Şimdi Ara

PES 16'da bırakın Türkiye ligini 1 tane bile Türk takımı olmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • buyrun kaynak :http://shiftdelete.net/pes-2016nin-lisansli-takimlari-belli-oldu-63894
    bu sebeple oyunu hemen steam'den geri iade ettim ve paramı geri aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelyus -- 12 Eylül 2015; 1:12:12 >

• Patch ile Galatasaray gelecekmiş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persistent Stability

Patch ile Galatasaray gelecekmiş sanırım
    Galatasaray patch ile gelecekmiş fakat Fenerbahçe ve Beşiktaş hatta Trabzonspor bile olmalı. Van Persie gibi Nani gibi Mario Gomez gibi Quaresma gibi yıldızların takımları oyunda olmalı. Büyük bir hayal kırıklığına uğradım, arkadaşlara bundan sonra Peste Fenerbahçeyim diyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Galatasaray patch ile gelecekmiş fakat Fenerbahçe ve Beşiktaş hatta Trabzonspor bile olmalı. Van Persie gibi Nani gibi Mario Gomez gibi Quaresma gibi yıldızların takımları oyunda olmalı. Büyük bir hayal kırıklığına uğradım, arkadaşlara bundan sonra Peste Fenerbahçeyim diyordum

Alıntıları Göster
    İngiltere Ligi lisansız, Almanya ligi yok Türk takımları yok,

çoğu insan takımı var diye alıyor zaten Türkiye'de satılmasın diye mi yaptılar böyle bir şeyi acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

İngiltere Ligi lisansız, Almanya ligi yok Türk takımları yok,

çoğu insan takımı var diye alıyor zaten Türkiye'de satılmasın diye mi yaptılar böyle bir şeyi acaba.

Alıntıları Göster
    Bende iade talebi göndereceğim birazdan. Demo yok, bilgi yok. Gelen bilgilerde hep olumsuz yönde. Yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercio7

Bende iade talebi göndereceğim birazdan. Demo yok, bilgi yok. Gelen bilgilerde hep olumsuz yönde. Yazık.

Alıntıları Göster
    hızlı davranmamak lazım 2015 dede Türk takımları patch ile gelmişti hazır steam den ucuza alına biliyorken bence iade etmeyin
  • Yılların pescisiyim ama böyle şeyler duymak üzücü geliştirmek lazımken daha kötüye gidiyor fifa bu sene Türkçe oyunuda getirdi artık büyük çoğunluk fifaya geçer bende geçicem çünkü inşAllah kısa zamanda iyileştirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byghost878

Yılların pescisiyim ama böyle şeyler duymak üzücü geliştirmek lazımken daha kötüye gidiyor fifa bu sene Türkçe oyunuda getirdi artık büyük çoğunluk fifaya geçer bende geçicem çünkü inşAllah kısa zamanda iyileştirirler.
    Gönül hep fifa'dan yana zaten hele bir de bu sene oyunda Türkçe oldu ama lanet olsun sistem kaldırmıyor..

Pes'tede ses soluk yok hala demo yok bilgi yok..Her şeyi geçtim Fifa 16 konusu günlerdir en sıcak konular listesinde en üst sırada Pes konusunda 2 gündür mesaj bile atan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_özcan

Gönül hep fifa'dan yana zaten hele bir de bu sene oyunda Türkçe oldu ama lanet olsun sistem kaldırmıyor..

Pes'tede ses soluk yok hala demo yok bilgi yok..Her şeyi geçtim Fifa 16 konusu günlerdir en sıcak konular listesinde en üst sırada Pes konusunda 2 gündür mesaj bile atan yok

Alıntıları Göster
    yav şu pes çöpüne para verip almayın.
  • Pes benim için 2013 te zirveye ulaştı ve orda kaldı. Özellikle bu sene fifa ile devam edeceğim. Tebrikler Konami !

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carlion

Pes benim için 2013 te zirveye ulaştı ve orda kaldı. Özellikle bu sene fifa ile devam edeceğim. Tebrikler Konami !
    Fiyatının uygun olması ile Türk takımlarının olmaması tereddüt yaşatıyor insana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carlion

Pes benim için 2013 te zirveye ulaştı ve orda kaldı. Özellikle bu sene fifa ile devam edeceğim. Tebrikler Konami !
    Fiyatının uygun olması ile Türk takımlarının olmaması tereddüt yaşatıyor insana.

