Şimdi Ara

Bir zamanlar Fenerbahçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yaşlandım da benim spor zevkim mi azaldı, yoksa futbolun tadımı kalmadı?

Tv başında ki o heyecan yok oldu gitti, tamam bütün kulüplerde para sorunu olan bir dönemdeyiz diyelim

Tamam da şu futbolu zevk almak için oynayan hiç mi futbolcu kalmadı, Suratlar beş karış sahaya çıkmış ne hayır gelir o oyundan

Eskiden oyuncularda takım aşkı vardı, şimdi ise para aşkı var. Buda sahaya yansıyan sonuç Ankaragücü-2-1 Fenerbahçe

Keşke oynanan oyun tat verse de her hafta yenilsek razıyım wesselam.

• vedatı manu istemiş sezon sonu göndeririz demişler adamın aklı orda kaldı ve bu kulüpten para alan bir oyuncu güya fenerli. ulan biz halısahada bile maç bitene kadar kazanmak için durmadan koşuyoruz bir hiç uğruna. sen böyle bir nimetin içinde takımı umursamıyorsun. moses da fbyi sallamadı. garry gece hayatında o da sallamıyor. insanlar zenginleştikçe bazı şeylere kolay eriştikçe kıymet bilmez oluyorlar. tsnin altyapısından çıkan oyuncuların nasıl nimet gibi gördükleri futbollarından belli. trabzonda doğup büyümüş herhangi bir oyuncu tsde oynayınca canını dişine takar ben trabzonlu olduğumdan bunu iyi biliyorum.

bizim adamlar yeniliyor ertesi gün gülüp eğleniyor biz 1 hafta kendimize gelemiyoruz. şimdi bu adamlarda aidiyet duygusu yokken nasıl zevk alalım futboldan.
  • yattarali Y kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsun hocamda, aileden zengin olup da dünyada ödül almış olan futbolcular var
    yani tutkusu için futbol oynamış bu insanlar.

Kulüp bu tür oyuncuları arayıp bulmalı, yani ahlaki değerleri olan insanların katkısı başarı getiriyor
    3-5 kuruş fazla parayı görünce çekip gitmeyen F.B futbolcular vardı
    futbola başladıkları kulüpte jübile yapardı o dediğim dönemde futbolcular.Şimdi neredee
  • yattarali Y kullanıcısına yanıt
    manu vedatı istemiş abi gözünüzü seveyim her yazılana inanmayın.
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    Büyük klüplerin batıp iflas edeceği dönem bize denk gelecek sanırım

Çok şanssız bir kuşağız, benden 3-5 yaş büyük abilerim maçları tv de bedavaya izlerlermiş

şimdi internette yayın tekrarını bile bulamıyorum,

Vedat murige cila kazanına batırıp çıkarsalar bile Manu almaz o hatayı yapmaz o kulüp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hak Kervanı

Büyük klüplerin batıp iflas edeceği dönem bize denk gelecek sanırım

Çok şanssız bir kuşağız, benden 3-5 yaş büyük abilerim maçları tv de bedavaya izlerlermiş

şimdi internette yayın tekrarını bile bulamıyorum,

Vedat murige cila kazanına batırıp çıkarsalar bile Manu almaz o hatayı yapmaz o kulüp.
    büyük konuşmamak lazım. bizde çöp olan slimani bile ne piyasa yaptı. monaco gibi takım falcaonun yerine aldı. vedatta potansiyel gördüler ki yatırım yapmak istediler demek ki. illa ilk11e yazacak değiller
  • Bir zamanlar FB kupa şampiyonlukları ile övünürdü.Şimdi derbi basket voleybolla hayat buluyor.Vay bea

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yattarali

büyük konuşmamak lazım. bizde çöp olan slimani bile ne piyasa yaptı. monaco gibi takım falcaonun yerine aldı. vedatta potansiyel gördüler ki yatırım yapmak istediler demek ki. illa ilk11e yazacak değiller

Alıntıları Göster
    abi vedatın emin ol çocukluğu bilen, genç takımdaki durumunu bilen scoutlar vardır... o ışığı görselerdi muhtemelen 20 yaşlarında giresunspora değil orta sıralardaki bir italyan ya da alman takımına giderdi.

Atalanta, udinese muricten 5 kat daha yetenekli oyuncuları kiloyla satıyo...

• quote:

Orijinalden alıntı: august landmesser

abi vedatın emin ol çocukluğu bilen, genç takımdaki durumunu bilen scoutlar vardır... o ışığı görselerdi muhtemelen 20 yaşlarında giresunspora değil orta sıralardaki bir italyan ya da alman takımına giderdi.

Atalanta, udinese muricten 5 kat daha yetenekli oyuncuları kiloyla satıyo...

Alıntıları Göster
    sen de haklısın ne diyelim
  • Aziz Yıldırım gitti kulübün ruhu çekildi gitti.
    Adam resmen renkleri için hapis yattı ama nasıl da kalbini kırdılar.
    Ali Koç onun çantasını bile taşıyacak vasıfta değil.
  • Aynen karsim önceki futbolcular takim icin oynuyordu simdikiler para icin. İci bos edebiyat yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz. Gener ne zaman maç kaybetse ruhsuzlar dersiniz. Olayın ruhla muhla ilgisi yok sistem bizi eliyor. Futbolcular yerinde olsa gram umursamam. Zaten sampiyon olamayacak bu takim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbola feminizmi katarlarsa öyle olur. Fenerbahçenin başkanı Ali Koç, fenerbahçeyi mahvetti bence. Fenerbahçe TV de 7/24 feminizm propagandası yapılıyor. Herkesi bu ideolojiye zorlayıp, feminizm propagandası yaptırıyor resmen. Erkek düşmanlığı yayıyor sürekli. FB tv de sürekli feminist reklamlar, feminist videolar çekmeleri vs. Kendi takımımdan soğudum valla. Futbol ilgimi çekmiyor artık sırf bu yüzden. Ali Koç ne zaman giderse o zaman fenerbahçe eski coşkusuna kavuşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 17 Şubat 2020; 16:48:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.