Şimdi Ara

Real Madrid'de forma giyecek ilk Türk olduğum için mutluyum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Real Madrid'de forma giyecek ilk Türk olduğum için mutluyum!

Real Madrid'e transfer olan ilk Türk asıllı futbolcu olan ve İspanyol devi ile 6 yıllık sözleşme imzalayan Mesut Özil kamuoyuna tanıtıldı.

Real Madrid Sportif Direktörü Jorge Valdano ile medyanın karşısına çıkan Mesut, hayalinin gerçek olduğunun altını çizerek, "Real Madrid'e geldiğim için mutluyum ve oynamak için sabırsızlanıyorum. En büyük hayalim tabi ki dünyanın en büyük kulübünde yer almaktı. Hayalim gerçek oldu" dedi.

İspanyol kulübü ile anlaşmadan önce Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho ile görüştüklerini ifade eden Türk asıllı Alman yıldız, "Anlaşma olmadan önce Mourinho ile bir görüşmemiz oldu. Ancak içeriğinden bahsedemem. Ben tatildeyken görüşmeler gerçekleşti. Görüşmelerde babam değil menajerim etkin taraftı. La Liga dünyanın en büyük liglerden biri ve muhteşem bir sezon bizi bekliyor" ifadelerini kullandı. Basın mensuplarının hangi bölgede daha rahat oynadığını sorması üzerine Mesut, "Genelde on numara bölgesinde oynuyorum ama Mourinho nerede görev verirse orada oynamaya hazırım" diye konuştu.

Türk oyuncuların Real Madrid'te oynama hayali kurduğunu belirten Alman milli futbolcu, "Real Madrid'de forma giyecek ilk Türk olduğum için mutluyum. Takımda kaliteli oyuncular fazla, elimden geleni vereceğim. Tüm hayatım boyunca ailem ve arkadaşlarımdan büyük destek aldım. Kaka gibi bir oyuncuyla oynayacak olmaktan ve Mourinho ile çalışacak olmaktan dolayı mutluyum." diyerek sözlerini tamamladı. Mesut Özil son olarak 6 numaralı forması ile basın mensuplarına poz verdi.

"Beni Mourinho ikna etti"
    "Ben her zaman futbola konsantre oldum. Onun dışındaki görüşmelerle ilgilenmedim" diyen Mesut, transfer sezonu boyunca birçok takımdan gelen teklifleri menajerinin değerlendirdiğini, sonuçta Real Madrid’i seçtiğini söyledi. Teknik direktör Jose Mourinho ile telefonda konuştuğunu kaydeden Özil, "Real Madrid’e gelmeye beni o ikna etti" dedi.
    "Real Madrid’de olmaktan çok mutlu olduğunu ve bu fırsatı yakalamaktan onur duyduğunu" söyleyen Mesut, "En iyi takımda olmak istedim, ondan buradayım" şeklinde konuştu.
    Real Madrid’de Kaka ve Cristiano Ronaldo gibi dünya çapında, çok kaliteli futbolcular olduğunu belirten 21 yaşındaki genç futbolcu, "Real’de çok önemli futbolcular var. Kaka ve Ronaldo gibi tecrübeli oyunculardan çok şey öğrenebilirim. Kendimi geliştirmek istiyorum, gücümü biliyorum ve forma için savaşacağım" açıklamasında bulundu.
    Mesut, gelecek sezon en iyiyi vermeye çalışacaklarını kaydederek, "Hem ligi hem de Şampiyonlar Ligi’ni kazanabilecek güce sahibiz. Mourinho gibi dünyanın en iyi teknik direktörüne sahibiz, her şey çok iyi olacak" değerlendirmesini yaptı.

"ORUÇ TUTUYOR MUSUN?"

