Şimdi Ara

SEVGİLİMİN BABASI ÖLDÜ BERBAT DURUMDAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
4.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıla yakındır çıkıyoruz sevgilimle.daha demin hastaneden çağırdılar dedi ve bana sadece sonrasında öldü dedi.inanamadım ya inanamadım kalbimde bi acı bi çarpıntı var.hayatımın en acı saatlerinden biri.Ne yapacağımı bilemiyorum.üzüntümü dökmek istedim sadece.bu kız nasıl olacak bunun üzüntüsü kederi bunlar aklıma geldikçe dahada bi berbat oluyorum.Moralim yerle bir oldu...

Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olanla ölmüşe çare yok, herkes bir gün ölecek, nedense herkesin başına gelecek bir şeye fazla üzülemiyorum. En duygulu insan dahi bir kaç sene içinde büyük oranda unutuyor gerçi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimkinin de babası yok 2 yıl önceye kadar vefat etmiş :(

O adama ihanet ettiğimi düşünerek her gün kahroluyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 1 Haziran 2017; 23:13:16 >
  • Multisim M kullanıcısına yanıt
    Herkes bir gün ölümü tadacak kaçışı yok.Fakat hayatımda böyle bi durumla ilk defa karşılaştım ve insanı zavallı bi hale sokuyor.Çok üzgünüm

• git kayınbabanın cenaze merasimine katıl bilader evde ne oturuyon
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Adaml hastanedeyken gözükmeden görmüştüm be.Şimdi o kız nasıl bi halde inan kahroluyorum :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • questioner Q kullanıcısına yanıt
    Böyle acı durumda beni annesi kardeşi hariç tanıyan yokken millet bana ne gözle bakacak bu durumda yoksa ben dururmuyum

• quote:

Orijinalden alıntı: Double King Chicken

Adaml hastanedeyken gözükmeden görmüştüm be.Şimdi o kız nasıl bi halde inan kahroluyorum :(

Ben kızla sevgili olmadan önce ogrenmistim, hala inanamıyorum. Icimde sebepsiz bi acı var o adamı hiç gormemis olsam da

• Sevgilinin babası öldü diye sen niye berbat durumdasın anlamadım

Ölen insan için kötü hissedersin, sevgilinin haline üzülürsün destek olursun tamam bunlar normal de sen niye bu kadar üzüldün ki

Kusura bakmayın konu yapmacıklık kokuyor ya da günahını almayım belki çok saf birisin.
  • Hocam inanın ne trol ne yapmacık.hem ölmesine hem kıza ailesine ve bundan sonrası için üzülüyorum çünkü hayat çok acımasız.

Edit:vicdanım el vermedi gidiyorum hastaneye,kimse umrumda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Double King Chicken -- 1 Haziran 2017; 23:24:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Double King Chicken

Hocam inanın ne trol ne yapmacık.hem ölmesine hem kıza ailesine ve bundan sonrası için üzülüyorum çünkü hayat çok acımasız.

Edit:vicdanım el vermedi gidiyorum hastaneye,kimse umrumda değil.

Üzüleceksin zaten normal şeyler bunlar.Git kızın da yanında ol ama berbat tükenmiş bir halde hissetmek biraz aşırı oluyor.
  • Kac yasinda kiz arkadasin? Kardesi var mi?

• Şuan yanındayım.o bi anlık şeyle kelimelere döküldü.Herkes buz gibi boş gözlerle bakıyolar.Her zaman yanında olurum.Allah bütün ölmüşlere rahmet eylesin tekrar tekrar.

• 18 yaşında.1 yaş küçük bi erkek kardeşi var.

• Siz niye üzülüyorsunuz ki bu kadar tanımadığınız bir adam için?

40 yıllık akraban mı sanki?

• Double King Chicken kullanıcısına yanıt
    anlıyorum, kişinin yokluğu duygusal anlamdan ziyade farklı açılardan da hissedilecek gibi. bazı bilmiş arkadaşların dediği gibi kıza sakın "ölüm bizim için, gayet doğal, üzülme o üzülmeni istemezdi, hepimiz ölücez, güçlü dur vs." gibi cümleler kurmamanı öneririm. yanında durman bile onun için yeterlidir emin ol amerikanvari konuşma yapmana zaten gerek yok. despot, kıza sorun çıkartıcak bi annesi yoksa oralarda gezinmekten çekinme yakın zamanda tanışır durumu ızah edersin kadına. sanırım hastanedeler eve geçmesi için ikna edebilirsin yarın yorucu ve zor bir gün onu bekliyor olacak.
  • Benimkinin de babasi vefat etmisti. Karanlik günlere belki yillara hazir ol.

• eğer seviyorsan yanında ol sevmiyorsan bile insanlık olarak yanında ol bu durumlarda çok kırılgan olurlar aynı evlilik gibi iyi günde kötü günde insan kendini arkadaşlığını dostluğunu kötü günde belli eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Benimkinin de babası yok 2 yıl önceye kadar vefat etmiş :(

O adama ihanet ettiğimi düşünerek her gün kahroluyorum :(

Ihanetlik bir durum yok. Ya sen olmasaydın da başka serseri birine kapılsaydı kız?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.