Şimdi Ara

Real Madrid'de forma giyecek ilk Türk olduğum için mutluyum! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aurelio asla bir Türk olamaz ve onu Türk yapıp milli takımda oynayanlar utansın...

Bir savaş çıksa, Aurelio Türk askerleri ile birlikte çarpışır mı? yoksa sence Brezilyaya mı kaçar?

Yazıklar olsun Aurelio'yu Türk yapan zihniyete.
  • 2. Dünya Savaşı biteli uzun zaman oldu artık seferberlikler, süngü savaşları yok ... tek düğme ile iş bitiyor bu nedenle Aurelio'ya gerek yok savaş sahasında!
    quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Aurelio asla bir Türk olamaz ve onu Türk yapıp milli takımda oynayanlar utansın...

Bir savaş çıksa, Aurelio Türk askerleri ile birlikte çarpışır mı? yoksa sence Brezilyaya mı kaçar?

• quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

2. Dünya Savaşı biteli uzun zaman oldu artık seferberlikler, süngü savaşları yok ... tek düğme ile iş bitiyor bu nedenle Aurelio'ya gerek yok savaş sahasında!
    quote:

Aurelio asla bir Türk olamaz ve onu Türk yapıp milli takımda oynayanlar utansın...

Walla dostum ben iran sınırında asteğmenlik yaptım ve karakol komutanıydım.
    3 kere çatışmaya girdim ve 1 kerede komutanı olduğum karakol basıldı ve tek bir askerim bile yaralanmadı..
    İrtibat hendeğindeyken kafamdan geçen kurşunları saysam bu forumda yazdığım mesajlardan daha fazladır, 50 metre yanıma düşen havan mühimmatını saymıyorum...

Yani senin dediğin gibi tek düğmeli değil işler... Bilmeden konuşma bence...

Ha kusura bakma ben bunca şey yaparken keyfi için Alman milli takımını seçen bir Türk'ü asla ve asla savunmıycam...

İkide bir laf sokmaya çalışma çünkü senin gibilere ben mutlaka cevap veririm...

Bence git sen bilgisayarı kapa bi çay iç. ve SAKIN bana Türklüğü öğretmeye kalkma.

• hadi o Alman milli takımını seçti de

ya sen

''Walla''
    bu tartışma burada bitti kendi seviyene göre dostlar bul onlara anlat derdini!!
    quote:

quote:

2. Dünya Savaşı biteli uzun zaman oldu artık seferberlikler, süngü savaşları yok ... tek düğme ile iş bitiyor bu nedenle Aurelio'ya gerek yok savaş sahasında!
    quote:

3 kere çatışmaya girdim ve 1 kerede komutanı olduğum karakol basıldı ve tek bir askerim bile yaralanmadı..
    İrtibat hendeğindeyken kafamdan geçen kurşunları saysam bu forumda yazdığım mesajlardan daha fazladır, 50 metre yanıma düşen havan mühimmatını saymıyorum...

Ha kusura bakma ben bunca şey yaparken keyfi için Alman milli takımını seçen bir Türk'ü asla ve asla savunmıycam...

Bence git sen bilgisayarı kapa bi çay iç. ve SAKIN bana Türklüğü öğretmeye kalkma.

• quote:

hadi o Alman milli takımını seçti de

ya sen

''Walla''
    bu tartışma burada bitti kendi seviyene göre dostlar bul onlara anlat derdini!!
    quote:

quote:

quote:

evet
    WALLA yazınca Türklükten çıkıyo insan.
    Konuşacak bir şey bulamıyınca yerinde sus pus olduni içindeki illa bi mesaj atma isteği ile anlamsız bir cevap yazdın bana..

Valla yerine WALLA yazınca ne asteğmen olmuşsun, ne PKK ile çatışmışsın bunlar 2. değil 5. planda kalır hatta dimi?

Lütfen bir daha sadece cevap yazmak için yazma, ne güzel günlerce banlıydın bu forumda, herkes rahattı.

• üff futbolda bari faşistlik yapmayın arkadaşlar.. faşistlik, ırkçılık bunlar kötü şeyler.. mesut sevdiğim bir oyuncudur, dünya kupasında oynarken defalarca demiştim keşke bizim takımı seçseydi diye ama şimd kariyeri açısından doğru olanı yaptığını düşünüyorum.. boru değil adam madrid'de top oynayacak ve belkide madrid'in efsaneleri arasına girecek..
  • adam Türk olarak dünyaya geliyor sizler reale gitti var mı daha büyük bir gurur diyorsunuz belki biraz abartı olacak ama şu ana kadar yaşadığım en büyük gurur Türk olmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

üff futbolda bari faşistlik yapmayın arkadaşlar.. faşistlik, ırkçılık bunlar kötü şeyler.. mesut sevdiğim bir oyuncudur, dünya kupasında oynarken defalarca demiştim keşke bizim takımı seçseydi diye ama şimd kariyeri açısından doğru olanı yaptığını düşünüyorum.. boru değil adam madrid'de top oynayacak ve belkide madrid'in efsaneleri arasına girecek..

