Arkadaşım biz bilmiyor muyuz zararlı bağımlılık yaptığını aslında denge tuturusan gayet zevkli bi oyun hile vs.. kullanmayınca daha eğlenceli oluyor üstelik kxop kullanan ezıklerle dalga gecmek de cabası
Tabii insan arada kendi saf zannedıyor (Skill bug vs..)
Ama oynamayı bilene guzel oyun
Not: sizde nasıl lag var ben ne zaman girsem lagdan tık yoq ben mı çok şanşlıyım
+100
madem bıraktın forumada takılma cok saçma topic azcık aratsan 933649 tane daha topic bulursun bu konutla ilgili olarak we michealjacksona katılıom
UP UPP!!
quote:
Orjinalden alıntı: MichaelJackson
quote:
Orjinalden alıntı: amusmusa
doğru sölüosun bir daha dikkatlı ol!
Ya sen nasıl bırısın.Ne yanı emreder gıbı yazı yazıyorsun.Acaıp sınır olurum.Kusura bakma ama boyle 20 tane konumuz var.Sende kalkmıs boyle bır topıc daha acmıssın,sadece bırak yazmıssın ve bende gereklı cumleyı soylemısın.Ardından bıraz gec yazdıgımı fark ettım ancak emreder gıbı yazı yazıyorsun.Bence sen bıraz dıkkat lı ol!!!
+1
quote:
Orjinalden alıntı: cancan13
madem bıraktın forumada takılma cok saçma topic azcık aratsan 933649 tane daha topic bulursun bu konutla ilgili olarak we michealjacksona katılıom
Dedim ve diyorum gene bak ben yaşamış olarak sölüom beni dinle bu yüzden böle bi topic açtım lütfen bırakın şu bağımlılık yapan oyunu benim açtığım topic başkalarına benzemez yedirmeyin şu oyuna paralarınızıı!!
UPPP!UPP!
UPPPP!!
UP!UP!
UPP UPP!
uppp uppp UPPP!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme