Şimdi Ara

BIRAKIN BU KNİGHT I BIRAKIIN(KNİGHTYİ BIRAKANLAR BURAYAA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar bu knight çok kötü bağımlılık yapan bir oyun bu oyunu bırakın ve rahatlayın ben şahsen bıraktım rahatladım zaten oyun da BİTTİ! baksanıza patchler yüklenmior lag lag lag daha ne kadar işkence çekeceyiz bırakın bu knight online y[i rahatlayın PARA KAZANDIRMAYIN ŞUNLARA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amusmusa -- 16 Şubat 2007; 17:35:33 >

• Lutfen azcık onem gosterde topıc ac.Bıraz bılgı yaz,bır seyler de.Oyle sadece "bırak" demek ıle topıc duzenlenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaelJackson

Lutfen azcık onem gosterde topıc ac.Bıraz bılgı yaz,bır seyler de.Oyle sadece "bırak" demek ıle topıc duzenlenmez.
    arkadaşıım tebinki olay yanlışlıkla oldu FARKETTİYSEN DEĞİŞTRDİM MESAJI!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: amusmusa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: amusmusa

Sence ben degısmıs olarak gorsem boyle bır yazı yazarmıydım?

• quote:

Alıntıları Göster
    UPP!!
  • quote:

UPP!!

Alıntıları Göster
    KNİGHT İ BIRAKANIN BURALARDA NE İŞİ OLCAK BIRAKINDA SERVERLERE GİRMEK KOLAYLAŞSIN
  • quote:

UPP!!

Alıntıları Göster
    doğru sölüosun bir daha dikkatlı ol!
  • quote:

Alıntıları Göster
    ya senın gıbı herkes onlarca topıc acıo sıkıldım artık onune gelen ko yu bırak dıe topıc acıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol23

KNİGHT İ BIRAKANIN BURALARDA NE İŞİ OLCAK BIRAKINDA SERVERLERE GİRMEK KOLAYLAŞSIN

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: birol23

ARKADAŞIIM BÖLE BİŞİ OLSA ZATEN DAHA ÖNCE YAZARDIK DİMİ YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUN

• quote:

Orijinalden alıntı: wt_deadly

ya senın gıbı herkes onlarca topıc acıo sıkıldım artık onune gelen ko yu bırak dıe topıc acıo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: wt_deadly

YA BENCE BIRAKIN KARDEŞİM NE KÖTÜ BİŞİ BU PARALARINIZI BOŞA HARCIYORSUNUZ!!

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Ya sen nasıl bırısın.Ne yanı emreder gıbı yazı yazıyorsun.Acaıp sınır olurum.Kusura bakma ama boyle 20 tane konumuz var.Sende kalkmıs boyle bır topıc daha acmıssın,sadece bırak yazmıssın ve bende gereklı cumleyı soylemısın.Ardından bıraz gec yazdıgımı fark ettım ancak emreder gıbı yazı yazıyorsun.Bence sen bıraz dıkkat lı ol!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: MichaelJackson

quote:

Ya sen nasıl bırısın.Ne yanı emreder gıbı yazı yazıyorsun.Acaıp sınır olurum.Kusura bakma ama boyle 20 tane konumuz var.Sende kalkmıs boyle bır topıc daha acmıssın,sadece bırak yazmıssın ve bende gereklı cumleyı soylemısın.Ardından bıraz gec yazdıgımı fark ettım ancak emreder gıbı yazı yazıyorsun.Bence sen bıraz dıkkat lı ol!!!

Alıntıları Göster
    BEN SADECE YAŞAMIŞ VE GÖRMÜŞ BİRİ OLARAK SANA DİYORUM BIRAKIN BU KNİGHTYİİ!!!

• quote:

BEN SADECE YAŞAMIŞ VE GÖRMÜŞ BİRİ OLARAK SANA DİYORUM BIRAKIN BU KNİGHTYİİ!!!

Alıntıları Göster
    Arkadaşım biz bilmiyor muyuz zararlı bağımlılık yaptığını aslında denge tuturusan gayet zevkli bi oyun hile vs.. kullanmayınca daha eğlenceli oluyor üstelik kxop kullanan ezıklerle dalga gecmek de cabası

Tabii insan arada kendi saf zannedıyor (Skill bug vs..)

Ama oynamayı bilene guzel oyun

Not: sizde nasıl lag var ben ne zaman girsem lagdan tık yoq ben mı çok şanşlıyım

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Herşeyi niye bu kadar kötü düşünüyosunuz ki?Dediğin şeyin hiçbir mantığı yok zaten bu yazı yüzünden 5 kişi bıraksa ki o bile zor serverlara girmekmi kolaylaşçak?Hem knight ı bırakıp forumda takılamazmı.Bende bırakalı 3 ay oldu hala takılıyorum forumda..
    Bu forum ayrı bi bağımlılık zaten

• Birilerinin KO oynaması niye bazılarını rahatsız ediyor anlamıyorum..

Eğer oyunu sevmiyosan bırak..

Seven, eğlenen, zevk alıp oynayan kişilere niye sürekli bırak bırak deme çabası içindesiniz ?

yada neden kendinizi bırakın deme zorunluluğu içinde hissediyosunuz anlamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkMourning

Birilerinin KO oynaması niye bazılarını rahatsız ediyor anlamıyorum..

Eğer oyunu sevmiyosan bırak..

Seven, eğlenen, zevk alıp oynayan kişilere niye sürekli bırak bırak deme çabası içindesiniz ?

yada neden kendinizi bırakın deme zorunluluğu içinde hissediyosunuz anlamıyorum..
    Bırakın diyorsan eminim sende oynuyorsun oynamasan bu forumda olmazdın sonra burda cok arkadas vardır benim gibi planlı iş yapan örnek:okuldan geliyorsun yemek yiyorsun derslere tekrar ediyorsun sonra knight online 2 saat geçmicek şekilde yatmadan önce bi tekrar daha vsvs bunun gibi.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

+bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

quote:

+bir

Alıntıları Göster
    ben de bıraktım sohbetlere takılıorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Undestructable

ben de bıraktım sohbetlere takılıorum

Alıntıları Göster
    bende osandım ama eve gelince ugraşacak birşeyler yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGu4rdian

Bırakın diyorsan eminim sende oynuyorsun oynamasan bu forumda olmazdın sonra burda cok arkadas vardır benim gibi planlı iş yapan örnek:okuldan geliyorsun yemek yiyorsun derslere tekrar ediyorsun sonra knight online 2 saat geçmicek şekilde yatmadan önce bi tekrar daha vsvs bunun gibi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: magicikan_cem

BAK BİR KNİGHT ONLİNE ben size sadece dopruyu sölüom iyiliğiniz için iki ben eğer kimse oynamazsa ko batar 3 batarsa bağımlılık biter! ben bu topiği bunu için açtım anadın sn onu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.