Şimdi Ara

Biraz daha beklemeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 500 GB disk alıcağım (büyük olasılıkla Samsung). Şu anki fiyatı çoğu yerde 125 Dolar + KDV.
    Sizce yakın zamanda (bir ay içerisinde) fiyatlarda düşme olur mu? Beklemeli mi?

• BİR AY İÇİN BEKLEME AMA YILBAŞINI HESABA KAT DOLAR YÜKSELEBİLİR ELEKTRİĞE ZAM GELDI BU DA HERŞEYİN FİYATINI YUKSELTEBILIR DOLAYLI YOLDAN
    AMA EĞER OLURDA DOLAR DÜŞMEYE BAŞLAR VE ELEKTRIK ZAMMININ ARDINDAN HEMEN HERŞEYE ZAM GELMEZSE SENIN ALMAK ISTEDIGIN URUN DE OLDUGU YERDE SAYAR EĞER O ÜRÜNÜN GELİŞ FİYATI DÜŞERSE BİLE TR DEKI SATICILAR FİYATDA ASLA BİR İNDİRİM YAPMAZLAR.
    O YÜZDEN PARAN VARSA AL PARAN YOKSA KAZANMAYA BAK.
  • Yeni model cıkmadan fiyatlar düşmez yani beklemeye değmez!!!
  • Bence al çünkü 500 gb ler 6 aydır 120-125$ civarı hep bende bekledim düşsün diye ama nafile hddlerde bekleme olayı işe yaramıyor 250 gb seagate alıcam bende 410as bakalım bulabilirsek millet hücum etmiş malum
  • Bende 410AS ı düşünebilirim, ama şu anda sadece depolamak amacıyla 500GB lik disk düşünüyorum. Ama eğer işletim sistemlerinin bulunduğu HDD değiştirirsem, bu 410AS olur.
    Herkes bekleme demiş, 6 aydır değişmeyen fiyatın artık değişme zamanı gelmemiş midir?
    Yakın zaman yeni modeller çıkmaz mı?
    (Bu arada Hitachi HDD' ler ses konusunda nasıldır, kullananlar memnun mu?)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF1 mi daha iyi yoksa BFV mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.