Şimdi Ara

Boyu 190 veya daha uzun olanlar bi toplanın bişey sorucam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaş nasıl pantolon falan buluyorsunuz ya? Ben 195'im boyuma göre pantolon yok . Nereden aldığınızı falan söyleyin de bende oradan alayım . Ayrıca sadece pantolon değil ayakkabı falan da 46 numara giyiyorum

• LTB den aliyorum her boy var 38 e kadar ben 36 giyorum boy olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kot mu,klasik mi?
  • LTB neamiş ya?
    Kot .
  • 190 dan aşağı kimse bulunmaz zaten dhda belirtmen gereksiz olmuş.
  • Benim boyda 1.90 ve birazda kilo var zor oluyo kiyafet

• ya konuyla ilgisiz olacak ama belirtmek istedim. bence esnetik açıdan 1.90'dan uzunlar hoş durmuyor. yani ben 1.82'yim dolmuşta sokakta felan genellikle ben en uzunları oluyorum. zaten birkaç kız da benle aynı görüşte: 1.85 ideal diyorlar.

soruna gelirsek; Allah yardımcın olsun ne diyelim ama bende 44 giyiyorum sorun olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Az arkadaşım var
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • millette marka giyme özentisi olur ben mecburiyetten marka gidiyorum pazar malı olmuyor boy 1,95
  • Ben ankarada amerikan pazarından alıyorum çok model bulunuyor fiyatlar da iyi genelde. Ben t shirt veya gömlek bulmakta sıkıntı çekiyorum 3XL giyiyorum hemen hicbir yerde yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: rapperman58

LTB neamiş ya?
    Kot .

ltb neymiş mi?ne güldüm ya

• LTB ve LCW'de var. 36 Boy olur sanırım. Ben 34 giyiniyorum gerçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

quote:

LTB neamiş ya?
    Kot .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingoshi -- 26 Haziran 2017; 5:22:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

LTB ve LCW'de var. 36 Boy olur sanırım. Ben 34 giyiniyorum gerçi.

34 boy bana olmuyor ya 36'da lcw'de yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

quote:

LTB neamiş ya?
    Kot .

Ne var la esenler civarında hiç görmedim ltb diye bişey .

ben markayla dalga geçtin zannettim o yüzden öyle demiştim dostum

• 34 boyu oluyo pantolonun ayakkabi 47

• Pantolon boyu nedir hocam 135-140 mı ? öyle büyük pantolon görmedim.

Ismarlama yaptırsan ?
  • konu takipteyim bana da kot pantolon tavsiyesinde bulunun dar mı geniş mi alayım normal mi alayım var mı bi model tavsiyesinde bulunucak 1,90 ım
  • quote:

Ya arkadaş nasıl pantolon falan buluyorsunuz ya? Ben 195'im boyuma göre pantolon yok . Nereden aldığınızı falan söyleyin de bende oradan alayım . Ayrıca sadece pantolon değil ayakkabı falan da 46 numara giyiyorum

boyum 1.92 çok rahat kot buluyorum. paça boyu belirtmeyen markalar var paça boyları standart oluyor uzungelen kısaltıyor, o markaları öneriririm. bütçe ve zevke göre diesel, zara, koton, network. bu markalarda paça boyu kısalığı çekmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

ya konuyla ilgisiz olacak ama belirtmek istedim. bence esnetik açıdan 1.90'dan uzunlar hoş durmuyor. yani ben 1.82'yim dolmuşta sokakta felan genellikle ben en uzunları oluyorum. zaten birkaç kız da benle aynı görüşte: 1.85 ideal diyorlar.

soruna gelirsek; Allah yardımcın olsun ne diyelim ama bende 44 giyiyorum sorun olmuyor.

iki tip erkek vardır. yakışıklı olanlar ve olmayanlar bunun boyla saçla gözle ilgisi yoktur. 1.85 ne la fabrikasyon mu. kenan imirzalioğlu, kıvanç tatlıtuğ, çağatay ulusoy hep uzun adamlar.o hesaba göre senin arkadaşlar bu adamları beğenmiyor
  • 36 Kot, 47 ayakkabı yapıcak birşey yok. Minibüse binmeye korkar hale geldim, ayakta olunca durum vahim kafamı eğmek zorunda kalıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.