Türkiyeyi sevmeyi ve Türkiyeyi seçmeyen bir adamı eleştirmemi faşistlik ve ırkçılık ile değerlendirmen gerçekten düşündürücü. Dostum sen git al bi Alman bayrağı Barnebauda Mesut'u destekle. Benim dünyadaki hiç bir ülke ile sorunum yok cahil değilim, ama Türkiye vatandaşlığını atıp Almanya'yı seçen (çıkarı için) bir insanı da desteklemem asla.

• Alman Milli Takım formasını giyen Türk!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Alman Milli Takım formasını giyen Türk!

Doğan görünümlü Şahin gibi bişey
  • Valla Real Madridde forman giymen beni pek ilgilendirmiyor.Ordaki diğer oyunculardan bir farkın yok benim için açıkcası.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Alman Milli Takım formasını giyen Türk!

Doğan görünümlü Şahin gibi bişey

Dünya Kupası'nda Almanya'nın bir maçından sonra TRT'nin küçük spikerlerinden biri ''Gururumuz Mesut Özil, Türk futbolcu hayt huyt'' naraları atıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Valla Real Madridde forman giymen beni pek ilgilendirmiyor.Ordaki diğer oyunculardan bir farkın yok benim için açıkcası.

Benim için var.
    Daha antipatik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

valla bana faydası olmayan kilisenin papazına selam vermem.

ben çok sevinemedim açıkcası türkiyeye bi faydası yok.

Aynen
  • quote:

sen git özveri ve fedakarlık ile Dünya Kupalarında Avrupa şampiyonalarında Türk Milli takımını izlememeye devam et!

ha ama arada işine gelince elin Brezilyalısını Mehmet Aurelio yap milli takımda oynat! milli takıma renk gelsin diye!

Marco Aurelio'yu Türk yapmak gerçekten özveri ve fedekarlık gerektiriyor! Dünyada belkide en kolay alınan vatandaşlık Türk Vatandaşlığı !

diğer gelişmiş ülkelere bak bakalım ABD Fransa İtalya Almanya İspanya İngiltere ! böyle kolay vatandaşlık alabiliyormusun ???!

quote:

quote:

ha unutmadan 2 cümle daha !

Zidane Cezayir'de Milli kahraman olarak görülmektedir! Cezayir halkı onun Fransayı seçmesine rağmen onunla gurur duyuyor!

Cezayir'de o kadar çok seviliyor ki en yüksek derece devlet nişanı bile verildi adama!
     Real Madrid'de forma giyecek ilk Türk olduğum için mutluyum!

E ne yapalım bizim de mi sevmemiz gerekiyor şimdi bu adamı? Başarı için her yol mübah değildir, Türk olmak özveri ve fedakarlık ister

Ben mi yaptım Aurello'yu Türk? Onu yapanlara söyle bana değil.

Ha mesela Elvan'ı biliyorsun, Milli Atletimiz, Elvan'ın Etiyopya Pasaportu bile yok, sadece Türk Pasaportlu ve Mesut ile kıyaslanmayacak bir TÜRK

• quote:

quote:

ha unutmadan 2 cümle daha !

Zidane Cezayir'de Milli kahraman olarak görülmektedir! Cezayir halkı onun Fransayı seçmesine rağmen onunla gurur duyuyor!

Cezayir'de o kadar çok seviliyor ki en yüksek derece devlet nişanı bile verildi adama!

E ne yapalım bizim de mi sevmemiz gerekiyor şimdi bu adamı? Başarı için her yol mübah değildir, Türk olmak özveri ve fedakarlık ister

Ölü taklidi yapın gider beyler. Başka kurtuluş yok.

• Rüştü beni hala daha fazla gururlandırıyor ismi mesut olan bir almanın madridde oynaması beni igilendirmez
  • Mesut Türk olsaydı şimdi üç büyüklerdeydi falan geçiniz bu hikayeleri.Milli takımımıza seçilecekken 2008 yılında Werder Bremendeydi.Sanmayın ki Mesut Alman milli takımında 4-5 maç oynayıp parladı bu kadar.Zaten Bremende gayet iyi oynuyordu.Türk milli takımını seçtiğinde hiç bir şey kaybetmeyecekti üç büyüklerde de oynamayacaktı yine Bremende oynayacaktı yine Madride gidecekti Madride gitmesinin nedeni Dünya Kupasında iyi oynadı diye değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

Mesut Türk olsaydı şimdi üç büyüklerdeydi falan geçiniz bu hikayeleri.Milli takımımıza seçilecekken 2008 yılında Werder Bremendeydi.Sanmayın ki Mesut Alman milli takımında 4-5 maç oynayıp parladı bu kadar.Zaten Bremende gayet iyi oynuyordu.Türk milli takımını seçtiğinde hiç bir şey kaybetmeyecekti üç büyüklerde de oynamayacaktı yine Bremende oynayacaktı yine Madride gidecekti Madride gitmesinin nedeni Dünya Kupasında iyi oynadı diye değil yani.

Tamam o zaman biz kalkalım.
  • Abi bu adam dememişmiydi en çok sevdiğim Klüp barcelona ve fenerbahçe diye.
    Barcelona'da oynamak istiyorum hayalim o falan demişti sanki ?
    Ben mi yanlış hatırlıyorum ya ?!

EKLEME : Hatta bakın kendi sitesinde görmüştüm ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 18 Ağustos 2010; 20:38:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.