bir zamanlar Galatasasray'ın formasını giymişti.. Fatih Terim zamanında getirilip koşmadığı bahane edilerek gönderilen bana göre çok iyi bir orta saha oyuncusu idi..hatta Olimpiyat Stadı'nın ilk açılışında Diyarbakırspor ile yaptığımız maçta çıplak gözle de izleme fırsatım olmuştu ve çok beğenmiştim futbolunu..yazık olmuştu...
yıllar sonra bugün Hürriyet'in Spor ekinde Katar'ın Al Sadd takımında oynadığını okudum..hatırlamak isteyenler için nostalji olsun :)
Bilek hareketleri süperdi ama bu ligde yapamazdı.Çünkü bu ligde kasap çok,direk ayağa,bileğe dalıyorlar.Onun yeri bence Premier Lig.
Alex den daha iyiydi :( ahh terim.
Sol ayağının dışıyla attığı çalımları unutamıyorum bu adamın.Arifle kanka olmuşlarda gsdeykenHer maç asist yapıyodu arife
arif i gol kralı yapmıştı. daha ne olsun
quote:
Orjinalden alıntı: TheM
Bilek hareketleri süperdi ama bu ligde yapamazdı.Çünkü bu ligde kasap çok,direk ayağa,bileğe dalıyorlar.Onun yeri bence Premier Lig.
Bende çok beğenirdim Felipe yi... GS ın neden gönderdiğini hiç anlayamadım... topla geçemeyeceği oyuncu yoktu, herkese çalım atabaliyordu, ama son pasları ve son vuruşları pek iyi değildi diye hatırlıyorum... Bu lig için fazlaydı ama yinede...
bende hatırlıyorum.
Salon futbolundan normal futbola geçtığı için kısa mesafece geçmeyeceği hiç kimse yoktu. Ronaldinyo da salon futfolundan geçmedir sanırım.
Terim bir demecinde Onu fiorentina dayken çok istemiştim alamamıştık demişti..şimdi bizimle dedi mutlulukla ,sonra gönderdi...Terimin 2.G.saray macerası tam bir fiyaskoydu hem taktik hem amaç olarak...süper bir yeteneği harcadı bence...
bu adamda bir oyun kurucuda olması gereken tüm yetenekler vardı öyleki brezilya milli takım forması ile şampiyon bile olmuştu. terimin harcadığı oyunculardan biri oldu buda
felipe ile alex aynı tip oyuncular. tr de çok iş yaparlar.alex ve felipe avrupada oynayamaz.çünkü durarak oynuyorlar.topsuz yoklar.koşmuyorlar. avrupada ise devamlı hareket ve boş alanlara kaçma var.birde topu fazla ayağında tutuyordu bu felipe.alex daha az tutuyor.
O değilde Frank Ribery gitmesi kötü oldu.
Felipe deyince büyük üzüntü kaplıyor içimi. Doyamadığım bir futbolcudur. Ve Terim'in, Felipe'nin gidişine neden olması, futbolun güzelliği adına verdiği zararların en büyüğüdür bana göre.
quote:
Orjinalden alıntı: Ctrlshft
O değilde Frank Ribery gitmesi kötü oldu.
aynen..
ribery olayı bence görüldüğü gibi değil. o kadar basit olamaz sanırım.milyon avroların olduğu bir yerde herşey görüldüğü gibi olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: burhiuaua
quote:
Orjinalden alıntı: [KEO]
quote:
Orjinalden alıntı: lincoln10ever
Sende bir gram beyin yok. Bosu bosuna senin gereksiz yazilarini goruyorum. Artik blockladim. Oh be.
konu alexten iyimi deilmi değil felipe yarım sezon oynadı alex dört beş yıl. ama burasu antu değil burası dh galatasaray bölümü o arkadaş yetenek olarak alex kadar yetenekliydi demek istemiş bunu tartışırsın ama insanlara hakeret içeren şeyler yazamazsın
adam resmen alexe hakaret etmiş, ve gol sayısı asist sayısı çok falan dmeiş, yani resmen cahilce ,bilmeden konuşmuş
kıyaslama yaprken biraz medenice sözler söyleyebilirdi ama demekki alex yönünden kuyruk acısı var
quote:
Terbiyesiz hrif sen hiö felipeyi izlemedin sanırım. Felipenin oynadığı zamanki asist ve gol sayısını bul alexden daha çoktu hatta deli çalım atardı her maç, alex dediğin adam Türkiyede kral olmul parmadan kovulan ezşik bşr adamdır. Felipeye laf söyleme, birdajhada ağzını topla, kararktersiz. terbiyeli ol.
quote:
baycan87: Sayende okudum ne yazdigini o karaktersizin. Ne kadar blocklanmasi gereken bir sey oldugunu kanitladi kendisi o yazisiyla. Onu rezil etmene degmezdi ama bosa parmaklarini yordun
ya hocam adam o kadr boş konuuyorki birde futboldanda anlamıyor, sürekli fenerin oyuncularını karalamaya çalışıyor,alex 100 golü aşçak 5 sezonda hala adama karşı bir şey söylemeye, 2 gol atan adamı alexten çok gol atmış gibi göstermeye çalışıyor
bu arada görünce yazdığımı bri daha yazmadı yüzü yok çünkü yazmaya
quote:
konu alexten iyimi deilmi değil felipe yarım sezon oynadı alex dört beş yıl. ama burasu antu değil burası dh galatasaray bölümü o arkadaş yetenek olarak alex kadar yetenekliydi demek istemiş bunu tartışırsın ama insanlara hakeret içeren şeyler yazamazsın
adam resmen alexe hakaret etmiş, ve gol sayısı asist sayısı çok falan dmeiş, yani resmen cahilce ,bilmeden konuşmuş
kıyaslama yaprken biraz medenice sözler söyleyebilirdi ama demekki alex yönünden kuyruk acısı var
quote:
Terbiyesiz hrif sen hiö felipeyi izlemedin sanırım. Felipenin oynadığı zamanki asist ve gol sayısını bul alexden daha çoktu hatta deli çalım atardı her maç, alex dediğin adam Türkiyede kral olmul parmadan kovulan ezşik bşr adamdır. Felipeye laf söyleme, birdajhada ağzını topla, kararktersiz. terbiyeli ol.
quote:
baycan87: Sayende okudum ne yazdigini o karaktersizin. Ne kadar blocklanmasi gereken bir sey oldugunu kanitladi kendisi o yazisiyla. Onu rezil etmene degmezdi ama bosa parmaklarini yordun
ya hocam adam o kadr boş konuuyorki birde futboldanda anlamıyor, sürekli fenerin oyuncularını karalamaya çalışıyor,alex 100 golü aşçak 5 sezonda hala adama karşı bir şey söylemeye, 2 gol atan adamı alexten çok gol atmış gibi göstermeye çalışıyor
quote:
Orjinalden alıntı: baycan87
quote:
quote:
quote:
orda haklsının tabikide karşılaştırmam alex ile felipeyi, alexin burda yaptıkları ortada sadece ikisini yetenek olarak karşılaştırım ama lütfen saygı çerçevesi içinde kanuşmaya çalışalım yoksa her konu kitlenir.
quote:
orda haklsının tabikide karşılaştırmam alex ile felipeyi, alexin burda yaptıkları ortada sadece ikisini yetenek olarak karşılaştırım ama lütfen saygı çerçevesi içinde kanuşmaya çalışalım yoksa her konu kitlenir.
konuyu sabote eden lincoln adlı üye
quote:
derse fenerli üyelerde buna cevap veriyor konu başka bir hal alıyor