|
Bırakın para kazandırmayı ChatGPT, şok edici zarara neden oluyor
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ai chat devrim. Bir süre sonra internet dönemleri içinde chatgpt öncesi ve sonrası olarak bir adım anılacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hukuk ya da diyanet ile ilgili bir işim olsa chatgpt ile 1000 personelin yaptigini tek bilgisayarla yapabilirdim sanırım :)
Sisteme var olan bilgileri yükle, emsal davaları, alimlerin düşüncelerini de yükle o da analiz edip söylesin, hatta hukuk ve imam hatip den diplomasını aldırsam mahkeme ve camilerde de sözlü olarak destek verse sonra arkana yaslan gelsin paralar :)
Bu arada mediamrkt falan benim olsa aynisini satis danismanlari icin de yapardim.. Gecen nvidia 3060 ile 4050 arasindaki farki adama sordum afalladi, chatgpt ye teknolojiyle ilgili bir sey sordum takir takir cahile anlatir gibi anlatti da anlatti..
Gelecegi kesin olan bir sey sadece dogru yerlerde kullanmak gerekiyor
-
İlk yatırım hep maliyetli olur ama gta6 belki gta5in geliştirme maliyeti bile daha fazla, bence haberde abartılmış
-
Yeni bir teknoloji yaratmak, onu geliştirmek, kullanılır hale getirmek zaten ucuz bir şey değil. Maliyeti başlarda yüksek sonrasında kendini sisteme entegre edip kabul gördüğünde kazanç sağlayan şeyler.
Başlangıç maliyeti çok düşükmüş diye kısa sürede projeler rafa kaldırılsaydı şu an taşı taşa sürtüp kıvılcım çıkartmaya devam ediyor olurduk. Normal şeyler bunlar.
-
popüler olduğu için çok hızlı gelişiyor, verilen paradan kat kat daha fazla kazandıracaktır ileride bence
-
Geçen merak ettim çıkan sayısal sonuçlarını yükledim dedim en çok çıkan rakamları göster sonuçları test için oynadım ilkin'de 22tl çıktı daha sonra aynı sayıları tekrar oynadım 212tl falan gibi bir rakam tuttu sonrada oynamadım bir daha
maksat para kazanmak değildi zaten maksat bunu kullanarak acaba yapabilirmiydim sorusuna cevaptı yapay zeka ile para kazanan ilk Türk benim yazın adımı tarihe
-
5 i 5 kuruştan sorusunu bile 25 cevaplıyor daha çok çalışması lazım
-
bu kadar para harcanıyor , kayda değer bir faydası olsa iyi olur. kripto gibi olmasın !
-
para mı kazandıryor:)
-
Microsoft yakın bir zamanda 10 milyar dolarlık yatırım yapmamış mıydı?
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
İlk yatırım hep maliyetli olur ama gta6 belki gta5in geliştirme maliyeti bile daha fazla, bence haberde abartılmış
|
Hukuk ya da diyanet ile ilgili bir işim olsa chatgpt ile 1000 personelin yaptigini tek bilgisayarla yapabilirdim sanırım :)
Sisteme var olan bilgileri yükle, emsal davaları, alimlerin düşüncelerini de yükle o da analiz edip söylesin, hatta hukuk ve imam hatip den diplomasını aldırsam mahkeme ve camilerde de sözlü olarak destek verse sonra arkana yaslan gelsin paralar :) Bu arada mediamrkt falan benim olsa aynisini satis danismanlari icin de yapardim.. Gecen nvidia 3060 ile 4050 arasindaki farki adama sordum afalladi, chatgpt ye teknolojiyle ilgili bir sey sordum takir takir cahile anlatir gibi anlatti da anlatti.. Gelecegi kesin olan bir sey sadece dogru yerlerde kullanmak gerekiyor |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X