Tam 1 dakika sonra mesaj atman ceyregini bile okumamis olman anlamina gelir. Bu da neden gülmediğinin sebebidir.
Hocam çok hoş ya
quote:
Orjinalden alıntı: alp_seeboy
quote:
Orjinalden alıntı: DgCn31
ben gülmedim
Tam 1 dakika sonra mesaj atman ceyregini bile okumamis olman anlamina gelir. Bu da neden gülmediğinin sebebidir.
Hocam çok hoş ya
çok doğru söylüyosun tşk
werildi ama genede emeğine sağlık
güzel olmuş eğeme saygı
eline saglık güzel çalışma
çok uzun yaw okuyamadım
süpersin cok begendim emege saygı
kurtlar vadisi süpermiş saol emeğe saygı
up up bunları herkes okumalı
ben cezayı sevdim dıelerı guzel deıl
uppp
mukemmel
Muahhahaha...Ellerine sağlık arkadaşım Çok güzel olmus Harbi güldürdün...
quote:
Orjinalden alıntı: DgCn31
ben gülmedim
adamın direk moralini 0'a getirdi heralde hem de ilk yorum
ama
ben de gülmedim...
yerli knight koptum
BAZILARI ESKİ EKSİK ETEK V.B. AMA YİNEDE EMEGE SAYGI
quote:
Orjinalden alıntı: AnimoSity
hooooop
+18724627836572385683245 hoop hoop
Cash Flow , Knight'a Küstüm
PK yapmak sorun oldu Dupelerim kayboldu Talos yanımda doğdu Bu eventte ölümüne çaktım Tüm mageleri mahvettim Aniden Judgementi yedim Cure potumda bitmiş koç Birileri geldi lag girdi Öldüm çok hoş ya 80 levele koşsana evlat Bize ks yapanı hep banlat Oturda manan dolsun geri giden paran olsun Malice dolsun, judgement asaslara konsun GM petim olsun Alirim np ni,sabir et VS'yi Terk etme,sükret oynamak daha net Cünkü ezildin,kendini kestin Judgement ile asasların üzerine estin! Inn hostesi test ettim. Vurdum healle ölüyorum Başkan yaralandik Bir baktik potsuz kaldık iki yarali, kaderim orali Pazardan sc cekmek ,emcde sürtene pot yok Devriye gezen GMler sok oluyor Knight doluyor kalbimin odalarina Zorlama beni beterr'i Cash Flow u beynine kaz CZ event,normal farketmez Lunar warda kimseyi affetmez Ezik mezik katletmez Savasimiz asla bitmez Kendini bilmez Warriorlar neye fayda Son healt pot!Spikeyi bekliyoruz biz Kalmadı potum ne de kesicegim bir keriz