Şimdi Ara

Bırakın bu oyunu; Sebebi İçeride; (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok haklısın kardeşim 2 aydır charı kastım item dizdim andreama bugün sevinçle girdim heryerde koxp adım atamıyorum ayrıca 5dakikada bir dc lanet olsun bu oyuna başladıgım güne
  • Butun Bu Yazdıklarında Son Derece Haklısın.. Şahsen Ben Bıraktım Ama Bazı Arkadaşlar Burada Ne Arıyorsun Diyor Burada Takılıp Oyunun Duştugu Daha Kotu Hali Goruyorum Ve Başlamak Bile Hiç İstemiyorum Zaten Bu Oyunu Oynacaksanız 1098-1299-1453 patchlerinde oynayacaktınız kesinlikle insanları somurme parasını verenler keyfimin kahyasımısın diyenler bagımlı asosyalist ve GENELİ Dışarı Bile Çıkmayan Gece Gunduz Gozleri Ağrıyana Kadar Oynayan İnsanlar Zaten Bole İnsanlardan bişi beklemeyeceksin elbet yaptıgı hatayı anlayacaklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

quote:

Orjinalden alıntı: DeathCreed

NothinGMatterS çok güzel yazmışsın internet cafe işletmeme rağmen bir tek gün bile oynamadım aşırı derecede saçma gereksiz bir oyun zaman kaybından başka birşey değil.

doStum Evt Arkadaş Çok Güzel Yazmıs ßende İnternet Cafe İŞletiyorum
    Gece Cafem'de KaLdığım Zaman Can Sıkıntımı Biraz da olsa gidermek için:)
    Ko ya Giriyorum ßorder Yapıyorum 30 'dk'da Ronark ßase Sonra Çıkıyorum

Valla bu oyunu Oynamak İrade Diyorum
    İster Oynarsın İster Hiç Oynamassın Kimseyı Zorlamıyorlar :) haksızmıyım
    Şu Ezik Charımla Azda olsa Zevk alıyorum Oyundan
    http://img404.imageshack.us/img404/5292/jamison1bf2.jpg

Charının Fizikide Güzelmiş bilal emmi
    Şaka Bir Yana Ne Kadar Oynamıyım Desemde Oynıyasım geliyo

• quote:

Orjinalden alıntı: BladerMaster

Lanet oLsn Sizin gibi inSanLara Yeter be forumun Bi tarafLarına ...
    oynamaSSanız oynamayın Bize ne Senden ? iSter para bayarım iSter bırakırım Keyfimin kahyaSı Mısn?
    Sora diorLar forum nie böLe 30 Tane konunun 20 tanesi bn bıraktım Bırakın yok pişman deiLim ya karDeşim bize Ne git oynama Çok umrumDayDı...

Sana katılmamak elde değil tamda bunu yazıcaktmı senin yazdığını görünce alıntı yapayım dedim.Bende bıktım sizden tamamen boş bir topic Size ne bizden keyfimizden cebimizdeki paradan Sen bu oyuna kendını cok kaptırmışsın demekki bunca zararlarını görmüşsün Herkez senin gibi değil dozajında ve fazla abartamdan oynuyanlar var Onlar için bu dedıklerının hıcbırı geçerli olmuyor ve zararlarınada maruz kalmıyoruz ve kalmıyorlar .

Her koyun kendi bacağından asılır . (NOKTA)

