Şimdi Ara

Biraz masraflı olucak ama bakalım nasıl olucak :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu modeli örnek alarak işlemlere başladım. Şu an masayı hazırlıyorum ilerledikce resimleri paylaşırım. İnş güzel olur :D
     Biraz masraflı olucak ama bakalım nasıl olucak :D

• sistem özellikleri ne olacak belli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lande

sistem özellikleri ne olacak belli mi ?
    Bende bir ara yeltendim bu projeye ama masrafflı oldugunu görünce hayel oldu :)
  • Sistem önemli değil her türlü sistemi monteliyebilirsin. Resimde görüldüğü gibi ayrı bir kasaya gerek yok kasa masanın içinde cam levhanın altına kuruluyor. Aslında pek bir masrafı yok sadece masayı yapmak biraz zahmetli. Ama Razer orjinal parçaları almaya kalktınmı ozmn çok fazla bi ücret tutuyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasw3gas

Sistem önemli değil her türlü sistemi monteliyebilirsin. Resimde görüldüğü gibi ayrı bir kasaya gerek yok kasa masanın içinde cam levhanın altına kuruluyor. Aslında pek bir masrafı yok sadece masayı yapmak biraz zahmetli. Ama Razer orjinal parçaları almaya kalktınmı ozmn çok fazla bi ücret tutuyor :D
    Anladım hocam ama sistem olarak ekran kartı ? ana kart ? ram ? ses sistemi vs. ?

TR fiyatları ile maliyet ne olur ? anlamında sormuştum :)

5000 TL üzeri ???
  • quote:

Anladım hocam ama sistem olarak ekran kartı ? ana kart ? ram ? ses sistemi vs. ?

TR fiyatları ile maliyet ne olur ? anlamında sormuştum :)

5000 TL üzeri ???

Alıntıları Göster
    Walla hocam o senin elinde istersen 200 TL'lik bi makina 300 tl bi monitör 100 tl'lik de ses sistemi 100 tl aksesuarlar verirsin makinayı toplarsın. İstersen de Son sistem 8000 ile 9000 arasında bi para verir en iyilerini alırsın. Yanlı masa yaklaşım bi 500 falan mal olcak bana. Tabi burda iş senin maddi durumuna ve hayal gücüne bağlı nasıl istesen öle bişey yap istersen masayı komple cam yap :D

• quote:

Walla hocam o senin elinde istersen 200 TL'lik bi makina 300 tl bi monitör 100 tl'lik de ses sistemi 100 tl aksesuarlar verirsin makinayı toplarsın. İstersen de Son sistem 8000 ile 9000 arasında bi para verir en iyilerini alırsın. Yanlı masa yaklaşım bi 500 falan mal olcak bana. Tabi burda iş senin maddi durumuna ve hayal gücüne bağlı nasıl istesen öle bişey yap istersen masayı komple cam yap :D

Alıntıları Göster
    Teknolojinin bu kadar hızlı ilerlediği bir dönemde ciddi yatırımlar yapıp sistem toplamak ne kadar mantıklı bilemiyorum.. tabi zevk ve renk meselesi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Ne olur
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teknolojinin bu kadar hızlı ilerlediği bir dönemde ciddi yatırımlar yapıp sistem toplamak ne kadar mantıklı bilemiyorum.. tabi zevk ve renk meselesi :)

Alıntıları Göster
    Yemişim sistemi o olur zatende olay masada reyizzzzzzzz ...

• quote:

Orijinalden alıntı: suspect58

Yemişim sistemi o olur zatende olay masada reyizzzzzzzz ...

Alıntıları Göster
    Aynen 3 hafta oldu daha masayla uğraşıyorum :D

• quote:

Aynen 3 hafta oldu daha masayla uğraşıyorum :D

Alıntıları Göster
    Aynı masayımı yaptırıyorsun yoksa ? internette l3p d3sk projesi var . Aldım projeyi çizimleri elime gittim alüminyumcuya :D çok para istedi işçilik çok olur dedi v.s

Burada :http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?256952-Project-L3p-D3sk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suspect58 -- 12 Mart 2013; 17:49:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suspect58

Aynı masayımı yaptırıyorsun yoksa ? internette l3p d3sk projesi var . Aldım projeyi çizimleri elime gittim alüminyumcuya :D çok para istedi işçilik çok olur dedi v.s

Burada :http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?256952-Project-L3p-D3sk

Alıntıları Göster
    Projeyi aldım ama ben sadece malzemeye para veriyorum bu işlerden anlarım az biraz işçiliğe para yok yani :D

• quote:

Projeyi aldım ama ben sadece malzemeye para veriyorum bu işlerden anlarım az biraz işçiliğe para yok yani :D

Alıntıları Göster
    Resimlerini çek bari aşama aşama gerçekten yapabileceksen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Resimlerini çek bari aşama aşama gerçekten yapabileceksen.

Alıntıları Göster
    Kaba taslak bi oluşsun paylaşıcam fotoları.
  • Oldukça profesyonel bir çalışmayı örnek almışsın altından kalkabilmeni umarım. Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Oldukça profesyonel bir çalışmayı örnek almışsın altından kalkabilmeni umarım. Takip.
    Bu örnekte sunulan proje yapan adama kaça patlamış belli mi ?
  • quote:

Bu örnekte sunulan proje yapan adama kaça patlamış belli mi ?

Alıntıları Göster
    Hadi bekliyoruz takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]-Lion

Hadi bekliyoruz takip

Alıntıları Göster
    Yapacağım projeyi takip edeceğim. Bu tarz bir PC masasını magangozcuya tahtadan yaptırılırsa, acaba kaç TL ister masa için.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

Yapacağım projeyi takip edeceğim. Bu tarz bir PC masasını magangozcuya tahtadan yaptırılırsa, acaba kaç TL ister masa için.?

Alıntıları Göster
    Masa 500 liranın üstünde bir rakama çıkar sanırım ?
  • Bu masa su soğutmalı projeyi yapan kişi sanırsam hollandalı. Kullandığı parçalar ve malzemeler çok kalıteli. Masanın iskeleti kolay olur ama diğer sıvı soğutma parçalarını bulmakta zorluk çekicem sanırsam.
  • quote:

Bu masa su soğutmalı projeyi yapan kişi sanırsam hollandalı. Kullandığı parçalar ve malzemeler çok kalıteli. Masanın iskeleti kolay olur ama diğer sıvı soğutma parçalarını bulmakta zorluk çekicem sanırsam.
    Hocam bende yapıcam bu masanı az ufağını bi sistemi alayım hemen başlıcam.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.