Bildirim
Biraz daha beklemeli mi?
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BİR AY İÇİN BEKLEME AMA YILBAŞINI HESABA KAT DOLAR YÜKSELEBİLİR ELEKTRİĞE ZAM GELDI BU DA HERŞEYİN FİYATINI YUKSELTEBILIR DOLAYLI YOLDAN
AMA EĞER OLURDA DOLAR DÜŞMEYE BAŞLAR VE ELEKTRIK ZAMMININ ARDINDAN HEMEN HERŞEYE ZAM GELMEZSE SENIN ALMAK ISTEDIGIN URUN DE OLDUGU YERDE SAYAR EĞER O ÜRÜNÜN GELİŞ FİYATI DÜŞERSE BİLE TR DEKI SATICILAR FİYATDA ASLA BİR İNDİRİM YAPMAZLAR.
O YÜZDEN PARAN VARSA AL PARAN YOKSA KAZANMAYA BAK. -
Yeni model cıkmadan fiyatlar düşmez yani beklemeye değmez!!! -
Bence al çünkü 500 gb ler 6 aydır 120-125$ civarı hep bende bekledim düşsün diye ama nafile hddlerde bekleme olayı işe yaramıyor 250 gb seagate alıcam bende 410as bakalım bulabilirsek millet hücum etmiş malum -
Bende 410AS ı düşünebilirim, ama şu anda sadece depolamak amacıyla 500GB lik disk düşünüyorum. Ama eğer işletim sistemlerinin bulunduğu HDD değiştirirsem, bu 410AS olur.
Herkes bekleme demiş, 6 aydır değişmeyen fiyatın artık değişme zamanı gelmemiş midir?
Yakın zaman yeni modeller çıkmaz mı?
(Bu arada Hitachi HDD' ler ses konusunda nasıldır, kullananlar memnun mu?)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X