küfür etmişti üyelere.Biri hacklemişti forumu öyle öğrendik
  • Yönetici tatildeyse, zaten foruma giriş yaptığı anlaşılıp bişeyler olduğu farkedilebilir
  • kendime ait hesabı banlardım acaba nasıl banlanıyor diye meraktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yöneticilerin de konu dışı forumu falan var galba, diyolardır genşler gelin şu üyelerin konusuna dadanalım sevnsin garipler falan,öyle toplanıp geliyorlar buraya .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Açıkcası hiçbir şey yapamazsınız. Yönetici hesapları farklı bir IP'den giriş yaptığı anda cep telefonlarına onay konu geliyor. Gelen onay konu 3 dk içinde forumdaki ekrana girilmezse yönetici yetkileri açılmıyor. Anca şikayetlere falan bakınır çıkarsınız

/>

Biz de bunu yedik.

• Troller ve ergenleri özel jet ile sınırsız tatile gönderirdim böylelikle forum temizlenmiş olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Açıkcası hiçbir şey yapamazsınız. Yönetici hesapları farklı bir IP'den giriş yaptığı anda cep telefonlarına onay konu geliyor. Gelen onay konu 3 dk içinde forumdaki ekrana girilmezse yönetici yetkileri açılmıyor. Anca şikayetlere falan bakınır çıkarsınız

/>

citizende ters tepiyo 3 dk içinde girmeyince forum çöküyo sanırım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.