Bir İspanyol gazetecinin, "Oruç tutuyor musun" sorusuna Mesut, "Profesyonel futbolcuyum. Sahada en iyi verimi verebilmem için kendime iyi bakmam gerekiyor. Su içmeliyim ve yemek yemeliyim. Ama boş günüm olursa oruç tutabilirim" yanıtını verdi.
    Barcelona’da forma giyen Messi’ye benzetilmesiyle ilgili yapılan yorumlara katılmadığını dile getiren Mesut, "Ben daha farklı bir futbolcu olduğumu düşünüyorum. Başkalarından daha çok kendime konsantre olup, yüzde 100’ü vermek istiyorum" dedi.
    "Real Madrid gibi dünyanın en büyük kulüplerinden birine gelen ilk Türk futbolcusun. Senin gibi genç Türk futbolculara bir tavsiyen var mı" sorusu üzerine ise Mesut, "Çalışın, inancınızı koruyun ve rüyalarınızı asla terk etmeyin" mesejını gönderdi.
    Öte yandan basın toplantısına katılan Real Madrid Spor Direktörü Jorge Valdano, Mesut’un bu sezonki son transfer olduğunu açıkladı.
    Mesut Özil, bugün Real Madrid ile ilk antrenmanına çıkacak.

Kaynak:Milliyet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 18 Ağustos 2010; 17:11:23 >

• quote:

"Çalışın, inancınızı koruyun ve rüyalarınızı asla terk etmeyin"

Bunu sadece futbolcular için tavsiye etmiş olamaz.
  • Demek ki kendini Alman hissetmiyormuş. Hala Türk hissediyormuş. Allah yolunu açık etsin inşallah hep başarılı olursun
  • valla bana faydası olmayan kilisenin papazına selam vermem.

ben çok sevinemedim açıkcası türkiyeye bi faydası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

valla bana faydası olmayan kilisenin papazına selam vermem.

Aynen
  • Dünya basinindada hic TÜRK ASILLI futbolcu diye gecmiyor
    GENC ALMAN yetenek diye geciyor bencede TÜRKiYE'ye pek bir faydasi yok
    ama insallah basarili olur
  • Mesut'a helal olsun diyorum..Başarılı olur inşallah..

Forumda ve dışarda bir çok kişi mesut hakkında olumsuz şeyler söylüyor,Türk milli takımını seçmedi gitti Almanyayı seçti diye..ama işin gerçeğini bilen yok..

Euro 2008'den önce daha mesut 18 yaşında, Milli takım seçmeleri var,takım başında Fatih Terim var.Mesut'ta şimdi ki mesut.. Terim de şimdi ki terim.. aynı tas aynı hamam..O adam gelsin ordan buraya milli takım için, ama terim seçmesin onu..yaşı küçük desin,bu yaşta olmaz desin..

sonra aradan 1.5 yıl geçsin Almanya milli takımına çağrılsın,sonrasında Türk medyasında haberler çıksın biz o kadar uğraştık gelmedi diye..Bende olsam bende gelmem..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başarılı olacağını bildiğim
    fakat
    Başarısız olmasını istediğim bir futbolcudur.

Seçeneği varken Türklükten çıkıp Almanya vatandaşı olan bir adamı ben sevemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Başarılı olacağını bildiğim
    fakat

Katılmıyorum Hayatı için en uygununu yaptı Türk Milli takımını seçse 3 büyükler almaya çalışıyordu Şuan Real'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Aynen

Fener den GG BJK den Necip gitse gururlanırdım ama nedense hiç heyecanlandırmadı bu beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

quote:

Aynen

Fener den GG BJK den Necip gitse gururlanırdım ama nedense hiç heyecanlandırmadı bu beni.

Evet aynı şekilde Arda gitse ben de öyle ve zamanında Hakan Şükür, Okan, Emre Belezoğlu da dahil buna

• quote:

Orijinalden alıntı: Devil Man

quote:

fakat

Katılmıyorum Hayatı için en uygununu yaptı Türk Milli takımını seçse 3 büyükler almaya çalışıyordu Şuan Real'de.

tamam da beni Mesut Özil'in hayatı ilgilendirmiyo
    Ben ona her zaman Türk milli takımı yerine Almanya'yı seçen adam gözü ile bakıcam.
    Onun için iyi olmuş
    hayırlı olmuş beni ilgilendirmiyo...

Sevmem bu tip insanları, çıkarcı insanlardırlar ve nereden geldiklerini unuturlar.

