Şimdi Ara

Bira Kilo Aldırır mı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
20.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 10 kilo fazlam olduğu için rejime başladım fakat tamam rejime harfiyen uyabiliorum ama bu bira olayından vaz geçemiyorum haftada 2-3 gün içerim gecede 3-4 şişe şimdi acaba bu benim rejimimi etkilermi göbek yapar falandiyolar
    arkadaşlar ciddiyim eğer ciddi şekilde rejime etkisi varsa biradanda vazgeçmek lazım
    lütfen gereksiz geyiq yapmayın bilginiz varsa cevaplayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaio -- 26 Şubat 2006; 11:41:23 >

• Herkes bilirbiranın göbek yaptığını
  • bira ndn içilirki sağlıksız bi olay zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Herkes bilirbiranın göbek yaptığını

evt ama fazla sıvı alıp genişlediği içinmi yoksa orada yağ birikmesi tarzı bişey yaptığıiçinmi sanırım çok fazla sıvıyı aynı gecede içtiğimiz için e devamlı tuvalete gideriz 1 bira sonra wc
  • aldırır yararıda vardır .hatta dıetsyenler meyva yemıosnz gunde 1 tane bıra ıcın dıolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

aldırır yararıda vardır .hatta dıetsyenler meyva yemıosnz gunde 1 tane bıra ıcın dıolar

Meyve yemeyi tercih ederim ben işimi legal yollarla hallediorum.
  • quote:

aldırır yararıda vardır .hatta dıetsyenler meyva yemıosnz gunde 1 tane bıra ıcın dıolar

azından bal damlıyo be
    tmm ozaman bazı günler 3-4 tane içeceğimi günde 1 tane içiyim cidden zaten hiç meyve yemem gibi bişey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elbette aldırır.... şarap-viski onlar da aldırır...
  • benim bildiğim bira gaz yaptığı için aldırır gibi gözüktürür
  • içinde alkol var ve alkolden glikoz yapılır,fazla glikoz da yağa çevrilir... en güzeli içmemek....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vaio

arkadaşlar 10 kilo fazlam olduğu için rejime başladım fakat tamam rejime harfiyen uyabiliorum ama bu bira olayından vaz geçemiyorum haftada 2-3 gün içerim gecede 3-4 şişe şimdi acaba bu benim rejimimi etkilermi göbek yapar falandiyolar
    arkadaşlar ciddiyim eğer ciddi şekilde rejime etkisi varsa biradanda vazgeçmek lazım
    lütfen gereksiz geyiq yapmayın bilginiz varsa cevaplayın

Bence yağlardan ziyade, sağlığını düşünsen daha iyi. Arada bir bir iki biradan zarar çıkmaz ama hepten bıraksan en güzeli. Kendi ağzınla "Bu bira olayından vazgeçemiyorum" demen sana bir sebep daha veriyor alkol olayını kısmak için. Bir düşün daha sadece zevk için içerken böyle düşünüyorsan, bağımlılık olduğu zaman nasıl olacak...

• quote:

hangidiyetisyen diyor onu? bira arpa suyundan üretilir ve meyva ile uzaktan yakından alakası yoktur. fayda konusuna gelince karbonhidrat içerdiği için besin değeri vardır. ama bu karbonhidrat doğal olarak kilo yapar. zaralarına gelince karaciğerimizi yorar ve hepatosteotaz denen karaciğer yağlanmasını hızlandırır. Kısacası karaciğerimizi yorar ve fonksyonlarını yerine getirmesini önler. içkiniz sadece bira ise ve aşırıya kaçmıyorsanız aynı zamanda sağlıklı iseniz normal şartlarda çook bi zarar yapmaz belki karaciğere ama yine de hiç içmemek en iyisi. hepaptit a denen hastalık karaciğeri sadece 1 defaya mahsus olmak üzere yorar. zengin kimseler hepaptit Aaşısı ilk çıktığında dünyanın parasını dökerek bu aşıyı aldılar ve çocuklarını aşılattılar. bunlar çok akıllı adamlardaı. karaciğerimizi yormayalım. o yüzden alkol e hayır

• meyvenin yerini bira tutarmı be zararlıdır aksine
  • Konuyu bi hortlatayim dedim :D
    Yarin arkadaslarla eglenmeye gidicez ve bende diyette oldugumdan cok dikkat etmem gerek ictiklerime. Ne icebilirim sizce?

konuyu acan kisi napti acaba :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazılarında hiç yapmaz. Köpek gibi içip 50-60 kilo olan arkadaşlarım var. Banada yapmaz aşırı içmesemde içerim kilom hep sabittir. Bazılarına da aşırı yapar.
    Ayrıca şöyle bir şey var bira tok tutuyor yemek yemezsin çok içerken. En azından ben de öyle. 1 günü bir öğünle geçirdiğim oluyodu çok içtiğim günlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 18 Nisan 2014; 20:36:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayanMadam

Konuyu bi hortlatayim dedim :D
    Yarin arkadaslarla eglenmeye gidicez ve bende diyette oldugumdan cok dikkat etmem gerek ictiklerime. Ne icebilirim sizce?

konuyu acan kisi napti acaba :D

vay be 8 yıl önce açtığım konu hortlamış duygulandım

konuyu açtığım zamanlardan sonra zayıfladım sonra yine kilo aldım bu böyle rutin şekilde devam etti en son askere gittim orada verdim ama şimdi daha fazlasını aldım
    sonuç olarak diyet yapmıyorum 30 kilo fazlam var mutluyum ve artık bira içmiyorum tekila içiyorum hem şişirmiyo hem kafası daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaio -- 19 Nisan 2014; 20:31:52 >

• Tekila'danda Yeşil Peri'ye Falan Atlarsın Bu Gidişle
  • Gecmis olsun arkadaslar, dun diyet falan kalmadi :D neyse ya, hayirlisi. Ayrica 8 yil evvelki uyler hala burda, cok iyi ya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaio

quote:

evt ama fazla sıvı alıp genişlediği içinmi yoksa orada yağ birikmesi tarzı bişey yaptığıiçinmi sanırım çok fazla sıvıyı aynı gecede içtiğimiz için e devamlı tuvalete gideriz 1 bira sonra wc

Hazır buradasınız sorayım.
    Bu mesajınızı görünce utanmadınız mı böyle bir soru sorduğunuz için?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: Vaio

quote:

Hazır buradasınız sorayım.
    Bu mesajınızı görünce utanmadınız mı böyle bir soru sorduğunuz için?

Hayir neden utanayim ki? Hala bira nin neden kilo aldirdigi yazilmamis demekki herkesin bilgisi kulaktan kulaga soylentiden ibaret suyla tabiki ayni degildir ama kola kadar kilo aldirirmi belli degil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.