Velar mı XC90 mı?
Arkadaşlar 2 el için düşünüyorum. Velar mı XC90 mı?
SUV değil de bineğe dönersem, bu kısım da sıkıntılı.
2023 S90 mı? 2020 CLS 300d mi? 2021 E200d mi? 2019 A7 40 TDİ? 2023 A5 4.0TDİ? 2021 5.20d Xdrive mı?
Elektrikli düşünmüyorum.
Sizce hangisi ve neden? Farklı tavsiyelere açığım.
Teşekkürler
2023 Model Samsung Neo Qled 8k 800C sorunu ??
Herkese Merhaba
Aynı mesajı QLED forumuna da açtım, TV konusunda bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.
2-3 ay önce 65QN800C 8K Neo Qled bir televizyon aldım. Samsung bayisi geldi kurdu ve ekranda ışık parlamaları vardı. Tutanak tutuldu ve 3 hafta gibi bir sürede tv sıfırı ile değiştirildi.
Samsung yeni tv gönderdi ve servis tekrar kurulumunu yaptı. Gözümü tırmalayan bişi yoktu. Samsung kurulumdan sonra, kısa aralıklarla çeşitli zamanlarda arayarak memnun olup olmadığımı sordu ve memnundum.
İzledikçe izledikçe bazı şeyleri fark etmeye ve rahatsız olmaya başladım. Daha önce bu tarz bir tv deneyimim olmadığı için bana rahatsızlık veren olayların sadece benim tv'ye mi özgü olduğunu yoksa teknolojinin doğası kaynaklı mı olduğu konusunda arada kaldım.
Şöyle ki, özellikle geceleri, odanın ışığını kapatıp misal netflix izlediğimde, hepiniz bilirsiniz siyah zemin üzerine kırmızı bir N harfi geliyor. Ben orada siyah ve kırmızıyı geçişini net beklerken, kırmızının kenarlarında beyaz hareler gibi aydınlıklar oluyor. bahsettiğim sınırları çizilmiş beyaz alanlar değil, sanki N yi aydınlatan ledlerin parlaklıklarının siyah alanlar üzerine düşen ışıklarının verdiği beyazlık gibi. Umarım anlaşılır olmuştur. Ya da mause kumanda ile beyaz oku (imleci) hareket ettirdiğimde özellikle tv kenarlarına yaklaştığımda oku'un etrafının da beyazlaşarak, ok'tan daha büyük bir alanın renginin açılması gibi. Ancak bunları sadece ışık kapalı iken fark edebiliyorum. Gündüz veya odanın ışıkları açıkken seçilmiyor.
En son yine bir karanlık izlemede tv'nin kenarlarından yine ışık sızmaları gördüm. Ekte paylaşıyorum. Alt kısımda gördüğünüz parlaklıklar, yukarıda anlatmaya çalıştığım Netflix N'sinin etrafında ya da mause ok'unun etrafında olan gibi. Eşim çok fazla bunu dert etmiyor, gündüzleri, aydınlık ortamlarda belli olmuyor diyor ancak ben tatmin olmuyorum.
Sizlerin bu konudaki görüşlerinizi almak istiyorum. Benzer durumda olanlar var mı? Yoksa bu panel vs arızası veyahut ayıplı bir ürün mü? ikinci bir değişim yapılabilir mi?
Teşekkürler
45 yaşındayım soruları alayım :)
Hadi bakalım, hodri meydan. Sorun gençler
130 level 9000 yeşil taşlı satılık köy, açık arttırma :)
DİCK ADVOCAAT BASIN TOPLANTISI
|
Peugeot Göral'ın büyüklüğü 1 lira 20 kuruş
|
Eskişehir iphone tamir
|
Anlaşmalı pert kaydı mantığı nedir?
|
olacağı buydu
|
SON 8'E KİMLER KALIR TAHMİNLERİ ALALIM
|
Fenerbahçe S.K |
Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ... _SiExS_ |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.051
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 10.375 (Bu ay: 397)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 305 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor