Şimdi Ara

biraz konuşalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FEELMYBULLETINSIDE

quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Diğer arkadaşlarında senin gibi ayrılmış olabilir ama arkadaşlarının sevgilileri ile senin sevgilinin karakteri aynı mı?

Empati kurduğunda eğer sen "benim sevgilim karakter olarak farkliymis yapacak bisey yok "diyebiliyorsan haksız olan ben olayım ama elimden gelmiyor

34 ay uzun bir süre, bana göre insan karşısındakini yani sevgilisini anılarını sever, anılarıyla bütünleşir ama bazen bi' gülüşün ya da bi' mimiği insanı aşık değilde tebessüm ettirebilecek cinsten oluyor. Seni yakın belki ben anlayabilirim belki bir başkası ama yapabileceğin bir şey yok çünkü her kızda olduğu gibi bizde de var bu da "gurur".
    Belki yaptığı ona da yanlış geliyor şimdi ama o gurur işte

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FEELMYBULLETINSIDE

quote:

Diğer arkadaşlarında senin gibi ayrılmış olabilir ama arkadaşlarının sevgilileri ile senin sevgilinin karakteri aynı mı?

Empati kurduğunda eğer sen "benim sevgilim karakter olarak farkliymis yapacak bisey yok "diyebiliyorsan haksız olan ben olayım ama elimden gelmiyor

34 ay uzun bir süre, bana göre insan karşısındakini yani sevgilisini anılarını sever, anılarıyla bütünleşir ama bazen bi' gülüşün ya da bi' mimiği insanı aşık değilde tebessüm ettirebilecek cinsten oluyor. Seni yakın belki ben anlayabilirim belki bir başkası ama yapabileceğin bir şey yok çünkü her kızda olduğu gibi bizde de var bu da "gurur".
    Belki yaptığı ona da yanlış geliyor şimdi ama o gurur işte

Bilmiyorumki bende pişman mi degil mi ne yapacagım fikrim yok boş boş şeyler dinleyip 2 ye 3 e katlamak hüznü can sıkıcı olmaya başladı.Belli bi süre sonra kurtulursam eğer tekrar editlerim

Ciddiye alıp anlayış gösterenlere toplu teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.