• uskoyu bırakalı 1 yıl oldu..Genelde okul-hatun-net takılırım :) ko oynasamda PW serverlarda oynarım takılırım öyle :)ama sosyallikten asla ödün vermem sanal şeyler için..arkadaşlar hayat kötü kolla ..tü
    hoş benim için daha iyi..iş hayatımda potansiyel rakiplerim bu oyun sayesinde teker teker önümden çekiliyorlar
  • 6 ay oldu bırakalım sadece arklar rica ederse pasif olarak takılıyorum.Sosyal hayatım tavana vurdu bende bırakmanızı şiddetle öneririm
  • ßakın kimSeDen öneRi ya Da emir aLmam bu yüzDen boŞa öten horozLar gibi KonuŞmayın...
    ßıraktıysan aferin ama oynayanLarı Da engeLLeme
  • Ben bıraktım Silkroad oynuyorum haksızlık %0 botcular 1000 er 1000 er banlanıor :) level kasmalarının bana da bı zararı yoq :0
  • ßak burDa bu oyunu oynuoRm piŞmanLık Duymuorm bu 1
    Snn Dediğin patchLeride oynadım bu 2
    Doğru keyfimin kahyaSı mıSın Sana batıyor muyum? bu 3
    ayRıca günde 1.5 Saat knight oynuorm saat 7 ye kadar okl we derSane hergün bu 4
    HeraLde bunLar biLip biLmeden nutuk attığınızı göSterir

ayRıca ßeni Sadece Allah YargıLar iŞiniZe bakın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyodor Dostoevsky -- 2 Aralık 2008; 16:44:32 >
  • ZATEN BU OYUNU KOXP KURUP KASIYORLAR 70 ÜSTÜ OLUNCA NORMAL OLARAK OYNUYORLAR NE DESEN FISS
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr_spike_tr

quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

quote:

Orjinalden alıntı: DeathCreed

NothinGMatterS çok güzel yazmışsın internet cafe işletmeme rağmen bir tek gün bile oynamadım aşırı derecede saçma gereksiz bir oyun zaman kaybından başka birşey değil.

doStum Evt Arkadaş Çok Güzel Yazmıs ßende İnternet Cafe İŞletiyorum
    Gece Cafem'de KaLdığım Zaman Can Sıkıntımı Biraz da olsa gidermek için:)
    Ko ya Giriyorum ßorder Yapıyorum 30 'dk'da Ronark ßase Sonra Çıkıyorum

Valla bu oyunu Oynamak İrade Diyorum
    İster Oynarsın İster Hiç Oynamassın Kimseyı Zorlamıyorlar :) haksızmıyım
    Şu Ezik Charımla Azda olsa Zevk alıyorum Oyundan
    http://img404.imageshack.us/img404/5292/jamison1bf2.jpg

Charının Fizikide Güzelmiş bilal emmi
    Şaka Bir Yana Ne Kadar Oynamıyım Desemde Oynıyasım geliyo

Açık yüreklilikle doğruyu söyleyenlere helal olsun :)
    Bu topiği açmamdan amaç polemik veya bir şeyleri insanların yüzüne vurmak değildi.
    Büyük bir tehlikeyi hepimiz bildiğimiz halde yine de bundan kendimizi alamamamız durumu mevcut.
    Burda sorulması gereken çok sorular var aslında. İrdelenecek çok şeyler var aslında!
    Sanırım o gibi şeylerden bahsetsem bu topic, bu forumun en uzun topiği olur :D
    Soruyorum sizlere, niye böyle oyunlar oynuyoruz? Niye bunlarla vakit geçiriyoruz?
    Ramazan içinde annemi kaybettim. Kanserden vefat etti.
    Tam 9 yıl kanser hastalığını çekti. Vefatından 2 gün önce görüşmek kısmet oldu annemle.
    Bana dedi ki, "bıktım artık çekmekten, yeter ne olacaksa olsun artık". Ben de," bayramda inşallah evde olursun" dedim ama ne yazık ki bayramda evde olamadı. Cenazesini gördüm. Annemin ölümünü haber aldığım tel. geldiğinde gecenin bir vaktiydi. Buffer charımın görevini tamamlamış, lvl almıştım.
    Yanımda biri benim görevimi yapıyordu. Annemin vefatını benden ilk öğrenen ko'daki tanımadığım o arkadaş oldu. Tel gelince anladım kötü bir haber olduğunu, tel. o saatte gelince hayır haber gelmezdi zaten. Ve ilk o öğrendi.
    Şimdi diyorum ki, keşke 1 kerecik daha annemi görebilseydim, konuşabilseydim, onun yanında olabilseydim.
    İnanın ki ailenizle birlikte 15 dk. vakit geçirmek her şeyden çok daha kıymetlidir.
    Ne kadar da bu oyuna kaptırsak kendimizi, oyunu kapattığımızda dünyanın acı gerçekleriyle yüzyüze gelmek mecburiyetindeyiz.
    Kim bilir kaçımızı annelerimiz bakkala gönderdiğinde, ko oynuyor diye gitmediğimiz oldu mu?
    ................... :S :S :S