• Mesut Türk milli takımını seçseydi geçen yaz dünya kupasını evinde çekirdek çitleyerek izleyecekti.
  • Zidane Cezayir milli takımında kalsa ne kadar Zidane olabilecekti ??? Hagi ne kadar Hagi olabildiyse Zidane'da o kadar Zidane olabilecekti !!

hayat seçimlerin size getirdikleri ile şekillenir! fırsatlar 1 defa gelir ayağına onu tepersen tepelenmeye mahkum olursun bu hayatta!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devil Man

quote:

fakat

tamam da beni Mesut Özil'in hayatı ilgilendirmiyo
    Ben ona her zaman Türk milli takımı yerine Almanya'yı seçen adam gözü ile bakıcam.
    Onun için iyi olmuş
    hayırlı olmuş beni ilgilendirmiyo...

Sevmem bu tip insanları, çıkarcı insanlardırlar ve nereden geldiklerini unuturlar.

Aslında Mesut'u sevmen lazım o zaman. Türkiye'nin ona bir faydası oldu mu? Hangi takımımızın altyapısında yetiştide LeBron James gibi satıp gitti, adam zaten orada doğdu büyüdü futbol eğitimini aldı. Terim beceremedi onu milli takıma almayı sonra yıldızı parlayınca da biz istedik o Almanya'yı tercih etti diye halkın önüne attı. Biz de milliyetçinin kralıyız zaten, bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz diye adama bastık küfürü.

Adam nereden geldiğini unutmamış işte. Onun yanında olan adamları bırakıp gelmemiş. Halil-Hamit biraderler gibi de her sene geleceğim umudu verip milleti oyalamamış. Adam her maça çıkarken Kur'an dan ayetler okuduğunu arkadaşlarının o duasını bitirene kadar ses çıkarmadan beklediğini sonra sahaya çıktılarını söylemişti bir keresinde. Biz sahada dua etmeyi bile yasaklıyorduk hatırlarsanız...

Aferin Mesut'a hayallerinin peşinde gittiği için...

• quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

Zidane Cezayir milli takımında kalsa ne kadar Zidane olabilecekti ??? Hagi ne kadar Hagi olabildiyse Zidane'da o kadar Zidane olabilecekti !!

hayat seçimlerin size getirdikleri ile şekillenir! fırsatlar 1 defa gelir ayağına onu tepersen tepelenmeye mahkum olursun bu hayatta!

Yani gerekirse ülkeni sat ama başarılı olmu diyosun?
    tam olarak anlıyamadım.

Ülkenin milli takımını satmak kolay tabi, sıkıyosa Türkiye ile şimdiki Mesut Özil olmaya çalış...

Risk alamıyan şampanya içemez
  • ha unutmadan 2 cümle daha !

Zidane Cezayir'de Milli kahraman olarak görülmektedir! Cezayir halkı onun Fransayı seçmesine rağmen onunla gurur duyuyor!

Cezayir'de o kadar çok seviliyor ki en yüksek derece devlet nişanı bile verildi adama!
  • quote:

ha unutmadan 2 cümle daha !

Zidane Cezayir'de Milli kahraman olarak görülmektedir! Cezayir halkı onun Fransayı seçmesine rağmen onunla gurur duyuyor!

Cezayir'de o kadar çok seviliyor ki en yüksek derece devlet nişanı bile verildi adama!

E ne yapalım bizim de mi sevmemiz gerekiyor şimdi bu adamı? Başarı için her yol mübah değildir, Türk olmak özveri ve fedakarlık ister

• quote:

walla dostum ben TÜRKÜM, Cezayirli değil.

• sen git özveri ve fedakarlık ile Dünya Kupalarında Avrupa şampiyonalarında Türk Milli takımını izlememeye devam et!

ha ama arada işine gelince elin Brezilyalısını Mehmet Aurelio yap milli takımda oynat! milli takıma renk gelsin diye!

Marco Aurelio'yu Türk yapmak gerçekten özveri ve fedekarlık gerektiriyor! Dünyada belkide en kolay alınan vatandaşlık Türk Vatandaşlığı !

diğer gelişmiş ülkelere bak bakalım ABD Fransa İtalya Almanya İspanya İngiltere ! böyle kolay vatandaşlık alabiliyormusun ???!

quote:

quote:

E ne yapalım bizim de mi sevmemiz gerekiyor şimdi bu adamı? Başarı için her yol mübah değildir, Türk olmak özveri ve fedakarlık ister

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.