Şimdi Ara

biraz eski bir şarkı arıyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok zor bir istek olacak elimden geldiğince anlatacam çünkü bu şarkı klağıma çalındığında en az 8 yaş küçüktüm ki 10-11 yaş civarı oluyorum o zamana ait hafıza bölük pörçük..şimdi şarkıyı tarif ediyorum..

şarkının klibi yanlış hatırlamıyorsam amatör çekime benziyordu,klipte arada sırada kalp gözüküyordu.Yani sıradan yerlerde atıyorum tabeleya kalp çizlmiş falan..Böyle hatırımda kapalı bir mekan kalmış..

şarkı ispanyolca sanırım bir adam söylüyor sadece şu nakaratı hatırlıyorum;

gora sana vera mira GUS TAS PUS sona gara gura vre GUS TAS PUS sonra biraz uzataraktan, SO ENAAA NE RA SEVİ YEEEE SO ENAAA NE RA SEVİ YEEEE gora sana vera mira GUS TAS PUS diye gidiyor küçük yazdığım yerler ritme uysun diye uydurulmuştur ama GUS TAS PUS ksımını çok net hatırlıyorum.

Vallahi bulan çok büyük sevaba girecek

• Yakala ;)

• Adam direk bulmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONLYtheSTRONGsurvive

Yakala ;)

çok hızlı oldu valla ellerine sağlık.

artık nasıl yer etmişse aklımda,,hani çocukluğunuzdan hayal meyal aklınızda dolaşan şeyler kalır öyle bir şeydi,iyi oldu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepersonyouhavecalled -- 18 Eylül 2012; 22:31:29 >

• İyi dinlemeler..;)

Benim için de iyi oldu. Büyük sevap kazandım. Artık cennete bir adım daha yakınım. :)

Bu arada youtube'a gus tas pus yazsan direk çıkacakmış. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONLYtheSTRONGsurvive -- 18 Eylül 2012; 22:43:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hareketli bir şarkı arıyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.