Şimdi Ara

Bir Yöneticimizin Şifresini Öğrendiniz Ve...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dürüst olun ne yapardınız

• seni sınırsız çizerdim.
  • Tüm forumu çizerim
  • Panelleri merağımdam dolayı kontrol ederdim. Yöneticilerin ortamı nasıl diye bakardım onun dışında hiç bir şeyi değiştirmeye veya silmeye çalışmazdım
  • Gerçek hesabıma abi falan derdim.
  • Yönetici değil de admin hesabı olsa bir anlam kazanabilirdi. Benim bildiğim yöneticiler aracı, cezayı veren adminler. Kısa bir bilgiden sonra ne yapardıma gelirsek; özellikle donanım bölümü olmak üzere bölümlerde mesaj sayısını artırmak için yanlış bilgi verenleri atardım. Konu dışında seviyesizlik, saygısızlık yapanlara da aynı şekilde davranırdım. Bunların dışında forumla ilgili sorunları olan üyelere yardımcı olmaya çalışırdım.

Güç, insanı değiştirmemeli. Forumda da, okulda da, ofiste de..Kısaca her yerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Panelleri merağımdam dolayı kontrol ederdim. Yöneticilerin ortamı nasıl diye bakardım onun dışında hiç bir şeyi değiştirmeye veya silmeye çalışmazdım

Dürüst kullanıcı(!)
  • Ölümcek Adamı sınırsız çizerdim ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlarburdalar -- 10 Haziran 2013; 11:29:06 >
  • quote:

Panelleri merağımdam dolayı kontrol ederdim. Yöneticilerin ortamı nasıl diye bakardım onun dışında hiç bir şeyi değiştirmeye veya silmeye çalışmazdım

++
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

Ölümcek Adamı sınırsız çizerdim ciddiyim

/>
  • forumdaki sevmediğim kişileri sınırsız çizerdim.
  • emineuayi sinirsiz cizerim

• tüm konulara yav he he gif atardım
  • Aşkım seni seviyorum diye konu açar,kendi hesabımı konuya davet ederdim
  • quote:

Arkadaşa katiliyorum +1903

• DH de, Hükümet DH ofisidir.Herşey orda geçer.Yeni anayasa yani yeni kurallar ordan geçirilir.Kamuoyuna sunulur.

Bu Hükümeti koruyan, Genelkurmay Ve Emniyet vardır.Bir nevi ikisininde birleşimi.

Hükümeti koruyan Genelkurmay'ın Başkanı; Adminlerin ağababası rds dir.

Bir nevi; Aksaçlı dır.Bu işe canla başla saldırmaktadır.

Genel kurmay başkanı altındaki üyeler, kara kuvvetleri komutanı, hava.. , Deniz piyade vardır ya,

Rds nim yardımcıları da, Sylargray, Ömer, imkansız dır..

Daha sonra, sıradan basit adminler gelir.

Genelkurmay'ın başına geçmek isteyen, bu yolda arkasına halkı alan üyemiz ise, Zücvettin dir.Kısa sürede üyelerin desteğini alarak, bir ilke imza atmıştır.Rds; Rejimi devirecek gibi gözüken, zücü yü Kısa sürede infaz etmiştir.

Fakat, sırf ;

13 Eylül 2009 darbesini yaptıkları için, Zücvettin, edwird, jamesx i banladıkları için, Rds ve alt kadrolarındaki bütün adminleri banlatırdım.

Artık anlayın! DH halkı, Bu iktidarı istemiyor.Heryere reklam attınız.Forumu Reklam sahiplerine peşkeş çektiniz.Bazı bölümleri Direk reklam bölümü açtınız.(PlayStation : Sony reklamı)

İlla ki, yaz ayında Buluşma düzenleyip ofisemi çökelim !

• Bir sabah ofise baskın yapıp CİTİZEN NIHAAAAA diye bağıracam, sabrım taşıyo.
  • Ne kadar saçma,ben kendimi admin yapardım 2 ay değil sonuna kadar admin olurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

emineuayi sinirsiz cizerim

nokta.
  • @rds'yi banlardım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.