Şimdi Ara

BIRAKIN UÇSUNLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepimiz zaman zaman kanatlarımızın oldugunu ve uctugumuzu hayal etmişşizdir. Uçmanın büyüsüne herkez kapılır. Ve doğa ana kuşlara uçmak gibi bir yetenek vermiş onlar uçsun diye. Köpek ,kedi,kertenkele,balık .hatta maymun bile besliyoruz fakat kuşlara yapılacak işkence değil bu arkadaşlar bırakalım uçsunlar.

BIRAKIN UÇSUNLAR

• Söylediklerin doğru ama günümüzde söylediğin için çok yanlış çünkü biz bu kuşları almasak bile insanlar bunları yakalayıp satmaya çalışacak bunun için alıp güzelce evcilleştirip beslenmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Söylediklerin doğru ama günümüzde söylediğin için çok yanlış çünkü biz bu kuşları almasak bile insanlar bunları yakalayıp satmaya çalışacak bunun için alıp güzelce evcilleştirip beslenmeli.

Aslında temel sorun bu düşünceden dolayı yasanıyor hocam siz talep ediyorsunuz onlar yakalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amrothe -- 23 Ağustos 2012; 11:05:05 >
  • Dostum yanlış düşündüğün bir şey var. Muhabbet kuşları evcil hayvanlardır ve sokak diye tabir ettiğimiz vahşi yer, muhabbet kuşlarının ana vatanı değildir.

Ben de bir muhabbet kuşu besliyorum, şimdi dışarıya salsam hayvancağız 2 gün yaşayamaz. evcil hayvanlardır. Kafes hayvanı olmaya en yatkın hayvanlardır muhabbet kuşları. Hatta uzun süreli uçamazlar.. Havada 2-3 dk kalmayı zar zor başarabilirler,belki kalamazlar bile.

Ben olduğunca iyi bakıyorum, kafesinin kapısı çoğunlukla açıktır, istediği zaman çıkıp uçuyor, istediğinde ise tıpış tıpış kendisi giriyor, biliyor yuvasını.

Herkes benim kadar hassas olduğu sürece, muhabbet kuşları kafeslerinde çok mutlu bir şekilde yaşayabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingpin_88

Hepimiz zaman zaman kanatlarımızın oldugunu ve uctugumuzu hayal etmişşizdir. Uçmanın büyüsüne herkez kapılır. Ve doğa ana kuşlara uçmak gibi bir yetenek vermiş onlar uçsun diye. Köpek ,kedi,kertenkele,balık .hatta maymun bile besliyoruz fakat kuşlara yapılacak işkence değil bu arkadaşlar bırakalım uçsunlar.

BIRAKIN UÇSUNLAR

arkadaşın değindiği konu çok doğru. demek istediği hiçbirimiz onları esir olsunlar diye almıyoruz ve almamalıyız. tabii ki 24 saat kapısı açık kalsın demiyoruz mümkün de olamaz. ama günün 20-30 dakikasını onları uçurarak geçirelim en az. çok mu şey istiyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Dostum yanlış düşündüğün bir şey var. Muhabbet kuşları evcil hayvanlardır ve sokak diye tabir ettiğimiz vahşi yer, muhabbet kuşlarının ana vatanı değildir.

Ben de bir muhabbet kuşu besliyorum, şimdi dışarıya salsam hayvancağız 2 gün yaşayamaz. evcil hayvanlardır. Kafes hayvanı olmaya en yatkın hayvanlardır muhabbet kuşları. Hatta uzun süreli uçamazlar.. Havada 2-3 dk kalmayı zar zor başarabilirler,belki kalamazlar bile.

Ben olduğunca iyi bakıyorum, kafesinin kapısı çoğunlukla açıktır, istediği zaman çıkıp uçuyor, istediğinde ise tıpış tıpış kendisi giriyor, biliyor yuvasını.

Herkes benim kadar hassas olduğu sürece, muhabbet kuşları kafeslerinde çok mutlu bir şekilde yaşayabilirler.

Muhabbet kuşları ve evcil olanlar konusunda haklısınız takibi uçmaya çok yatkın olmadıklarını biliyorum tabiki sizde hakkıyla bakıyorsunuz anladığım kadarıyla fakat baykuş vs.gibi hayvanların kapatılması çok çok agır bi konu çünki onlar da yakalanıp besleniyorlar. Bu durumlara karşıyız!

• quote:

Orijinalden alıntı: Amrothe

quote:

Dostum yanlış düşündüğün bir şey var. Muhabbet kuşları evcil hayvanlardır ve sokak diye tabir ettiğimiz vahşi yer, muhabbet kuşlarının ana vatanı değildir.

Muhabbet kuşları ve evcil olanlar konusunda haklısınız takibi uçmaya çok yatkın olmadıklarını biliyorum tabiki sizde hakkıyla bakıyorsunuz anladığım kadarıyla fakat baykuş vs.gibi hayvanların kapatılması çok çok agır bi konu çünki onlar da yakalanıp besleniyorlar. Bu durumlara karşıyız!

baykuş besleyen çok kişi olduğunu düşünmüyorum hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağlamayana yok gençler
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Resmen duygularıma tercüman oldun aynen benim kuşta öyle.

• Ben kanaryami bile saliyorum arada. icim el vermiyor cunku butun gun tunekten tunege dolanmasina. cok dediler `yapma otmez sonra` diye.. otmezse otmesin.. mutlu olsun yeter bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadınlara Fısıldayan Adam

Ben kanaryami bile saliyorum arada. icim el vermiyor cunku butun gun tunekten tunege dolanmasina. cok dediler `yapma otmez sonra` diye.. otmezse otmesin.. mutlu olsun yeter bana

Sal hoca uçsun be! helal!
  • http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=rXJyzTwCp3o video nun 6.16 saniyesine gelindiğinde o kadar sinirlendim ki sana hak verdim çok sinirlendim o adamı tutup o kuşa yaptığı gibi bi kafese tutup sokmak isterdim

• Bende muhabbet kuşum varken hiç hapsetmezdim evdeyken açardım kafesi camları kapardım istediği gibi girer çıkar uçardı devamlı kafeste olmaz zaten tamamı ile işkence
  • Yabani kuşların kafese kapatılmasına bende karşıyım. Sırf renginden ve güzelliğinden dolayı yabani kuşları kafese kapatmak yanlış bencede.

Yalnız arkadaşın dediği gibi bizim muhabbet kuşlarını dışarı salsak 2 günde ölürler. Çünkü avlanamazlar , öbür kuşlar gibi uçamazlar. Benimde kafesin kapağı bütün gün açık nerdeyse. Yemini suyunu bakımını eksik etmem. İlgilenirim , oyun oynarım. Ev büyük bütün odaları dolanıyor. Tek problem , yerlere çok sıçıyor yav
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.