Gençlerin beynini yıkamaktan 1 milyon$ Premium alım satışlarından 5 milyon$ Koxpdan 10milyon $ Dupe vs illegal programlardan 20milyon $ Char sarraflığından 50milion $ Her çıkan patchden 3 milyon $
Toplam 89 milion $
89 milion$ nedir ?
+8 iron necklace +10 raptor +10 shard +10 amulet of dex +10 wp +10 pp +10 shels 999999999 Malbora (uzun) Ve her geçen gün bu lanet pazar biraz daha büyüyor.Buna dur demek için Kurtlar Vadisi Knight Kurtlar Vadisi 31 Şubat gününde sizlerle bulusuyor.
PoLaT:80 LvL RoqUe Assassian dır.Tam Bi suikastçidir.Hayatında koxp kullanmadan kasmıstır.Kurtlar vadisi klanın başkanı olup herşeyden haberi vardır.Önceki ismi Ali olup nsc basıp Polat_alemdar yapmıstır.Elif haltına gitcek ya neyse
EliF:72lvl priestdir.O kadar güzel olmasada Cok tatlıdır.Herşeye burnunu sokar.isi gücü polata yaltanmak olup polatı cok sever.Kurtlar vadisi klanının avukatıdır.
MeMaTi: 75 lvl wariror.Namı deger ölüm.Polatın sag kolu,psikopat.ser verir sır vermez.Adamın hası.Raptoruyla bicmedigi adam kalmadı.Klanın işbitireni.
ABDüLHeY:75 lvl MaGe.Nerden cıkacagı belli olmaz.Mage oldugundan kızlar varsa yüz vermez.Fazla konusmaz.Polatın sol kolu canını bile verir.Klanın gm işlerine bakar.
GüLLü:74 lvl Okcu.İşi gücü priestler.Gülü cok sever.Hayatı boyunca koxpta kasıldı.Klanın en iyi atışcısı.
şeyfoDayı:79lvl Wariror.Güllünün Dayısı Wariror.Kadınları pek sewmez. Soda fabrikası vardır.Klanın agabeyligini yapar.Hain bi pusu sonucu hayatını yitirdi.Ve Rezzer Bulamadı
CEZA YERLİ KNİGHT..
Üstüme iyilik sağlık a dostlar .. ceza knight kasar çok kötü toslar staflarınızı bakıma alın aposlar .. inn-hostese yakın olun abekozlar ele noah geçti neredesin afoslar .. arena salonu adamı yatırakoslar az lwl olana spike atacaklar .. seking party e de ceza yazacaklar
lwl atlayan ben değilim arkamdakini gör .. şayet beni atlarken gördüysen senin gözün kör peşimde onlarca yalaka sahte dostlar .. elinde sonunda sana eziq diyen noblar bi açim derken şöyle ben içine girdim böyle bu knight işte böyle bu nasıl iş söyle ipi kopmuş alemin çivisi çıkmış SERVER in inadım inat giderim pre almam söyledim. Yol uzun ve pek dikenli çok uzun lan ben tükendim noah yok bi çare kimi zamanda yanlızım avare gezdim bak ne hale geldim .. kim nasıl baktıysa öle gördü ben nobum nokta koyduk bitti . her bir yandan çektiler şu etime saplı shard ları ve hergün engel ettiler .. belli var premiumları bu yerli knight korkutur herkes sanar dengimdir Kimse bilez ama KUNT , F9 dan eskidir.
Knight yerli bak üstü şelli şeller +1 vah eski canı yok ne olacak bow bow bow
EKSİK PELERİN
sana party atıcam demiştim bak ben partye aldım,sen ve senin arkadaşını
YO! YO!
bir dc ile bitti sanarsın exp vakti canım otur kasarsın bu şarkıyı clana dinletirsin sen bir tane çitine rol werirsin
inn hostese git hadi clan oluştur para edermi fplerin kaç kuruştur +60herkes pelerinli döngel kunttan az hooop ikinci el
Pelerini wardır ama hep gözü yaşlı sözüde traştır oynar başlı utanmadan yanıma gelir birde trade atar sanki çok hoop
partyni söyle bana fiyatı nekadar benim partyim ulan deli exp kasar ezik kero bunu herkes duysun babanada söyle sana clan bulsun
felankor anlat bundan bana ne? sen mektup yaz online gm e seni sewiorum gm hadi s.ttir pelerinindeki yırtık yeri diktir.
tekrar tekrar sw iste baq bi söz daha yerinde duramassın sen benim bufferım değil swcim bile olamassın
boşwer kanka bi deru kuralım mage tplesin bizde yol alalım sizde dinleyin sözleri jazzdır 000000 (ahhh) hadi beni azdır
dd giymessen elbet yarılırsın sen ezik diyince hep darılırsın lüks clanlarada çok bayılırsın exp e birkere yatarsan ayılırsın
çok sinirlisin partyindenmi oldun kötü nefesinle hep beni boğdun! Lvl ayrımı yapanı gm'e gönder Kıçına dübel caksın Erman Ender!!...
ben gülmedim
ahaa yarıldım gülmekden
Guzel bi Çalışma Eksik Etek Guzel Olmuş
tek kelimeyle süper yaw paylaşım için saol
harbi güzel konu
ßunlar verilmemişti teşkler bu ara öldüm gülmetken
güzelmiş
fena değil eksik etek harbi süper ama
Bazıları alıntı ama bunları yapan arkadaşlara haksızlık etmemek için alıntı olanlara yazardım ben...
emeğe saygı güzel olmuş
harikaaaa
güzelmiş paylaşım için saol bir de ben de nie yeni konu aç diye bir seçenek yok yaw daha önce açmıştım şuanda açamıyorum neden?
Shake it up şekerim berbat
hooooop
görmediklerim var güzel
cok super okumayı sevmem böyle uzun paragrafları ama bundan kendimi zor kurtardım
up uppp
akşam akşam bizi öldürmeye mi çalışıon sen bunların klibi de varmı
klibi yok ama çekmeyi düşünüyorum sponsor arıyorum