• Aynen kardeşim FİFA kullanıyordum PES'ide seviyordum ama herkes PES oynuyor diye PES oynuyorduk arkadaşlarla oynayınca artık kimse oynamaz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helduay

Aynen kardeşim FİFA kullanıyordum PES'ide seviyordum ama herkes PES oynuyor diye PES oynuyorduk arkadaşlarla oynayınca artık kimse oynamaz galiba
    takımların düzenlendiği .cpk dosyası bekliyoruz. el altından konami' nin bunu yayınlaması lazım.
  • Ben bu sene fifaya geçtim. Konami nin rezilliklerini görmeyeceğiz artık. Zaten online odalarda oyuncu bulunmuyordu
  • FIFA orjinal aldım PES i de torrentten indiriyorum. Oyundan bir şekilde mahrum kalmayız yılların alışkanlığı diye buldum link mink ama boyle yaparak oyuncu kaybediyorlar. Online fifa varken herhalde offline pes'e cok vakit ayırmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: siexs

FIFA orjinal aldım PES i de torrentten indiriyorum. Oyundan bir şekilde mahrum kalmayız yılların alışkanlığı diye buldum link mink ama boyle yaparak oyuncu kaybediyorlar. Online fifa varken herhalde offline pes'e cok vakit ayırmam
    Bizim türk takımlarının olmaması ne saçmalıktır kadrolar gayet iyi bu sene hem olmasa ne olacak bir çok ıvır zıvır takım var bizim takımlar yok saçma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelyus

buyrun kaynak :http://shiftdelete.net/pes-2016nin-lisansli-takimlari-belli-oldu-63894

Dün Konami ile irtibata geçtim ve UEFA Euro League ve CL takımlarının güncelleme ile birlikte geleceğini belirttiler. İlk güncelleme paketini 29 Ekim günü yayınlamayı planladıklarını ve bu pakete yeni takım ve oyuncular da dahil olacakmış.
    yani bir aksilik çıkmaz ise 29 Ekim de FB,BJK ve GS olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: melyyh

quote:

Orijinalden alıntı: Angelyus

buyrun kaynak :http://shiftdelete.net/pes-2016nin-lisansli-takimlari-belli-oldu-63894

Dün Konami ile irtibata geçtim ve UEFA Euro League ve CL takımlarının güncelleme ile birlikte geleceğini belirttiler. İlk güncelleme paketini 29 Ekim günü yayınlamayı planladıklarını ve bu pakete yeni takım ve oyuncular da dahil olacakmış.
    yani bir aksilik çıkmaz ise 29 Ekim de FB,BJK ve GS olacak.
    Gelecek üç Türk takımının oyun içi sunumu olacak mı mesela Şener, Selçuk, Hakan Balta, Uygar falan filan diyecek mi oynarken ayrıyetten Türkiye Ligi neden gelmiyor zorla Fifa almak istemiyorum gecen sene aldım bu sene çok pahalı kardeş bir zahmet iletsene adam gibi STSL koysunlar lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: mathews

Gelecek üç Türk takımının oyun içi sunumu olacak mı mesela Şener, Selçuk, Hakan Balta, Uygar falan filan diyecek mi oynarken ayrıyetten Türkiye Ligi neden gelmiyor zorla Fifa almak istemiyorum gecen sene aldım bu sene çok pahalı kardeş bir zahmet iletsene adam gibi STSL koysunlar lütfen

Şu anda hangi isimler kaydedilmiş ise aynıları devam eder, yenileri gelmez. Türk insanına haksızlık yaptıklarını ben de düşünüyorum. Fransızca, Arapça varken Türkçe spiker ve daha da önemlisi Türkiye Ligi ni koymamaları ayıp. Zira en çok satılan ülkelerden biri Türkiye. Jest yapmalılar bence. Türkiye ligi ve Türkçe spiker yapsalar satışları ciddi miktarda yükselir. Ama algılayamadığım bir vizyon eksiklikleri var. Yani en azından oyunun Japonca spiker kayıtları var. Fakat Avrupalı kullanıcılar Japonca seçemiyorlar. Çünkü sadece Japonya da yayınlıyor bunu ve Japon spiker dosyası da direkt olaarak oyunun içine atıldığında çalışmıyor. Yani hali hazırda mevcut olanı dahi sunmuyorlar. Sadece alışkanlık ve keyifli olduğu için alıyoruz ama haksızlığa uğruyoruz. Ya en basidinden Gent bile varken Fenerbahçe, Galatasaray neden yok? UEFA lisansı var ama UEFA takımları nasıl eksik? 29 Ekimde ki yamayı beklemek zorundayız. Kasımda askerim, adam gibi Fenerbahçe nin tadını çıkaramadan gideceğim :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.