Şimdi Ara

biraz akıl biraz dertleşme konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işlerden dolayı fazla foruma giremiyorum ama içimi dökmek istiyorum çünkü çok doluyum artık sizlerden akıl istiyorum biraz.

2 senelik mutlu denebilecek bir sevgililiğim var,ama bu süreç baya zor geçiyor sebebi de benim ablamın kocası yani eniştemle konuşmamam,

ben bu adamla konuşmadığım için ablamla da mesafeliyim,aramız kötü değil ama sıcak da değiliz,sevgilim bu konuyu çok dert ediyor,ama ben o herifle bir kelime daha konuşmak istemiyorum,son zamanlarda sevgilimle bu yüzden çok kavga ediyoruz artık o adamı bıçaklayacak duruma geldim,konuşmama sebebimiz de benim geçen sene trafik kazası yapmış olmam baya bildiğiniz taklalı araba pert etmeli bi kazaydı ben kaburgalarımı patlattım ama hastanaye gelip bir geçmiş olsun zahmetinde bulunmadığı için konuşmuyorum,sizce bu konuda ne yapmalıyım akıl verin yoksa herifi bıçaklayıp kızdan ayrılıp ceza evine gireceğim

• Kanka konuşmamaya devam et o ne öyle bi geçmiş olsun der insan bu kadar mı vurdumduymaz bi eleman.
    Ayrıca kız arkadaşının neden senin eniştenle arandaki münasebeti bu kadar önemsiyor onu anlamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadaşının bununla ne alakası var akraban falan mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B02B7F4BF -- 12 Kasım 2024; 20:56:41 >
  • Sevgilinin eniştenle konuşmamanı dert etmesi saçma bir durum. Alakaya maydanoz gibi birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarukGöksen -- 12 Kasım 2024; 20:57:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Abi eniştenle ne zamandır konuşmuyorsun?

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

dostum ablamla sevgilimin arası iyi,bir zaman sonra ablamla arasının bozulmasından korkuyor ve kendi aile içindeki bağlar çok kuvvetli,ama bizim aile sorunlu olduğu için dayılar teyzeler amcalar hiç kimse birbiriyle konuşmuyor,onu direkt olarak etkileyen bir mevzu yok ama böyle olmamızdan rahatsız

• üst mesajda belirttim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FarukGöksen kullanıcısına yanıt

10 ay falan oldu

Öyleyse o da ablana durumu belirtmiştir. enistenden adim geldiyse merhaba merhaba olursun en kötü düzelir

• enisteden adım geldi aslında ama ben kabul etmedim,salak ayağına yattı ya duymadık kaza yaptığını falan dedi oysa ki ben haberlere bile cıktım

Durumu kız arkadaşına itidalli şekilde anlat ve bunu anlayışla karşılamasını iste. Ben olsam böyle yapardım.

Hocam ilk adim ondan geldiyse senin gf mutlu olsun diye en fazla merhaba merhaba olabilirsin iletisim istemiyorsan. Adim gelmese tukurdugunu yalamak olurdu biraz. Kirginligin ortadan kalkmamış olur yine. Belki ileride onun için de adim atarsa affedersin. Ha kız arkadasin cok dert etmeyecekse devam tabi konjs onunla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B02B7F4BF -- 12 Kasım 2024; 21:18:27 >
    10 aydır bu saçma sapan tribi nasıl çektin abi sen

• ya adam 40 yasına gelmis beni watsaptan instagramdan engelliyor orda burda arkamdan da konusuyorms ben bu yüzden barışıp merahaba bile vermek istemiyorum ama çok zorluyor beni

O zaman senin gfnin anlayisla karşılaması gerek hocam. Bu gibi durumlarda yaninda olmazsa ileride de sıkıntı

• keşke kardeşim

• Sana da trad wife mi ayarlasak napsak hocam @Maraz Alinin sağ kolu

• Adamı bıçaklama gerekçen sana geçmiş olsun dememesi mi? Bu sebepten bir insan bıçaklanır mı?

Sevgilin enişten ile konuşmamana neden bu kadar takılmış ben onu çözemedim.

• yetiskin birinin kimle konusup konusmayacagina kendisi disinda kimse karar vermemeli. Mesela "ben o adamla konusmuyorum sen de konusmicaksin" diye bisey diyomusun? demiyosun. O zaman onun da senin kararina saygi gosternesi lazim.

• aman hocam öfkeyle kalkan zararla oturur demişler. pasif tepkinizi sürdürün bari. küsmek zararsız tepki. aktif eyleme dökmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.