|
Bira Kilo Aldırır mı ??? (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: tırtılcık
içinde alkol var ve alkolden glikoz yapılır,fazla glikoz da yağa çevrilir... en güzeli içmemek....
Alkol vücudunda parçalanamaz ve atılır, asıl kiloyu içindeki maya yapar yoksa içindeki %5 alkol ile göbek yapması pek mantıklı değil
Edit: hortmuş adama 8 yıl sonra cevap yazmışım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehzatÇ. -- 22 Nisan 2014; 19:35:06 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
sadece ZeroSystem'in sordugu sacma soruya karsılık ben de soru sormak icin foruma döndüm. Vaio neden utanacakmıs cok merak ettim?
Soruda argo mu kullanılmış? gayet normal ve bilgi almak amacıyla sorulmuş bir soru... -
arkadaşlar konu hort olacak ama bende fazlam olan 30 kiloyu atmak için diyetteyim . ama her gün arkadaşla 1 şişe bira içeriz bazen 2 etkisi olur mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 bira fazladan 400 kalori demek.Yani etkisi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: furkovic
arkadaşlar konu hort olacak ama bende fazlam olan 30 kiloyu atmak için diyetteyim . ama her gün arkadaşla 1 şişe bira içeriz bazen 2 etkisi olur mu ?
olur bir süreliğine içme sonra da hafta 1-2 iç -
Merhabalar,
Şöyle bir yazıya denk geldim bira ile ilgili bira kilo aldırır mı, bira kaç kaloridir güzel açıklamışlar:
-
Bizim bir arkadaş var çok zayıf ama göbeği var. Biranın göbek yaptığının canlı kanıtı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bira arpa suyudur
arpa da her tahil gibi karbonhidrat ve seker yonunden zengindir bu yuzden kilo aldirir
bira icerek degil kilo almak seker hastasi bile olursun fakat
Haftada 2 bira hic birsey yapmaz insana yine de hersey haftada iki birayla baslar
bu gun git bir meyhaneye otur yasli bi amcaya sor zaten meyhaneler yasli amca dolu olur hepsi gencken haftada iki bira ile basladigini soyler ve bu isler dirayet isidir haftada iki bira icerek yaslanmis saglikli insanlar da gorebilirsin
bira bagimlilik yapan vucuda zarari yuksek bir icecektir senin gibi birisinin nefsine hakim olarak haftada iki bira icmeye devam edebilecegini dusunmuyorum
cunku diyeti bozmaya kendini ikna etmek icin donanim haberde kafadar insan ariyorsun diyet bile yapamayan birisi alkole karsi koyamaz cok degil 40 inda yaglanmaya bagli kalp krizinden ölur biradan öldügünü bile farketmezsin sen
bira ic yada icme demem acikcasi umrumda bile olmaz cunku ben bira icmiyorum ama bira satiyorum agzima surmem ama babam meyhaneci ben yaninda corbaci dukkani ve tekel bayii isletiyorum benim dukkanlarin yaninda diyaliz merkezi var bu dunyaya bu biralari alicak enayide lazim sonra diyalizcilere de hasta lazim beni cok sever diyalizcinin bas hekimi özel firma cunku birayi icenler orayada gidip para kazandiriyor adama
sana iyi niyetimle biranin kilo yaptigini aciklamamin tek sebebi biranin kilo yaptigini kendi basina farkedememenden yola cikarak yasinin kucuk oldugunu bir liseli oldugunu dusunmem ve sempati duymam bazen bira tenekelerinin arkasindaki yazilari oku yada bosver okuma inan bira icsen parani alsam daha cok hosuma gider
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 18 Mart 2021; 8:36:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Akp denen oluşum 5000 yıllık içki olan biraya ötv’yi bindirdiğinden tek derdin kilo yapması mı diye yazmaya geliyordum ama 2006 konusuymuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 yıl sonra açtığım konudan bildirim gördüm ve gözümden yaşlar pıt pıt :))
Güncel durumumu yazıyorum birayı bırakamadım hala keyif için arada içiyorum. Diyet yaparak kilo verdim ama sonrasında yavaş yavaş aldım. Genelde normalden fazla kiloluydum ve yoğun diyetlerin sonrasındaki 3-5 ay dışında hiç fit bir duruma gelmedim. Şimdi işler daha vahim evliyim 2 çocuğum var ve 15-20 kilo fazlam var. Birayı artık çok falza tüketmiyorum likör ve tekila içiyorum :)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaio -- 28 Mart 2021; 18:10:14 > -
Bira kilo aldırıyor ama bazı kuralları var, bunları yaparsak göbekten kurtuluyoruz. Ben 1 ayda 5kg verdim, bol su içmek ve diğer püf noktalarına uyarak:
https://fitnessdergisi.com/bira-kilo-aldirir-mi/
Size tavsiyem buradaki kurallara uymanız, spor yapmak hareketli yaşam da bunun en iyi örneği. Diğer püf noktalarını adamlar zaten açıklamış, fazla söze gerek yok!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X