Olum sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - çıtır
Kelime: TERLİK - neyle yürürsün - ayak! - heh hani böyle ayakların üşür altında onlar olur böle yumşak yumşak - koyun!! - yuh onun daha küçüğü ya, koyun dedi hödük! - kuzu!!! - Allah belanı versin pas!
Kelime: DİZ - pantolonu nereye giyeriz? - bacağa? - hah. bacaklarımızın ortasında ne vardır? - ohaaa!
Kelime: ZEBANİ - Allah'ın meleklerinden biri. - Cebrail. - ilk üç harfi çizgili bir hayvanı çağrıştırıyor. - zebrail? - seni zebrail çarpsın inşallah!
Kelime: DUVAK -Kadınla erkek birleşmeden önce, erkeğin kaldırdığı şey -ohaaa!
kelime: TELEPATİ -hani ben sana bir şeyi anlatmaya çalışıyorum ama sözle değil beyin dalgalarıyla falan... -ihihih neydiiii.. teletabi..! -tamam tele'si kalsın kedilerin eline ne denir? -buldum telepence -offf beee bi kere de bil be...
kelime: TİMSAH -abi bööle hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvanı -sürüngen -ok abi bu kertenkelenin birkaç beden büyüğü - ejderha -?!???!!(yuhhh)
son kelime eger bilinirse oyun ve hesap girecektir. süre son 10 saniye
kelime: LAMBADA ekip1 bakan kişi: aha mıctınız ekip2 anlatan kişi: sen öyle san. söyle bakalım alaaddinin cini nerede yaşar. ekip2anlayan kişi: lambada ekip1toptan: hastirr...
kelime: van gogh (kulak tabu kelime) -abi bu kişi bir organını kesen bir sanatçı -Bülent Ersoy!!!
kelime: Uğur Dündar anlatan: tv de program yapıyo hani yıllardır anlayan: Reha Muhtar? Ali Kırca? anlatan: yok yok sarısın mavi gözlü anlayan: Atatürk? ekip1: gülmekten iptal!
kelime: serüven a: abi macellan nası biriydi? b: ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopus,ama duur) a: abi onu demiyorum neye düşkündü? b: karıya kıza bi de içkiye olabilir. (pes)
kelime: mısır kiz:keops nerde?? cocuk:etiler!! kiz llah cezanı versin emre....
kelime: okul -biz nereye gideriz hergün -bara... diskoya... sinemaya.. cafeye...bowlinge.. alışverişe...gezmeye.. ay olmuyo bööle başka şekilde anlat -ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor -haaa okulaaa
kelime : anneler günü -cennet kimin ayakları altında ? -anne -tamam , hani onların özel bi zamanları var , ne o? -adet..
kelime:köpekbalığı -denizde ne olur? -dalgaa! -hayır ya öyle diil hani karadada var hav hav eder? -ha köpek -onun denizde olanı? -deniz köpeği!