Şimdi Ara

İNTERNET İLE İLGİLİ BİR GERÇEĞİ UNUTTUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İNTERNETTEKİ HER ŞEYİN YÜZDE 99U YALAAAAAAAAAAANNNNNNN

özellikle reelslarla videolarla size kendini civcivken ejderha gibi göstermeye sürekli bir şeylere özendirmeye çalışan tipler yalaaaaaannnn

Adam gidiyo ben zenginim diyo sonra 3 kurusluk online pt zirvaligi satmaya calisiyo

Yurt dışına gidiyo her dedigi yalaaaan ornek laptoplu gezgin örnek sürekli tir aldim tir sattim diyen çocuk uydur uydur salla salla nasilsa yalanciyi seyapmiyorlar

Gecenin tespiti de bu olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hamza yatta uyu ben yatıyom

• internette ki akımların tamamı yalan.

- 2020: tüm şirketler yazılımcı arıyo, yazılımcılar doktorların 2 katını kazanıyo, bi Kurs alıp yazılım öğrendiğin an kralsın. (%99 yalan ve abartı, hiç öyle bi furya olmadı)
    - 2023: yazılımcılık sonsuza kadar bitti artık tüm şirketler yazılımcı kovuyo yerlerine yapay zeka çalıştırıyo, diğer meslekler işlerine devam ederken yazılımcılar işsiz kalacak (%100 yalan)

diğer yalanlar:
    - eskiden insanlar manyak değildi şimdi cinayetler arttı: yalan, eskiden ortaya çıkmıyordu şimdi bazıları gündem oluyor bazıları gündem olmuyor. zavallı gençlerimizin diri diri yakılmaları gündem olmadı mesela kimse duymadı sırf cinsiyetkeri kadın değil diye.

- genelleme yapmak çok yanlıştır, sakın genelleme yapmayın: %100 yalan. genelleme yapmak hayatın vazgeçilmez bi eylemidir ve çok faydalıdır. ayrıca tüm bilim, tüm fizik teorisi, genelleme üzerine kuruludur. genellemenin kötü olduğunu söyleyen tüm sayısal teknolojiyi kullanmayı bırakmalı. ayrıca insanların %100'ü hergün genelleme yapar ve yapmalı.

• Nutec N kullanıcısına yanıt
    ben yeni uyandım.

• TIR reklamı yapanların tamamı dolandırıcı:

- ABD'ye gelmeden hatta Türkiye'den çıkmadan ve evinizden çıkmadan TIR satın alıp ABD'de çalıştırın, TIR çalıştıkça siz para kazanın.

bunu diyen kişi dolandırıcı'nın sözlük anlamıdır.

bu işe yatırım yatırırsanız, para kazanamaz hatta yatırdığınız paranın en az yarısını kaybedersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 10 Ekim 2024; 6:11:34 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Borsa reklamı yapanlar
    Kumar oynadigini soyleyen yalancilar...
    Say say bitmez internetin tamamına yakini yalan dolan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    dünyada kumlardan zengin olan biri yoktur. Dan Berzain midir nedir o lavuk babasının borsacıları dolandırarak kaçırdığı paraları kullandı ama büyük ihtimal polislere sağlam rüşvet vermiştir yoksa isteseler çökerler anında. ABD'de de bile herşey kontrollü yürüyo, hukuk dahil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sabahtan 7'den beri beri köpek gibi çalışıyom bi yandan da Skype toplantısı oldu tam 2 buçuk saat. dün akşam 9'a kadar çalıştım. tek tesellim evden çalışmak yoksa çıldırtma seviyesine getirecekler neredeyse. şu güncelleme işi bitsin yatacam.

Günaydın hocam yazılım da hala iş var herhalde ya benim arkadaş trendyol a girdi memnun işinden. Bende pc mühendisiyim ama bende iş yok 😄

• Nutec N kullanıcısına yanıt
    yazılımişi bitmez hocam bakma eğay-meğay dediklerine.

• İNTERNET İLE İLGİLİ BİR GERÇEĞİ UNUTTUM
    Geçmiş olsun hocam

• TEHET kullanıcısına yanıt
    bu caponlari cok saygili efendi falan bilirdik ama bu sahne..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İNTERNET İLE İLGİLİ BİR GERÇEĞİ UNUTTUM
  • TEHET kullanıcısına yanıt

Adam her gün evde soğan kırıp tarna aşı içiyor 40 yılda 1 gidiyor lüks restorana 2 yabancı adlı ürün alıyor foto atıp altına ingilizce veya fransızca janjanlı yazı yazıyor instagram sayesinde prim kasıyor insanlarda oha adam zengin elit modern sanıyor ertesi gün evde fasulye yemeği yiyecek bu adam yani demem o ki instagramın mantığı budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.