Şimdi Ara

Bırakım Giovanni Dos Santosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bonservisini alın yeter

• Tamam.
  • Bence de...Santos,jo,robinho... bırakın bunları tamam çok iyi oyuncular ancak sorundan başka birşey getirmezler takıma...
  • Ne varsa Türklerde var Bu Canerin adı Canerihco Kleber Santana olsaydı bomba patlattık olurdu.Caner olunca burun kıvrılıyor
  • burun kıvrılmıyo sol açıkta bomba gibi oynadığı daha yeni anlaşıldı eminim CSKA ile opsiyon konusunda bir anlaşma vardır.
  • dostum harıkasınn almamız gereken oyunculardan biri:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gstrance

burun kıvrılmıyo sol açıkta bomba gibi oynadığı daha yeni anlaşıldı eminim CSKA ile opsiyon konusunda bir anlaşma vardır.

3 ya da 3.5M euro opsiyon bedeli var. Hem Türk oluşu hem de bonservisinin ucuz olmasından dolayı bence Caner'i almalıyız. İlla yabancı alınacaksa bu orta saha olmalı kanat oyuncusu değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mantıklı bir düşünce illa transfer olacaksa defansif ortasaha transferi olsun Caneride harcamayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gstrance

burun kıvrılmıyo sol açıkta bomba gibi oynadığı daha yeni anlaşıldı eminim CSKA ile opsiyon konusunda bir anlaşma vardır.

15 Mayıs'a kadar 3.5 M verirsek Caner gerçekten bizim oyuncumuz oluyor.
  • caner şahane oynuyor şahane kesinlikle elimizden kaçırmamamız lazım
  • Opsiyon var mı bizde?
  • caner gerçekten çok iyi ama dos santos la karşılaştırmak bence biraz yanlış dos santos kalitesinde olduğunu düşünmüyorum caner in ama caner de çok sağlam iş yapar yani bencede alınmalı sanırsam 3.5 milyon bonservis bedeli var fenerde almak istiyormuş ama opsiyonu bizde parayı bastıkmı fener ancak havasını alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Mantıklı bir düşünce illa transfer olacaksa defansif ortasaha transferi olsun Caneride harcamayalım

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frédrick

Bonservisini alın yeter

Çok biliyorsun valla. Benin farklı bir fikrim var Caner ile ilgili. Bu kardeş daha 21 yaşında. Sol açıkta güzel oynuyor. Ben olsam alırım defansif özelliklerini geliştirmeye çalışırım. 1 sene adam gibi sol bek olarak çalıştırılsın Daniel Alves'in sol kanat versiyonu olur. Bu o kadar zor bir olay değil. Ben İzmirspor'da futbol oynarken hayatımda sol kanat oynamamışım hocal aldı beni sol açık oynatmaya başladı. Normalde sağ açık oynuyordum. Sol ayakla orta bile açamıyordum. Çalışa çalışa sonunda oldu. Futbolda olmayacak şey yok. Bu çocuk daha 21 yaşında. Düzgünce yetiştirilsin, 10 sene Galatasaray'ın sol bek sıkıntısı kalmaz. Hem şuan oynadığımız sistemde kanatlar çok önemli herkes biliyor. Defansif kanat oyuncuların bile yeri geldiğinde atağa çıkıp orta açması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frédrick

Bonservisini alın yeter

Lem deli dumrul, bu zenci değil, nerden taktın sen buna kafayı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.