• Kardeşim Allah rahmet eyLeSin.
    Allah annenin mekanını cennet eyLesin.açıkçaSı cok SinirLendm ama annenin öLdüğünü Duyunca üstüne geLmek istemeDim.Neyse henüz 10 Dk önce Ko dayKen charımı pazara bırakıp gidip Ekmek aLdım...
  • Annemin vefatı kendisi için hayırlı olanıydı.
    Ölüm Allahü teala'nın takdiri, hepimiz bir gün o kapıdan geçeceğiz elbette.
    Ancak, gecenin bir vaktinde ko oynuyorken o haberi almak derin bir yara açıyor insanın içinde ve mütemadiyet oyundan soğutuyor insanı.
  • Yok bırakmıyorum.
  • ben bırakıcam oyunu.sildim.
  • Ben uskoyu bıraktım.Hala bırakamıorum dıosanız private oynayın hiç olmadı hileleri bannlıolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

Butun Bu Yazdıklarında Son Derece Haklısın.. Şahsen Ben Bıraktım Ama Bazı Arkadaşlar Burada Ne Arıyorsun Diyor Burada Takılıp Oyunun Duştugu Daha Kotu Hali Goruyorum Ve Başlamak Bile Hiç İstemiyorum Zaten Bu Oyunu Oynacaksanız 1098-1299-1453 patchlerinde oynayacaktınız kesinlikle insanları somurme parasını verenler keyfimin kahyasımısın diyenler bagımlı asosyalist ve GENELİ Dışarı Bile Çıkmayan Gece Gunduz Gozleri Ağrıyana Kadar Oynayan İnsanlar Zaten Bole İnsanlardan bişi beklemeyeceksin elbet yaptıgı hatayı anlayacaklar

işte benim adamım

• yerden göğe haklisin yakında bırakıcam.
  • İnsanların arzularına akılla hükmedemezsiniz Sandığınızın tam tersine KO insanları asosyal yapmaz.Gerek kendi genetik altyapısı gerek yaşantısı yada her ikisinin ortak etkisi ile bazı insanların sosyal yetenekleri diğerlerine göre daha az gelişir.Dahada doğrusu bazı insanlar yine bazılarının tam tersine sosyal faaliyetlerden çok zevk almazlar.

Bazı insanlar vardır hayatta bilgisayarı yada ko yu sevdirmeniz, 1 saatten fazla başında oturtmanız mümkün değildir.Bazılarınıda kaldırmanız mümkün değildir.Sosyal ilişkilerde başarılı ve aktif olanlar genelde bu tür oyunları pek tercih etmez.Çünkü hem sosyal olmaktan haz alırlar hemde o işte başarılıdırlar.Tam tersine bazılarınıda kalabalık sıkar yanlız kalmak ister.İşte bunun seçimle alakası yok.Neyseniz osunuzdur.KO olur, counter strike olur, satranç olur, kafa yormaya dayalı, yapmakla ilgili herhangi birşeyden zevk alıyorsanız illaki birşey olacaktır.

KO olmasada başka birşey olsa bencede güzel olur.Çünkü KO sadece güzel vakit geçirmek için var.Bilgisayarı kapatınca size kalan hiç birşey yok.

Benim demek istediğim KO yu bırakın sosyalleşin yanlış bir yönlendirme.Herkes sosyal olacak herkes sosyal aktivitelerden zevk alacak diye birşey yok.Sosyal olan doğrudur asosyal yanlıştır diye birşeyde yok.Yine yapın birşeyler ama sadece oyundan ibaret olmasın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.