Şimdi Ara

Bir zamanlar '3dfx ve Voodoo Serileri' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haha forsaken lol :// 3d ortamda geçmesinden dolayı bende ayrı bi yeri var.

bu da cuk oturur ama konuya ://

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubisco -- 31 Temmuz 2012; 0:16:36 >
  • Benimde elimde 3D FX çiplere sahip Righteous 3D Orchid marka ekran kartım durur. Çoğu voodoo kullanıcısı tanımayacaktır, biliyorsunuz eskiden ilk zamanlarda firma sadece çip üretiyor ve diğer firmalar ekran kartı üretirken bu 3D FX çiplerini kullanıyorlardı. Günümüzdeki ATI yada NVIDIA gibi düşünebilirsiniz bu olayı.

İşte Righteous 3D daki olayda bu, kıyaslama yapılacak olursak vodoo 2 nin 8 MB modeli ile aynı özelliklere sahiptir.

Bu arada 3D FX çipleri yapan kişiler aslında, SİLİCON GRAPHICS firmasından ayrılan 3 muhendistir, bu 3 muhendis bir firma açar ve 3D FX çipini üretirler sanırım ilk başlarda o dönemin ATARI salonlarındaki makinelerde kullanılır bu grafik çipleri, daha sonra firma PC ler içinde 3D FX çip çıkartacağını duyurur vee

O ZAMANA KADAR 3 boyutlu kaliteli Oyunlar ile pek ilgisi alakası olmayan zavallı KİŞİSEL BİLGİSAYAR, bir hayatında bir dönüm noktası BİR SIÇRAMA yaşar ve şu an eğer çok gerçekçi oyunlar oynuyorsak çok inanılmaz ekran kartları varsa günümüzde 3D FX bunun lideri öncüsü, ALT YAPISIDIR / IDOLU dür ...

İşte buda benim ekran kartım:
     Bir zamanlar '3dfx ve Voodoo Serileri'

• Güzel konu, güncel kalmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Güzel konu, güncel kalmalı.

Niye duygunlandırdın ki beni :( Bazamın altında 3dfx voodoo 3 3000 kartım hala duruyor... Asla atmam asla satmam bi ara sorayuzunyolda adlı arkadasa verecektm kaybettim tam vereceğim dönem şimdi iyiki hala bende diyorum Bide Inno3d riva tnt2 m64'ümde duruyor inno3d efsaneydi o ara :)
  • 16 mb voodoo 3 3000 agp
    32 mb voodoo 4 4500 agp
    bir zamanlar kullandığım kartlardı şimdiki aklım olsaydı asla satmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDrama -- 8 Mayıs 2019; 1:45:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.